Ako schudnúť 3 kg mesačne?
Čaute..čo robiť a čo jesť keď chcem schudnúť 3kg.mesacne?
Rada by som do konca tohto roka dala dole 25kg..
Raňajky mám väčšinou kávu s mliekom bez cukru potom o 10 nejaké pečivo maslo vajce šunka syr zelenina obed čo je navarené..a večera s a snažím už len niečo mliečne bielkovinové
Za deň mám tak 7000 krokov a chcem chodiť do fitka 3 krát týždenne, robím aj nočné
@dharmasanata presne som to chcela napisat
Napíš teda co si jedla predtým, ako si zmenila jedálniček. Pri takej váhe musíš mat úplne zle stravovanie.
Ja som schudla za pol roka 24kg
Prve pravidlo je zabudnut na vsetky vyhovorky. Citam tu, ze take ti chlap nezje, take u teba v robote nevaria…mas 104kg (ani si nerodila, takze ziadne priberanie za kt v podstate nemozes) to je naozaj vysoka vaha, takze uspejes iba ak ty budes priorita sama pre seba. Zacni varit zdrave a nutricne vybazene jedla, kt ta zasytia na dlhsiu dobu a ako priloha vzdy vela zeleniny, kt zas urobi objem za malo kalorii. 7000 krokov spravim doma v den kedy upratujem a periem 🙈 takze to naozaj nie je nejaky velky pohyb. S cvicenim zacni, to je super nie len na chudnutie ale aj na vyformovanie postavy a pre zdrave telo.
Vypocitaj si urcite bazalny metabolizmus (kalkulaciek je online milion). Stiahni si kaloricke tabulky a pripravuj si jedlo aj do prace, lebo nikdy nevies kolko coho (hlavne oleja) bolo pouzite pri priprave jedla v restike.
Skus chytit crevnu chripku a uvidis jak schudnes 🤣🤣🤣🤣
Jesr vsetko ale s mierou,neprezierat sa,cvicit.Toto je moje predsavzatie do leta dat 10kil dole.A musim to docielit.
@milanemila vyrátalii 2000 kcal tak uvidíme ako to pôjde
To ale nebude bazalny ale koľko máš denne prijat kcal. Ano pri takej váhe to toľko bude, hlavne nech máš dostatok bielkovin, to bude okolo 140g a tie kg pojde dole. Držím palce
@nataliik vďaka ❤️
Skúste takto 170g tvaroch 20g piškóty 100g lesné ovocie a pár kvapiek Zero vanilka top raňajky obed 150g kuracie prsia 150g ryže na večer to isté len 100g ryže prípadne dám si ešte vývar sem tam keď som hladná dám si jablko vláknina nieje nikdy zlá
@dharmasanata mňam aj toto si robievam 🙂
@dharmasanata ďakujem ti bez tých piškót si dnes urobím na nočnú
Na ranajky zase môžeš skusit 100g strúhaného jablko, 150g cottage, 1 vajce, 35g ovsene vlocky. Zmiešať, na vrch posypat 10 g mandle a dat zapiecť na 25min na 180 stupňov (dávam do vysokej formy). Je to aj chutné aj bielkovinove, poprípade si tam môžeš dat 10 g cokodrops.
A skus okrem quinoi a kuskusu, strukovinove cestoviny. Máš v nich aj bielkoviny, aj sacharidy, aj dosť vlakniny a neskutočne zasytia.
Ahoj, tvoj plán znie celkom rozumne, ale treba počítať s tým, že 3 kg mesačne je dosť ambiciózne, hlavne ak máš nočné smeny a zmenený režim. Skús sledovať veľkosť porcií, jesť viac bielkovín a zeleniny, aby si sa necítila hladná, a udržiavať pravidelný pohyb. Ja som podobný cieľ mala a po pol roku neúspechu mi napokon veľmi pomohla liečba regulácie hmotnosti na Envy Klinike v Bratislave – s lekárskym dohľadom, individuálnym plánom stravy a pohybu som chudla postupne a udržiavam si váhu už vyše polroka

@poleva šunka ma toľko isto bielkovín ako mäso. Obsahuje veľa taviacich soli a konzervantov.
Aj ta najkvalitnejšia šunka je pochutina, lahôdka určená na veľmi príležitostnú konzumáciu, určite nie denne ani každý druhý deň. Max raz za týždeň
Nadspotreba týchto výrobkov spôsobuje priberanie (vďaka soli telo zadržiava vodu, konzervanty príliš zaťažujú pečeň aj obličky) a rakovinu hrubého čreva, je to dokázané mnohými štúdiami.
To je ako s pivom, raz za čas nevadí ale ked to niekto konzumuje príliš často hneď to vidno na postave. Pri snahe schudnúť podľa mňa absolútne nevhodne, či to pivo alebo ta šunka