Ako schudnúť po pôrode? Rady a podpora mamičiek
čo takto takáto témička? 😀 koľko a ako ste schudli po pôrode (teda nie nevyhnutne po pôrode)?
mohli by sme sa vzájomne podporovať a radiť si, nie? 😉
to by ti pre iustraciu mohlo aj stacit. nepovedali asi nic, co by si uz nepocula, len tomu venuj jednu dve myslienocky.
..viamka...a čo so snami???..ideme radiť??? 😅 ...jukla som...
..baby..kedy poslednýkrát večeriate???..niektorí tvrdia..že optimálne je o 17.00...niektorí o 18:00...Czoborová dokonca raz vravela..že o 16:00...no vyznaj sa v tom... 😅
..viem..že do úvahy sa určite berie aj čas..kedy ideme do hajan...
Osobne si nemyslim, ze po 16 -17h uz nejest. Ked si vezmes, ze ides spat cca o tej 23h v priemere, tak byt nejakych 7h bez jedla neni zrovna idealne...a to neratam cas dalsieho najblizsieho jedla druhy den rano 😉
..no veď práve..v priemere xodím spať až okolo 23.00..a keď sa najem o 17.00...priznám sa...som hladná ☹
ja jem vtedy, ked som hladna. ak mam hlad velmi, tak sa normalne najem aj vecer, ale neprejem. a niekedy nie som hladna od obeda a vtedy nejem. treba sa riadit pocitmi, ved telo si vypyta a ak potrebuje, treba mu dat.
Je pravda, ze ak by sa clovek riadil v zivote naozaj len skutocnym hladom, nebola by tato tema 😉
...lenze, clovek je tvor pozitkarsky 😀
exp, nie je mi dnes vazne nieco..? ze len dvoj-trojslovne vety plne sucharizmu 😕 😀
...nieco mi je a zrovna si na to dosla...totiz na mna nikto nelezie 😕 , myslis ze uz som taka odpudiva 🙄
..certica..predstav si..že by sme takto zvodne "lákali" polovičky do postieľky...
http://homeopatie.zapisnik.cz/animace/morbidni-...
A vy tehulence tulence, co tu vobec nakukate?! Mate caaaaas! Inak erika, ked porodis, vsetka ta voda z Teba odide, neboj 😉
certica citam vase prispevky so zaujatim, kedy jest a kedy nejest a veselo do seba pcham kopy chipsov, ktore mi padaju na klavesnicu 😀 😀

to hej, ale mozno by som dopadla ako sipkova ruzenka a spala 100 rokov...Ja uz inak aj ked mozem, tak vstavam skoro- hold sila zvyku...
idem kocky, bo povinnosti volaju.Prijemny dietny vecer 😎