icon

Ako schudnúť dva mesiace pred svadbou?

ruahine
9. mar 2014

Ahoj žienky, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám cca dva mesiace do svadby a potrebovala by som sa nejako dostať do formy, hlavne sa zbaviť tuku (moje kritické partie sú paže, ramená a hrudník, ale treba popracovať na všetkom).
Viem že je tu veľa podobných tém, prepáčte že otváram novú, ale synček je veľmi náročné dieťa čo sa týka pozornosti a nemám pri ňom skoro žiadny čas, aby som tu browsovala a hľadala čo konkrétne potrebujem. No a to je aj kameň úrazu pri mojom chudnutí - nemám na seba skoro žiadny čas, cez deň si viem ukradnúť sem-tam tak po 10 minút a večer keď je s malým tatino, vedela by som si nájsť tak pol-hodinku až hodinu času.
Prosím ušetrite ma komentov typu "ako to že si neviem nájsť na seba čas", proste som obyčajná žena, žiadna supermama, a potrebovala by som poradiť čo najefektívnejšie a naozaj účinné cviky (prípadne tipy k stravovaniu), ktoré by sa vtesnali do vyššie uvedeného času a pri ktorých by bolo vidieť za tie dva mesiace aj nejaký výsledok.
Som celkom namotivovaná pustiť sa do toho a makať každý deň, tak sa teším na Vaše rady a vopred ďakujem 🙂.

Strana
z2
sono2
13. mar 2014

@fay26 prosím prosím pošli mne. Do správy, ak sa dá! Veľmi pekne ďakujem!

ervenka
13. mar 2014

@hallie ved nemusi cvicit s 10 kg cinkami. staci aj s 0.5kg alebo ziadnymi. ;) JA by som skor odporucala kvalitne obutie, a v ziadnom pripade necvicit naboso...

fay26
13. mar 2014

@sabear
@jaruska6
@mondulka babeny,poslite mi do ip mailove adresy,poslem vam to tam.

fay26
13. mar 2014

@sono2 posli mi prosim mail.adr.do ip ak sa Ti da🙂

24031993
15. mar 2014

Ahojte, do pozornosti pre všetky Prešovčanky dávam osobného trénera Erika Plančára, keďže sa nám blíži leto. Ak sa vám nedarí schudnúť alebo vyformovať postavu, je najlepšie poradiť sa s odborníkom. Tento tréner je mladý, šikovný, priateľský a neúčtuje si horibilné sumy. Okrem toho je veľmi flexibilný a prispôsobí svoj čas tomu Vášmu. Určite sa oplatí vyskúšať ! Kontaktujte ho cez e-mail ep.osobnytrener@gmail.com alebo na čísle 0911 222 484, neoľutujete.

mondulka
16. mar 2014

@fay26 a nevieš prosím ťa či môžem podla mojej krvnej skupny kávu?Mám AB.

heli78
16. mar 2014

Ahoj mne pomohla delená strava, alebo aspoň po 14,00 h. nejesť žiadne sacharidy. Ak máš chuť na večeru na chlebík daj si semienkový, nájdeš ho na internete pod názvom Semienkový chlieb bez múky. Úžasný je kruhový tréning vo fitnes-ku women line, nádherne spevní každú partiu tela už za 6 týždňov, ak potrebuješ napr. na bruško viac... jednoducho pridaj viac opakovaní.

fay26
16. mar 2014

@mondulka v knihe sa píše, že káva je pre ľuddí s krvnou skupinou AB ľahko stáviteľná a podporuje tvorbu žalúdočných štiav...

Strana
z2