Ako schudnúť 8 - 10 kg za mesiac?
ahojte, vie mi niekto poradiť, ako čo najrýchlejšie schudnut 10 kg? za mesiac idem mladsej sestre na stužkovú a chcem vypadať dobre...netreba mi vela možno aj 8kg bude stačiť ...je to vôbec reálne? prosím 🙂
dakujem vám, začala som dnes a iba ubratím porcií na polovicu, vynechavam sladké a mastné jedlá a uz po 17:00 nič nejem a dnes som sa dokopala aj cvičiť a cítim sa fakt skvele 🙂 tak vám poviem takto o mesiac ako som dopadla 🙂
@barcelona94901 tak to už áno, pozerala som to video a pochudli parádne a tiež len za 30 dní ....
skús môj blog , keď budeš mať čas a chuť su tam rady a recepty🙂 http://schudniajty.blogspot.sk/
Dukanka nieje vobec drasticka len treba dodržat pravidla. Alebo potom zenea-strava kamaratka s nou schudla 28 kg od augusta(vratane) ale zas mala z coho.
žienky veľmi sa mýlite keď píšete, že sa to nedá, ešte ste ani raz neboli asi v posilke alebo niečo také neskúsili. Ja som za tri mesiace schudla cez 20 kíl, jedlo som obmedzila na polovicu, sladkosti a slané uplne a cvičila som večer tak hodinu každý deň, niekedy aj dve.. a samozrejme veľa tekutín. A nebol žiadny problém, váhu si držím a stravujem sa normálne, dám si na čo mám chuť, aj v noci, aj 10 minút pred spaním. Mladý organizmus ako má napr slečna, čo žiadala o pomoc to zvládne. Zas to nie je také drastické, znížiť príjem jedla na polovicu. Telo si na to rýchlo zvykne. Tým nechcem povedať aby držala hladovku, ale ak sa začne hýbať všetko sa dá 🙂 😝
cucu19 chcela by som vedieť či sa ti to podarilo 😉
k nazvu temy
8 az 10 kg za mesiac je hrooozne vela. cakaj potom jojo efekt. za mesiac je normalne a zdrave schudnut max 2 kg
No drzim palec, daj vediet, ci sa ti to podarilo. Ja som pri malom za 5 mesiacov schudla 27kg, tehotenstvom som nabrala 20kg. Nedrzala som nijaku dietu ani som sa chudnut nesnazila a poviem ti, tych 27kg za pat mesiacov bolo vela. Byvala som slaba, tocila sa mi hlava, a staraj sa pri tom o dieta. Davaj si pozor, aby si si neuhnala zdravotne problemy, ako ta tu niektore upozornuju. Ak sa snazis otehotniet, drasticka dieta ti to moze naozaj velmi skomplikovat. Ono uplne staci, ked pri nej stratis menzes....
stephanie14 Ahojte, ja chodim do fitka, mam osobneho trenera. Vela dievcat ma oslovilo ci bi som neponukla za neaký malý poplatok stravovaci plan. Kedze si hladam neaku pracu na doma a citanie reklam nefunguje, tak som sa rozhodla ponuknut jedalnicek. Ak mate niekto zaujem rada ho preposlem cena jedalnicka je 5 eur. Mna to vislo vo fitku s programom na cvicenie 163 eur, ak bi mal niekto zaujem piste do sprav, dakujem. Ospravedlnujem sa za pravopis nepise mi ipsilon.
@cucu19 10 kíl za mesiac sa dá v pohode schudnúť ano je to reálne !
@zita19 prečo by sa mala zblázniž !! ?? 10 kíl sa dá schudnúť a bez jojo efektu !! 2kg mesacne ?? to je uplne maalo ! tyýzdenne chudneš 2kg !
Za 6-8 tyzdnov sa da zhodit 10kg pri dodrziavani stravy ktoru mam doma.....a ide to, ked sa chce!
@dracica124 no da sa aj 2 kila tazdenne. Zavisi ci ides z 90 na 60 alebo z 62 na 58. To uz je riadna zaberacka lebo v podstate mas dobre nastavene stravovanie, len trosku malo cez spotrebu. Poviem ti, ze schudnut len 3 - 4 kila je uplne najhorsia zaberacka... Mam to odskusane niekolko krat v zivote...
@cucu19 ozaj kocka. Je to uz skoro rok co si chcela dat dole 10 kil. Ako?
Ja som prestala celkom jesť jedlá z bielej múky,mliečne výrobky a sladkosti,začala som cvičiť vo fitku po mesiaci a pol som schudla 8kg a úplne sa mi zlepšila pleť a cítila som sa ako znovuzrodená 🙂 celkovo som schudla 10kg zo 62kg na 52kg,ale kedže som zostala tehotná budem už len priberať.Zlepšilo sa mi celkovo zdravie a prišlo aj vytúžené tehotenstvo,stačilo len zmeniť stravu pretože múka a cukor sú dva biele jedy a neverím ani tým tmavým pečivám,sú len prifarbené cukrom preto som nejedla žiadne pečivo.Uplne som si vyčistila organizmus,lebo o tom ani neviete,ale možte mať z takých jedál celé telo zahučané kvasinkami.
@lentilocka123 Ahoj, chcem sa spytat na tvoj jedalnicek konkretne, pretoze mne doktorka po zisteni ze mam premnozenu kandidu zakazala jest maso, mliecne vyrobky, cukor a bielu muku a ja neviem co mam jest. Snazim sa iba ryby, hnedu ryzu, zeleninu a ovocie (to hlavne, vela salatov a tak...) ale mne sa vaha vobec nechce pohnut dole. Myslim si ze ani nejem vela na objem a dokonca su to zdrave veci, 3x do tyzdna chodim behat... Proste uz mi to nejde do hlavy preco ta vaha neklesa... Dakujem
Ahoj,ja som jedla len ovocie a zeleninu,ryžu,zemiaky,ľaláty ale mäso som jedla to zakázané nebolo.Z ovocia som najskor jedla len grep,lebo ten sa može a postupne som pridávala aj dalšie ovocie,lebo trochu cukru potrebuješ a je to fruktoza,takze to je v pohode a z grepu sa aj chudne 🙂 tvoj jedálniček je myslím,že super,ale ja som schudla,no predtým sa mi tiež nedarilo a zistili mi štítnu žlazu,ak si nebola vyšetrená,tak skús ísť može byť v tom chyba.Ja som aj poriadne makala vo fitku.Ešte si skús pozrieť tieto diéty http://www.femme.sk/index.php?option=com_conten...
@lentilocka123 ja som praveze bola na vysetreni stitnej lebo mala som priznaky akoby som ju mala spomalenu, ale zistili mi ze mi pracuje dobre a tam problem nie je. Potom mi zistili tu candidu, ale zaujimave, ze ked som si robila slinovy test, sliny mi neklesli ku dnu, cize to vyzeralo akoby ani candidu som nemala. Citila som sa vsak po kazdom jedle zle, nafuknute brucho ako balon a bolave, meskal mi aj menzes. Telo uplne nechcelo nijako spolupracovat. Po dobrati oresakovej tinktury a tabletiek Hetrazan som sa citila o 100% lepsie, avsak nechudem hoci jem uplne takto zdravo, praveze stale priberam. Pomaly ale stale. Ten grep skusim zaradit, to je super rada.
@denice tak potom už fakt neviem,prečo nechudneš,ale niekde musí byť chyba,treba nejak naštartovať metabolizmus,možno potrebuješ najskor odvodniť,lebo prvé čo ide dole,je voda,tak nejaké čistiace čaje.Možno ti nerobí problém,tá candida,ale zlé trávenie a menzes mi meškával tiež,ale sa to pomaly upravovalo po tých tabletkách na štítnu žlazu a tiež mi nepracuje zle,ale ja som mala 4 zlé hormony,tak mi dal tabletky.Ja som mávala aj také problémy,že krče v bruchu strašné a potom hnačka,bála som sa aj niekde cestovať,lebo keby ma to niekde chytí napr v autobuse,tak neviem,lebo na mňa až smrtelné poty išli a len som sa zvýjala.Grep si určite zarad,uvidíš,že pomože a verím,že kilá pojdu už len dole,moc ti to prajem...mne váha teraz pojde už len hore 🙂
ahojte baby, dlhšie som tu nebola.....chcem Vám teda povedať, že vtedy, keď som písala túto diskusiu, tak som aj naozaj schudla...9,6 kg to asi bolo, dajme tomu, že tých 10kg som dala dolu...váhu som si držala, až do septembra tohto roku...stala sa mi taká nepríjemná vec, nevyšiel mi vzťah a badám na sebe, že cca 7kg som pribrala ...ale teraz v tomto momente som začala cvičiť, dala som si ľahkú večeru a plánujem sa vrátiť späť na pôvodnú hmotnosť, veď predsa pre jednu lásku slnko nesvieti ;) ...
Je nezdravé a neefektívne schudnúť tak veľa za mesiac. Pri úprave stravy a cvičení je normálne ak sa chudne max. 0,5-1kg za týždeň. A čo sa týka tabletiek, koktejlov,nohavíc a ostatných blbostí na chudnutie - prepáčte kočky ale kto tu tomu ešte (preboha) verííííí?!!!! A vyhadzuje za to peniaze?!

@cucu19
http://www.metoo.sk/842/najucinnejsia-dieta-a-n...
detox,post, ľudia piju šťavy ,pre zdravie..to chudnutie je vedľajší efekt
https://www.youtube.com/watch?v=8o0pSnp0Xs8,telo sa zbavuje bordelu,ale na to treba mať pár dní predprípravu,nefunguje to tak,že dám si teraz sviečkovu a od zajtra pijem šťavy..
niekde je aj dokument s cz titulkami, je tam množstvo toho ,ľudia piju šťavy ,mixuju ,točia každý den ,pridávaju fotky,skusenosti,rady,vyjadruju sa tam odborníci,miznu zdravotné problémy..kto chce,ten si to svoje orechové nájde
alebo si mrkni cvičenia ,
https://www.youtube.com/watch?v=fDUgdUygSwcmáš tam Jillian Michaels,to máš aj tu na mk perfektnu skupinu ,kde si baby radia,cvičia,su tam reál foto,že ked sa chce,tak sa dáááá..
dalšie cvičenia ako insanity,p90x ...