Ako sa vyrovnať s vianočnými sladkosťami?
Chapete? Clovek chudne cely rok ( -23kg) a pridu sviatky a ja si tu pojedam masarykovo cukrovi, kosicky, linecke a citim sa neskutocne previnilo, je mi zo seba tazko a citim vnutorny hnev, ze som zlyhala a som slaba, neodolam
Ano je to par dni, ano su to vianoce 1x v roku ale ten pocit viny a hnevu na samu seba ma nici
Ako to riesite vy?
@petracandle vsak Vianoce az zajtra zacinaju🤗
Tak.nepec.
Ty si vlastne na seba nastvana,ze si porusila dietu...ako stalo sa nieco? Denne sportujes, co priberies,das po sviatkoch dolu...
.. "lehce nabyl,lehce pozbyl" ...ved nezeres pol roka🤷♀️
Ty sa neprejedas, skôr psychika bude problem.
No ako? Mali by sme vytvoriť skupinu,kde sa budeme podporovať 🫣
Ja som neupiekla ani jeden koláč tento rok
Nič.
Napriek tomu mi furt niekto dá a ja neodolam.
Zjem všetko
Švagrinú som poprosila, že ak mi chce dať , vedela som , že dá, že až na štedrý deň, inak ich zjem.
Nechápem, ja fakt neviem odolať večer. Cez deň ok, ale večer 🥴🥴🥴🥴
Doma si zobnú , viac im netreba. Ja to dorazím 🤢
Aj ja som v procese chudnutia -18kg, ale som si povedala, že Vianoce a Silvester si dám normálne aj kolac aj korbac aj oriesky. Kebyže sa snažím tomu stále odolať som v horšom stave, ako keď si dam. Na Vianoce som si dala normálne zo vsetkeho a nepribrala som, dokonca mi už ani tie veci nechutili ako predtym, ešte dnes sa teším na kapustnicu a od zajtra ideme ďalej. A aj ja som vynechala bielkoviny, tie dni, lebo to by už do mňa nevoslo.
Tak sa nad tým toľko netrap 😊 je to týždeň v roku a ostatné dni pôjdeš na 👍
No poznám aj také rodiny, že na Vianoce nepecu, aby nepribrali...prídu ku nám a neidú sa dojest koláčov, tak neviem, podľa mňa je to skupost, lakomost, ani sebe a deťom nedopraju, je mi ich ľúto 🥹
Pozri, to čo si schudla za rok, za dva týždne nepriberieš. 😉 Dopraj si bez výčitiek a potom môžeš chudnuť ďalej.
Ja si tiež doprajem, tento rok som nechcene schudla 18 kíl a cítim sa stále slabá. Ale ja nad jedlom nerozmyslam tak, že keď veľa jem tak priberem. Keď mám chuť tak v kuse jem a potom prídu dní, že do seba nedostanem nič aj 2-3 dni okrem kávy.
@1ryba To ja som pravy opak. Milujeme tradicne Vianoce, sme velka rodina (20 osob pri stole na Bozie narodenie). Varim a peciem tak, ako moja mama, aj ked rokmi postupne klesol pocet z 19-20 druhov na tohorocnych devat.
Čo sa nezje ked sme spolu, to si mladi podelia a odnesu. Trvanlivé kolaciky di nechávam v plechoviciach a denne zjem dva-tri kusky.Mozno trochu priberiem, ale netrha mi to žily. Do mesiaca mam obvyklych 58 kg. Takze: Proc bychom se netesily?
Ja som ani nerátala koľko kusov som jedla... nooo dosť veľa. A nepribrala som ani kg
Autorka zjedla tak 5-6kolacikov denne, kedy ako, jedla som nevazila, zjedla som aj biele pecivo, necvicila som a necvicim kedze som chora od vianoc ako pes, pribrala som 700g

3-4 kusky sladkeho za den? napriklad 1 medovnik, 1 suhajdu, 1 linecky kolacik, 1 puncak? vsak to z toho nijak extra nepriberies. kolko toto moze mat kilokalorii dokopy? 350-450…? to je 0,05-0,07 kila navyse ak je to plus k beznemu prijmu. a ze si si jeden den kvoli tomu znizila protein? nic sa nedeje…