Ako sa zbaviť tuku na chrbte a bokoch?
Ahojte idem si po radu.. už som zúfalá. Aj napriek cvičeniu, strave a pohybu sa neviem dlhodobo zbaviť lokálneho tuku na chrbte a bokoch. Existuje nejaká procedúra alebo podobne čo by ma zbavila týchto faldíkov? Prikladám aj fotku.

@anonym_autor mne sa to podarilo jedine deficitom a pravidelnou maderoterapiou
@anonym_autor mne sa to podarilo jedine deficitom a pravidelnou maderoterapiou
@anonym_701bd5 deficitom čoho, sexu? 😁 Srandujem
Prečo kurňa človek furt musí hladovať, aby schudol , už ma to serieeeee
@anonym_701bd5 deficitom čoho, sexu? 😁 Srandujem
Prečo kurňa človek furt musí hladovať, aby schudol , už ma to serieeeee
@anonym_b4b30a lebo je to tak nastavené, bohužiaľ. Keď chce človek dobre vyzerať, tak pre to musí niečo obetovať
@anonym_b4b30a lebo je to tak nastavené, bohužiaľ. Keď chce človek dobre vyzerať, tak pre to musí niečo obetovať
@anonym_701bd5 keď vidím okolo všetkých aj doma, ako si v kľude vyžieraju dobroty a môžu
Mňa to len vždy naserie , že sa musím tak obmedzovať a kontrolovať. Keď nie je výdaj cez deň, nie moja ty si ten trojuholník pizze nedáš alebo daj a choď si dať rýchlu chôdzu
A všetci okolo si ležia na gauči a sú chudii
Mňa to tak série ,že nespravodlivosť
@anonym_701bd5 keď vidím okolo všetkých aj doma, ako si v kľude vyžieraju dobroty a môžu
Mňa to len vždy naserie , že sa musím tak obmedzovať a kontrolovať. Keď nie je výdaj cez deň, nie moja ty si ten trojuholník pizze nedáš alebo daj a choď si dať rýchlu chôdzu
@anonym_b4b30a nemusis sa obmedzovať žiadnym druhom jedla. Aj pizzu si môžeš dať keď cez deň nič nerobíš. Stačí začať brať jedlo ako palivo a nie nepriateľa.
No skor tym opakom- vela sexu a cvicenim to zletelo ako prve dole 😂🙈🙈 Ale kazdy ma ine partie, kde to je maler.
@anonym_b4b30a tiež ma to serie. Nechcem chudnúť celkovo 😃 skúšala som aj kaloricky deficit všetko šlo dole okrem tých faldíkov, už sa ma všetci pýtali prečo som taká chudá ale tie faldy tam ajtak ostali
@anonym_701bd5
@anonym_autor Pretože každý má rizikové partie inde.Tiež mám húrky na chrbte blee..vrak cvičenie pomáha, no mne veru nie.
neviem kolko mas rokov, ale vekom vsetko ovisa a pada dole kvoli gravitacii cize ani to nemusi byt tukom

@anonym_autor pripnem sa
Tiež cvičím a behám , faldy na týchto miestach mi idú pekelne pomaly dole