@nicvolnenebolo 1287 kcal mám nakoniec 😅 som sa zle pozrela 😌 mea culpa
@anonym_autor pre tie ktoré tu pisali ze mam 60rokov lebo mam taku pokožku vraj :D😘
@anonym_autor si velmi pekna
@mizoko presne tak, keď jem jednu kaiserku na deň, je to ok... Ak si dám aj na večeru ďalšie 2...áno, je to už priveľa 😁
@nicvolnenebolo no áno,keď si dáš primerane pečiva je to ok. Večer je pečivo už trochu problematické. Ale ráno? Pohodka. Zase sa nemáš obzrat s tym
@nicvolnenebolo no áno,keď si dáš primerane pečiva je to ok. Večer je pečivo už trochu problematické. Ale ráno? Pohodka. Zase sa nemáš obzrat s tym
@mizoko To či si dáš pečivo o 23:00 lebo 6:00 znamená to isté.
@mizoko To či si dáš pečivo o 23:00 lebo 6:00 znamená to isté.
@anonym_ec115d ide o to kedy ideš spať. Pečivo je aspoň pre mňa dosť ťažké na trávenie 🙂 preto je pre mňa lepšie dať si ho ráno. A ide aj o to či si dáš niečo tesne pred spaním alebo hodinu- dve pred spaním. Ja nerada idem spať nájedena. Ale keď idem spať o jednej v noci tak áno,dám si jedlo aj o jedenástej. Ale keď idem spať o ôsmej tak si ho dám o šiestej. Jednoduchá matika. V zásade ale žiadne jedlo ani potravina nie je zlá. Ide len o mnozstvo
Príde si po radu a sama kritika .
@anonym_autor ja by som poradila zlepšiť držanie tela. Aspoň opticky budeš vyzerať troska ináč. A z cvičenia pilates. Nemáš problémy s panvovým dnom? Mne to brucho aspoň z foto príde také ,,vypadnuté”.
@mizoko tak, tak.. Primerane.. Ja som nikdy nevynechávala nič, u mňa by to bolo krátkodobé, celý život bez sacharidov by som nedala, ani to nie je ok, telo potrebuje všetko.. Sú možno ľudia, čo im to vyhovuje len mäso a zelenina, no ja to nie som.. Ale už sa budem opakovať.. Skrátka príjem, výdaj je cesta 😁