icon

Ako schudnúť dva mesiace pred svadbou?

ruahine
9. mar 2014

Ahoj žienky, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám cca dva mesiace do svadby a potrebovala by som sa nejako dostať do formy, hlavne sa zbaviť tuku (moje kritické partie sú paže, ramená a hrudník, ale treba popracovať na všetkom).
Viem že je tu veľa podobných tém, prepáčte že otváram novú, ale synček je veľmi náročné dieťa čo sa týka pozornosti a nemám pri ňom skoro žiadny čas, aby som tu browsovala a hľadala čo konkrétne potrebujem. No a to je aj kameň úrazu pri mojom chudnutí - nemám na seba skoro žiadny čas, cez deň si viem ukradnúť sem-tam tak po 10 minút a večer keď je s malým tatino, vedela by som si nájsť tak pol-hodinku až hodinu času.
Prosím ušetrite ma komentov typu "ako to že si neviem nájsť na seba čas", proste som obyčajná žena, žiadna supermama, a potrebovala by som poradiť čo najefektívnejšie a naozaj účinné cviky (prípadne tipy k stravovaniu), ktoré by sa vtesnali do vyššie uvedeného času a pri ktorých by bolo vidieť za tie dva mesiace aj nejaký výsledok.
Som celkom namotivovaná pustiť sa do toho a makať každý deň, tak sa teším na Vaše rady a vopred ďakujem 🙂.

Strana
z2
katkasofi
9. mar 2014

@ruahine mne išlo 5 kíl dolu s dukanovou diétou... Do týždňa. Pripoj k tomu dáke to cvičenie a kilá pôjdu dolu..

bajana
9. mar 2014

@ruahine ahoj, doporucovala by som 28-dnovy detox podla A. Macingovej (najdes aj tu na fore), ktory sa da vraj hravo zvladnut, ubytok tukov je zaruceny, poznam pripady z okolia, kde to bolo okolo 7kg (samozrejme zavisi od tvojej startovacej hmotnosti) ...no a potom zapojit aj nejake cvicenie, najst si cas aspon 40 min. denne, dievcatam sa tu paci Jillian Michaels, skus ju najst na youtube...alebo tam hladaj nejake videa a inspiruj sa niecim, co sa ti bude pacit....do toho by som navrhla prechadzky s malym intenzivnou rychlou chodzou, aj ta je velmi dolezita, teraz bude krasne pocasie, tak hor sa do toho!

ruahine
autor
9. mar 2014

@katkasofi vďaka za tip 🙂

ruahine
autor
9. mar 2014

@bajana tu Macingovu okukavam uz dlhsie, mozno sa do hoto pustim... dakujem za tipy 🙂

satanka1
9. mar 2014

@ruahine jednoznačne dukanová diéta

woman14
9. mar 2014

ahoj, cambridge dieta, je tu aj forum...pisem,co pomohlo mne,vyber je na tebe....

tabitka337
9. mar 2014

ahoj, aj ja odporucam Macingovu.. zacala som minuly tyzden a uz sa neviem dockat na dalsie fajne recepty tohto druheho tyzdna 🙂 som tiez na materskej pri druhom synackovi, da to dost zabrat, kym nachystam jedlo pre troch hladosov a este aj zvlast pre seba.. dost sa zabavis pri cisteni tej zeleniny ale urcite to stoji za to. ja som bola uz taka gulata a stale som len jedla a jedla a same sladkosti a uz ma to nebavilo, a teraz po tyzdni vidim ze mi odislo nieco z brucha, ramien a celkovo som taka lahsia 🙂 kukni, vyskusaj, uvidis.. hlavne je ze sa mozes najest kolko len vladzes a tie recepty su fakt chutne 🙂

ervenka
9. mar 2014

@ruahine Jillian naozaj pomaha. Uz po tyzdni je viditelna zmena. Macingova je dobra (knihu som precitala za 3 dni, ma tam dobre rady), ale napr. prvych 13dni nejes ziadne maso. Takze ak si masozravec, telo bude velmi protestovat. Som stastna prestastna, ze som zvladla tyzden rovnake ranajky- struhane jablko+struh.mrkva+hrozienka, orechy, med. Stacilo!!! 😀

fay26
9. mar 2014

ahojky,tiez odporucam Macingovu,nehladujes,jedlo Ta zasyti a uspokoji,citis sa lahka a plna energie,kila idu dole,pokozka je krasne spevnena-nie ovisnuta,podla mojej skusenosti aj plet je krajsia...je to detox a nie dieta,teda hlavne ocista organizmu a nastartovanie metabolizmu...a hlavne bez jojo efektu... ak treba,rada poslem vzorovy jedalnicek a osobne skusenosti 😉

bajana
10. mar 2014

@ruahine ozaj skus, ja som sa chystala, ale prislo tehu 🙂 ... pocas tohto stylu stravovania aspon urcite nie si hladna, mozes jest akekolvek mnozstvo doporuceneho jedla...s tym som sa nestretla u ziadnej inej diety...co je pre mna teda obrovske pozitivum - chudnut a nebyt hladna 🙂

veriiii
10. mar 2014

@ruahine ja mam tendenciu naberat na bruchu a veruze po porode som mala dlho brusko☹..mojim problemom nebol nedostatok pohybu, ved okolo dietata treba kmitat stale, poznas to urcite tiez...,ale mojim problemom boli sladkosti a vela peciva na ranajky, plus neskore vecere..
Zistka som,ze brucha ak nema clovek teda problem s ochabnutym svalstvom sa samotnym cvicenim neda schudnut bez upravy stravy..podobne to bude s inymi partiami, mozes si trosku vykonturovat ,ale treba upravit zivotospravu..obmedzit alebo uplne vynechat pecivo, sladkosti, vela zeleniny, ovocie vsak nie uz podvecer..netreba nejake drasticke diety, tymi mozes schudnut,ale o to horsi bude jojo efekt, ak nebudes "striedma"" nadalej..staci sa len zamyliset, kde je asi "kamenurazu" apodla toho konat..a ani drahe fitka netreba..

ruahine
autor
12. mar 2014

@satanka1
@woman14
vďaka za tipy kočky

ruahine
autor
12. mar 2014

@tabitka337
@fay26
aj mne sa celkom pozdáva tá Mačingová, len sa bojím, že ta príprava jedla zaberie veľa času, horko-ťažko sa mi darí chystať malému jeho tri denné porcie. ale nechcem sa vyhovárať, nejako to vymyslím, budem si chystať aspoň deň-dva dopredu, keď bude s malým tatino. knižku doma už mám, takže od pondelka idem do toho, držte mi palce 🙂
@ervenka
:D no to Ti verím, ja budem mať asi tiež trošku problém s takými raňajkmi, orechy veľmi nemusím, ale zas ani mäsožravá veľmi nie som, tak s tým zvyškom hádam nebudem mať problém. idem to teda skúsiť 🙂

ruahine
autor
12. mar 2014

@bajana od pondelka teda idem do toho 🙂

ruahine
autor
12. mar 2014

@veriiii to si teda parádne výstižne zhrnula, ako keby si o mne písala... že problém bude skôr v stravovaní ako v pohybe. pri malom furt niečo pozobkávam a asi nemusím hovoriť, že okolo zdravej stravy to ani nešlo :(. no a sladkosti, to je moje druhé ja 😀. musím s tým niečo robiť... od pondelka idem začať tú Mačingovú, tak snáď mi to pôjde a vštepia sa mi zdravé návyky 🙂

akinorev30
12. mar 2014

@ruahine ahoj, skus vyradiť sladkosti a skús cvičiť podľa http://www.youtube.com/results?search_query=fit.... Sú tam rôzne cvičenia, aj 10 minutové, dá sa vybrať podľa náročnosti a určite to bude lepšie ako nič 🙂 .

jana7
12. mar 2014

@ruahine aj ja zacínam, svadba je 24. mája 😲

jaruska6
12. mar 2014

@fay26 Ahoj mohla by som poprosiť ten vzorový jedálniček + aj skúsenosti by neboli na zahodenie 🙂 .Ďakujem.

ruahine
autor
12. mar 2014

@akinorev30 ďakujeem, niečo takéto som potrebovala 🙂

ruahine
autor
12. mar 2014

@jana7 aj ja mám svadbu 24. mája, môžeme začať spolu 😀 . tento pondelok?? 🙂

jana7
12. mar 2014

@ruahine skusim sa už zajtra pripraviť ale v pondelok natvrdo....idem brutal na surovu stravu 😀

veriiii
12. mar 2014

@ruahine no, ja som obmedzila pecivo a sladkosti, plus zvykla som si aj neskoro vecer robit aj krupicnu kasu s kopcom granka a maslom..mnaam.odkedy som ale aj to prestala brucho ide samo dole😀

sabear
12. mar 2014

@fay26 Prosím o vzorový jedálníček a skúsenosti,dakujem vopred.Potrebujem zhodit 6-7 kg.

vulka
12. mar 2014

@ruahine A čo tak obmedziť stravu a viac sa hýbať? Viem, že dieťa dáva doma zabrať, ale to nieje ten správny pohyb. Čo tak dvakrát denne kočíkovať, ale riadne rezko. Ako keby si to dieťa niekde šľohla ?🙂Proste nech sa zadýchaš.

fay26
12. mar 2014

@jaruska6
@sabear babeny poslem zajtra do ip🙂

mondulka
13. mar 2014

@fay26 ahoj môžem poprosiť jedálniček a poprípade najaké rady ďakujem 🙂

mondulka
13. mar 2014

@ruahine kočky ja mám svadbu 26.4 asi idem aj ja nato s vami 🙂

ervenka
13. mar 2014

@ruahine aj ked sa to nema, neodolala som, vytiahla som vahu. a za 11 dni 1,4kg dole. Aj ked to moze byt voda (ranajky v prvy tyzden maju teda super cistiaci ucinok) ale aj tak som rada. niektore receoty su mnamky, niektore su skor skuska pevnej vole a odhodlania. Ak zvladnes prvy tyzden, potom je to uz pohoda. A v tretom tyzdni mozes na ranajky aj kakao 😉

sandri
13. mar 2014

Ahoj, odporucam dukana... za 6 tyzdnov som dala dole 6 kg. Ale podmienkou je, ze nesmies kojit, ak kojis, tak to podla mna nie je vhodna dieta, lebo je chudobna na vitaminy a mineraly... na zaciatku je prisna a jednotvarna, no vysledok dosiahnes velmi rychlo. Len sa priprav na to, ze prvy tyzden, kym si telo zvykne, budes strasne unavena a bez energie... ja sa na nu chystam opat ked prestanem kojit. Drzim palce 🙂

hallie
13. mar 2014

baby, čo odporúčate jillian - áno, pomáha, ale najmä na spodnú časť tela a brucho. ak je problém najmä hore, aby ruahine neskončila ako nabúchaný esbeeskár.

Strana
z2