icon

Ako schudnúť a vyzerať lepšie bez športu?

15. máj 2025

Chcem vyzerať lepšie, no neviem ako na to. Chcela by som schudnúť. Stačilo by 10kg aby som sa cítila kus lepšie. Neviem ako na to. Milujem sladké, milujem jedlo. Ku športu nemám žiaden vzťah a cvičenie mi tiež nič nehovorí. Rada by som chodila na všelijaké kozmetické procedúry. Starostlivosť o pleť, starostlivosť o vlasy. Nie sú to lacné záležitosti a z rodičovského mi na takéto veci nevystáva. Som z toho často frustrovaná, a hanbím sa s mužom niekam chodiť, pretože si pri ňom nepripadám dosť pekná. Jednoducho spuchnutá mamina na ktorej je vidieť že už má deti.

Strana
z2
ivik4
15. máj 2025
@panonia

@ivik4 Ahoj, prosim ťa ktorú ultrazvukovú špachtlu a zmäkčovadlo doporučuješ? Ďakujem Ti.

@panonia tieto mam

autor
15. máj 2025

Ďakujem modrý koník za super zmenu nadpisu.

nikasmile
15. máj 2025
@ivik4

Inak ja chodim vsade pesi ,nevyvazam si rit a pekne spalujem

@ivik4 ahoj, ktorú u. špachtlu odporúčaš prosím?

nikasmile
15. máj 2025
@ivik4

@panonia tieto mam

@ivik4 aha...už vidím 🤣

ketrin1984
15. máj 2025
@ivik4

@panonia tieto mam

@ivik4
Ďakujem za inšpiráciu.Máš skúsenosti aj s galvanickou žehličkou na pleť?

ivik4
15. máj 2025
@ketrin1984

@ivik4

@ketrin1984 nie, ja mam velky kozmeticky pristroj takze zehlicku nepouzivam

panonia
16. máj 2025
@ivik4

@ketrin1984 nie, ja mam velky kozmeticky pristroj takze zehlicku nepouzivam

@ivik4 Ďakujem Ti a ešte by ma zaujimalo aky maš kozmetický prístroj? Ak to nie je tajomstvo kolko maš rokov?Ja mám 42 a chcem byť dlho pekná a mlada🤣.

ivik4
16. máj 2025
@panonia

@ivik4 Ďakujem Ti a ešte by ma zaujimalo aky maš kozmetický prístroj? Ak to nie je tajomstvo kolko maš rokov?Ja mám 42 a chcem byť dlho pekná a mlada🤣.

@panonia ja mam velky kozmeticky pristroj urceny do salona na formovanie postavy a pleť . Takze nie maly do ma clovek bezne doma

ciernysokol
16. máj 2025
@ketrin1984

@ivik4

@ketrin1984 ahoj, mas skusenosti so zehlickou? Vidno vysledky?

ketrin1984
16. máj 2025
@ciernysokol

@ketrin1984 ahoj, mas skusenosti so zehlickou? Vidno vysledky?

@ciernysokol
Práveže nemám,ale recenzie má veľmi dobré.

ciernysokol
16. máj 2025
@ketrin1984

@ciernysokol
Práveže nemám,ale recenzie má veľmi dobré.

@ketrin1984 bola by som velmi zvedava, ci sa oplati kupit, je to skladne a nie nejake drahe. Len ktovie, ci je tam aj nejaky efekt.

evinka5372
31. júl 2025

@anonym_autor bez pohybu to nepôjde. Ak máš psa, bravaj ho ráno večer na dlhé prechádzky, prípadne manžela, kamarátku, tým môžeš začať, a postupne by som si napríklad na YouTube našla nejaké cviky. Strava takisto základ-na googli nájdeš zdravých verzii rôznych receptov habadej. Kašli na sladké, daj si tanier zeleniny na večer. Na obed dobrého lososa so šalátom. Ak budeš chcieť procedúry ale nemáš na ne tak si postupne odkladaj a sem tam dopraj a hneď sa budeš cítiť lepšie aj to vyžarovať. Zatiaľ si môžeš nakúpiť masky v Dmku, dobrý hydratačný krém, rozjasnujuce serum. Pripadne prevetran obchody a kúp si pekne šaty. Odmen sa. Držím palce

Strana
z2