icon

Ako schudnúť bez diét pomocou plánovania jedla?

adamcova_kristina9
12. júl 2026

žienky, keby existoval kurz, ktorý vás naučí schudnúť bez diét pomocou jednoduchej prípravy jedla na 3–4 dni dopredu (meal prep), mali by ste oň záujem? Prečo áno alebo prečo nie?

stellarstar
12. júl 2026

Nie

karolina2121
12. júl 2026

@adamcova_kristina9 nie lebo je to blbost

anonym_4a128a
12. júl 2026

Nie ved receptov je kvanta na nete zadarmo

minenkaa
12. júl 2026

Nie ,fuj jedlo na druhý deň a stále to iste dookola

anonym_dd3534
12. júl 2026

Nie, zdravé čerstvé jedlo sa dá pripraviť za 20-30 minút, moje zdravie mi za tú pol hodinku prípravy stojí.

anonym_2c2af9
12. júl 2026

Nie. Staci si hodit do chat gpt a mam. Zadara

bomba36
12. júl 2026

@adamcova_kristina9 nie, lebo taký návod si už cez AI vygeneruje každý zadarmo a za to isté ty budeš pýtať peniaze. Základné pravidlá sú všeobecne známe - kalorický deficit, bielkoviny, pohyb atď. Nič, čo by sme už nevedeli.

januska12323
12. júl 2026

Prečo by za to niekto platil?

simsalabim
12. júl 2026

@adamcova_kristina9 ja nie, lebo som chcela jedavat svoje oblubene jedla, len som sa musela naucit velkost porcie a vhodne zlozenie. A na to mi stacili KT.

anonym_3ead48
12. júl 2026

nie, niekolko dnove jedlo nejem mam rada cerstvo navarene 😀a recepty si hladam zadarmo na internete a socialnych sietach alebo sama vymyslam

sisa_s
12. júl 2026

Na youtube mam mealprepov zadarmo kolko len chcem 😀 a nemam rada napriklad trojdnovu ryzu

adamcova_kristina9
autor
13. júl 2026

Baby, ďakujem všetkým za úprimné odpovede. 😊 Mám ešte jednu otázku – čo by podľa vás musel takýto kurz obsahovať, aby ste povedali, že má pre vás hodnotu a oplatilo sa zaň zaplatiť? Nemyslím tým recepty, tie dnes nájde človek všade. Skôr ma zaujíma, aké informácie, systém alebo pomoc by vám pri chudnutí naozaj dávali zmysel.

sisa_s
13. júl 2026

Musela by si byt najvacsia odbornicka na slovensku s rokmi skusenosti, vzdelanim, aby som bola ochotna zaplatit si nejaky kurz 😀 dnes si vsetko vieme dohladat na internete, umela inteligencia nam da informacie, jedalnicky, treningove plany

simsalabim
13. júl 2026
@adamcova_kristina9

Baby, ďakujem všetkým za úprimné odpovede. 😊 Mám ešte jednu otázku – čo by podľa vás musel takýto kurz obsahovať, aby ste povedali, že má pre vás hodnotu a oplatilo sa zaň zaplatiť? Nemyslím tým recepty, tie dnes nájde človek všade. Skôr ma zaujíma, aké informácie, systém alebo pomoc by vám pri chudnutí naozaj dávali zmysel.

@adamcova_kristina9 mne stacili KT a informacie z netu, co som si nasla sama.