Ako schudnúť bez diét pomocou plánovania jedla?
žienky, keby existoval kurz, ktorý vás naučí schudnúť bez diét pomocou jednoduchej prípravy jedla na 3–4 dni dopredu (meal prep), mali by ste oň záujem? Prečo áno alebo prečo nie?
Nie ved receptov je kvanta na nete zadarmo
Nie, zdravé čerstvé jedlo sa dá pripraviť za 20-30 minút, moje zdravie mi za tú pol hodinku prípravy stojí.
Nie. Staci si hodit do chat gpt a mam. Zadara
@adamcova_kristina9 nie, lebo taký návod si už cez AI vygeneruje každý zadarmo a za to isté ty budeš pýtať peniaze. Základné pravidlá sú všeobecne známe - kalorický deficit, bielkoviny, pohyb atď. Nič, čo by sme už nevedeli.
@adamcova_kristina9 ja nie, lebo som chcela jedavat svoje oblubene jedla, len som sa musela naucit velkost porcie a vhodne zlozenie. A na to mi stacili KT.
nie, niekolko dnove jedlo nejem mam rada cerstvo navarene 😀a recepty si hladam zadarmo na internete a socialnych sietach alebo sama vymyslam
Na youtube mam mealprepov zadarmo kolko len chcem 😀 a nemam rada napriklad trojdnovu ryzu
Baby, ďakujem všetkým za úprimné odpovede. 😊 Mám ešte jednu otázku – čo by podľa vás musel takýto kurz obsahovať, aby ste povedali, že má pre vás hodnotu a oplatilo sa zaň zaplatiť? Nemyslím tým recepty, tie dnes nájde človek všade. Skôr ma zaujíma, aké informácie, systém alebo pomoc by vám pri chudnutí naozaj dávali zmysel.
Musela by si byt najvacsia odbornicka na slovensku s rokmi skusenosti, vzdelanim, aby som bola ochotna zaplatit si nejaky kurz 😀 dnes si vsetko vieme dohladat na internete, umela inteligencia nam da informacie, jedalnicky, treningove plany
Baby, ďakujem všetkým za úprimné odpovede. 😊 Mám ešte jednu otázku – čo by podľa vás musel takýto kurz obsahovať, aby ste povedali, že má pre vás hodnotu a oplatilo sa zaň zaplatiť? Nemyslím tým recepty, tie dnes nájde človek všade. Skôr ma zaujíma, aké informácie, systém alebo pomoc by vám pri chudnutí naozaj dávali zmysel.
@adamcova_kristina9 mne stacili KT a informacie z netu, co som si nasla sama.

Nie