icon

Ako sa zbaviť veľkého brucha?

Včera o 13:55

Stále som mala 55 az 58 kg. Teraz mam 75 pri výške 164 cm. Ked sedím vyzera takto. Ako sa toho zbaviť?

Ako sa zbaviť veľkého brucha?
Strana
z7
nicvolnenebolo
Autor odpoveď zmazal
nicvolnenebolo
Včera o 23:16
@anonym_e05b8a

@nicvolnenebolo 1287 kcal mám nakoniec 😅 som sa zle pozrela 😌 mea culpa

@anonym_e05b8a túto info máš akú?

lasona
Dnes o 08:42
@anonym_autor

@anonym_autor pre tie ktoré tu pisali ze mam 60rokov lebo mam taku pokožku vraj :D😘

@anonym_autor si velmi pekna

mizoko
Dnes o 09:01
@nicvolnenebolo

@mizoko presne tak, keď jem jednu kaiserku na deň, je to ok... Ak si dám aj na večeru ďalšie 2...áno, je to už priveľa 😁

@nicvolnenebolo no áno,keď si dáš primerane pečiva je to ok. Večer je pečivo už trochu problematické. Ale ráno? Pohodka. Zase sa nemáš obzrat s tym

anonym_ec115d
Dnes o 09:12
@mizoko

@nicvolnenebolo no áno,keď si dáš primerane pečiva je to ok. Večer je pečivo už trochu problematické. Ale ráno? Pohodka. Zase sa nemáš obzrat s tym

@mizoko To či si dáš pečivo o 23:00 lebo 6:00 znamená to isté.

mizoko
Dnes o 09:15
@anonym_ec115d

@mizoko To či si dáš pečivo o 23:00 lebo 6:00 znamená to isté.

@anonym_ec115d ide o to kedy ideš spať. Pečivo je aspoň pre mňa dosť ťažké na trávenie 🙂 preto je pre mňa lepšie dať si ho ráno. A ide aj o to či si dáš niečo tesne pred spaním alebo hodinu- dve pred spaním. Ja nerada idem spať nájedena. Ale keď idem spať o jednej v noci tak áno,dám si jedlo aj o jedenástej. Ale keď idem spať o ôsmej tak si ho dám o šiestej. Jednoduchá matika. V zásade ale žiadne jedlo ani potravina nie je zlá. Ide len o mnozstvo

Strana
z7