Ako schudnúť bez kalorických tabuliek?
Baby ako schudnut bez kalorickych tabuliek a bez cvicenia ja mam namahavu pracu a fakt nechce sa doma cvicit a vazit a zapisovat dik za kazdu radu blbe komenty si nechajte
@marca12 mam doma eliptical tak by to nemal byt problem onija som uz s nim schudla ale zaa som mala ten problem ze potom som zastala
@marca12 suhlasim, a pre autorku doplnim, ze tie male porcie je najlepsie, ked bude zelenina, vyssi obsah vlakniny, nieco co zasyti. Ja napr. na desiatu chrumkam jablko s mrkvou, alebo papriku, alebo hrst orieskov,..
Ranajky ja osobne napr. musim mat syte a najma slane - vajicko, celozrnny chlieb, sunka/syr, zelenina.
Z misky ovsenych vlociek vyhladnem do pol hodiny. Na obed normalne maso, ryza, alebo zemiaky, semtam aj burger 🙂 alebo pirohy 🙂
olovrant opat chrumkam nejaku zeleninu, najcastejsie vonku na ihrisku so synom, mam zbalene v doze pre neho aj pre mna.
A vecera - dnes napr. s muzom sme objednali pizzu, ale dnes som mala lahsi obed a kazdy den cvicim.
Zajtra budem mat na veceru cottage, krajec chleba, sunka/syr a opat kopec zeleniny.
Dnes este tak medzi 21:00/22:00 budem pri telke chrumkat papriku s mrkvou 🙂
a na margo toho, ze pisem uz dnes, co budem zajtra vecerat - dobre je naplanovat si, co budes jest. Najhorsie je, bezmyslienkovite jest, co pride. Alebo vymyslat z niecoho, co mas doma a nebude to vyvazene, alebo ta to ani vobec nezasyti. Planovat 🙂
ak nemas nervy na zapisovanie, nemusis, ja som osobne tie kaloricke tabulky parkrat skusala, ale omrzelo ma to po. 2 dnoch 😂 uplne logicky si proste len premysli, co ides jest, je jasne, ze urcite nie je kaloricky ok dat si na ranajky cappuccino s kopou mlieka, na ranajky sladke waffle, na obed ist do mekaca a vecer to dorazit pizzou 😁 chapes 🙂
hlavne dostatok zeleniny aby si mala v jedalnicku, zelenina je super, minimum kalorii a brutalne zasyti
@zuzuliennka1
@zuzuliennka1 ja dufam ze sa mi to podari od zajtra zacnem cvicit a poctivo jest dufam ze uvidim aj na vahe drzte prsty

Zaklad su ranajky,mala by si sa najest do hodiny od prebudenia a jest pravidelne kazde 3 hodiny,ale male porcie. Nieze sa narazovo vela najes,potom nejes do vecera a vecer sa napraskas. A byt vytrvala,lebo telo si postupne musi zvyknut na zmenu stravovania. A bez vydaja energie,neschudnes. Musis vydat viac ako prijmes. Na chudnutie je dobre kardio. Staci,ak si doma trochu poskaces na mieste pritom budes rozpazovat ruky. Kazdy den pridas viac. Takisto zarad rychlu chodzu