Ako schudnúť 5 kg za dva mesiace?
Ahojte. Potrebujem za 2 mesiace schudnúť aspoň 5 kg. Potrebujem mať nejaku predstavu koľko času stráviť na bežiacom pase (mám doma), resp. koľko kalórií tam spáliť. A nejaká strava počas dňa. Som 4 mesiace po pôrode, necítim sa dobre takto a chcem ísť na ples aspoň trochu schudnutie, pred rokom som tam bola už dost pribrata ako tehotná… ak je tu nejaká čo tiež chudne takto, alebo sa jej to podarilo. Dakujem ❤️
Denne deficit 650 kalórií, počas 60 dní a máš to. Je na Tebe ci to vytvoríš stravou alebo chôdzou na páse. Ideálne kombinuj oboje.
ak kojíš bábo tak kojením schudneš.
kojením som sa vždy vrátila na pôvodnú váhu pred tehu.
@deti95060810 nekojim. Ja zase mám 3 blízke kamošky čo počas kojenia pribrali, takže nie je to pravidlo.
@deti95060810 Ja prvom hneď a riadne ma vycical a ori druhom som aj veľa pribrala a spoľahnútá,že snáď kojením schudnem a ja ani kilo.Neslo to vôbec pri druhom.
@deti95060810 nekojim. Ja zase mám 3 blízke kamošky čo počas kojenia pribrali, takže nie je to pravidlo.
@anonym_autor Veru nie.To som si myslela aj ja.
Denne deficit 650 kalórií, počas 60 dní a máš to. Je na Tebe ci to vytvoríš stravou alebo chôdzou na páse. Ideálne kombinuj oboje.
@personality Dakujem toto som chcela vedieť že koľko. Tak mám čo robiť lebo v septembri keď som začala tak tých 300 kalórií na pase mi dalo zabrať. Potom som celý október doteraz nemohla kvôli zdravotným problémom. Mám ja aj proteíny a spalovac.
@personality Dakujem toto som chcela vedieť že koľko. Tak mám čo robiť lebo v septembri keď som začala tak tých 300 kalórií na pase mi dalo zabrať. Potom som celý október doteraz nemohla kvôli zdravotným problémom. Mám ja aj proteíny a spalovac.
@anonym_autor To není absolutně tak, že musíš denně spálit nějaké číslo... jako 650 je co? Pro koho? Za jakých podmínek? Absolutní nesmysl. Jediné, co potřebuješ vědět, přesné (plus mínus🙂)) číslo, kolik přijmeš stravou a číslo, které "spálíš". Pozor údaje na strojích a hodinkách jsou hooodně nadnesené, slouží jen k porovnávání treninků.. Mezi příjmem a výdajem musí být rozdíl, denně, musíš být v mínusu. Stále, konzistentně. To funguje. Žádné zpracované srajdy, sladké pití, uzeniny. pochutiny. Ráno výhradně bílkoviny - sacharidy jako přílohu k obědu. Kupovaný protein ti jen tak hubnutí nepomůže a spalovače už vůbec ne. Vydej každý den víc, než přijmeš a nastav si jídelníček, který tě bude bavit a bude udržitelný už stále. Protože když chceš rychle zhubnout, máš velkou šanci, že se sice kousneš, dokážeš to, ale přibereš dvakrát tolik jen co odejdeš z plesu.
@anonym_autor Spalovac ti nepomoze. Nainstaluj si kaloricke tabulky.
@anonym_autor To není absolutně tak, že musíš denně spálit nějaké číslo... jako 650 je co? Pro koho? Za jakých podmínek? Absolutní nesmysl. Jediné, co potřebuješ vědět, přesné (plus mínus🙂)) číslo, kolik přijmeš stravou a číslo, které "spálíš". Pozor údaje na strojích a hodinkách jsou hooodně nadnesené, slouží jen k porovnávání treninků.. Mezi příjmem a výdajem musí být rozdíl, denně, musíš být v mínusu. Stále, konzistentně. To funguje. Žádné zpracované srajdy, sladké pití, uzeniny. pochutiny. Ráno výhradně bílkoviny - sacharidy jako přílohu k obědu. Kupovaný protein ti jen tak hubnutí nepomůže a spalovače už vůbec ne. Vydej každý den víc, než přijmeš a nastav si jídelníček, který tě bude bavit a bude udržitelný už stále. Protože když chceš rychle zhubnout, máš velkou šanci, že se sice kousneš, dokážeš to, ale přibereš dvakrát tolik jen co odejdeš z plesu.
@berenika39 číslo 650 je za podminek, že chcela zhubnot 5 kg za 2 mesice.
Spalovač ti nepomôže, na to sa rovno vykašli, stačí chodit na prechádzky kočíkom, 3 hodinky denne to dáš dakych 20 000 krokov a budeš ako laň, viem o čom hovorím a nejesť somariny
@personality kdo? muž 120kg/185cm nebo žena 70kg/165cm? Absolutní úlet,
@personality kdo? muž 120kg/185cm nebo žena 70kg/165cm? Absolutní úlet,
@berenika39 Aký úlet? Normálne to vyrátala. Kopírujem z netu:
Kalorický deficit a chudnutie
Jeden kilogram telesného tuku obsahuje približne 7 700 kalórií. To znamená, že ak chcete schudnúť 1 kg, musíte vytvoriť kalorický deficit 7 700 kalórií.
@berenika39 Aký úlet? Normálne to vyrátala. Kopírujem z netu:
Kalorický deficit a chudnutie
Jeden kilogram telesného tuku obsahuje približne 7 700 kalórií. To znamená, že ak chcete schudnúť 1 kg, musíte vytvoriť kalorický deficit 7 700 kalórií.
@zuzanaam to je ale hodně, hodně obecné... každý má jiné předpoklady k hubnutí, záleží na podílu svalů a tělesného tuku, žena x muž. Kdyby to bylo takto jednoduché, jak píšeš... ale ok, princip ok.
Myslíš, že defiicitem hubneš tuk??? Jen tuk?
Spalovač ti nepomôže, na to sa rovno vykašli, stačí chodit na prechádzky kočíkom, 3 hodinky denne to dáš dakych 20 000 krokov a budeš ako laň, viem o čom hovorím a nejesť somariny
@zuzubb007 nemôžem kočíkovať 3 hodiny keď sa mi po polhodine zobudí a v kociku byt nechce.
@personality nezáleží predsa na jej váhe a vieske? Z toho by sa malo počítať, aby tiež nebola úplne K:O zo zaciatku a pokial ma zdravotné problémy, tak musí mať aj ohľad na seba, aby jej nechýbaly vitamíny a minerály. Ja mám tiež zdravotné problémy a aj zenske a dosť, chcem schudnúť, no ale predtým sa dalo ľahko, teraz som v bolestiach trebárs.