icon

Ako schudnúť po pôrode? Rady a podpora mamičiek

tilly
11. aug 2006

čo takto takáto témička? 😀 koľko a ako ste schudli po pôrode (teda nie nevyhnutne po pôrode)?
mohli by sme sa vzájomne podporovať a radiť si, nie? 😉

vavka33
1. dec 2006

tak ja som v praci chudla,deti ma tak zamestnali,ze som nemala ist cas ani na wcko a nie este jest.Ale keby som pracovala v dakom kncli,asi by som si pojedala volaco kazdu chvilku-tak nenapadko zo suflika.
No Certi,ke si? 😀

certica
1. dec 2006

Idem sa akurat vypnut, hajde von 🙂

vavka33
1. dec 2006

Ja som bola teraz chvilku na dvore,vesala som pradlo,ale je tak zimno a sychravo,poriadne sa oblecte,fuka protivny vietor.

certica
1. dec 2006

No vdaka za materinsku starostlivost 😀 😉 . Co by som uz teraz, ked Ta zrazu mam, robila... 😕 😀

verulka
1. dec 2006

vavka, ja v robote minimalne jem. Na obed nechodim, lebo 1. by som potom zaspala a 2. setrim pol hodinu a odchadzam skor. Mam tu uz tolko krat spominane ryzove chlebiky, ovoco...na jesen som chodila na biku a to bolo super(zacnem opat na jar)
baby inak sledujete ake mam desne preklepy (mam asi kofein na mozgu) tak sorry ☹

vavka33
1. dec 2006

No dobre,ja som chcela len poradit 😀
Verulka,ja to je dobre,ja nemam ani kofein na mozgu a pisem ako nagramotna,ale to preto,ze pri tom lezim 😀

certica
1. dec 2006

posledny prispevok dna 😀 . vavka otvorila som dokoran okno a musim uznat, ze fuci aj u nas 😔 😀 .
verulka ja preklepy citam automaticky ako bez preklepov 😀 , takze nevsimla 😉

verulka
1. dec 2006

este som sa zabudla pochvalit- rifle su oprate a vsade trochu odtavaju 😀 😀 😎

snilko7
1. dec 2006

babenky taka odveci otázka neviete, kde by som zohnala obaly na CD Podhradská Deťom 1 a 2. Už som všade skúšala a nič?

verulka
1. dec 2006

obaly? A neda sa stiahnut si z netu a upravit tie covery a vytlacit? Aspon my sme si tak volakedy robili obaly na cd...pripadne ich okopci od nejakej kamosky...aspon udfam, ze si sa na toto pytala 😅 mne uz mozog velmi nesluzi... a ako mrcha nic?

snilko7
1. dec 2006

verulka zatial nič..ale veď mne aj tak chodí raz tak a druhý raz onak...no ja som tie obaly na nete nenašla len tú prvú stránku a nejde mi stiahnuť...tú zadnú som nikde nenašla..no a este som nenasla ziadneho človiečika čo by tie obaly mal a naskenoval by ich pre mňa

certica
1. dec 2006

verulka, ked uz ti aj oprate odstavaju, tak klobuk dolu, lebo ked rifle sa mi o oprati specialne stiahnu tak o 1 cislo 😉

snilko, v tejto teme ziadna otazka nemoze byt odveci 😀 , ale poradim asi len tolko co verulka.

Ked sa dovali expertka, urcite nieco vysnori - take obaly, to je pre nu najmenej 😎

snilko7
1. dec 2006

inak ako chudnete poctivo?...Ja sa práve napchávam chutnými parenými buchtami s makom...to sa potom super chudne...nooo ale ja zatial si dávam pauzičku s chudnutím, kým sa veci nevyjasnia 😀 😀

verulka
1. dec 2006

aha, ja by som ti ich naskenovala, ale nemam tie cd 😉 mam iba skener 😀 mozno si to tu precita nejaka dobra dusa, ktora ma oba komponenty...drzim palce

snilko7
1. dec 2006

verulka ja mám tiež len skener 😀 😀

verulka
1. dec 2006

😀 😀 prave mi dorazila mrcha ☹ 😠 😖 ale taka silna, ze asi zdochnem...dnes sa nechudne, necvici, iba uci a nervi 😀 😀 teda u mna...

snilko7
1. dec 2006

verulka mne ešte nedorazila 😀 😀 som zvedavá či to vydrží tých 9 mesiacov 😵

certica
1. dec 2006

snilko a mala..? dorazit

snilko7
1. dec 2006

čertica to ja keby som vedela...posledne tri mesiace ju mam jak sialenec...raz po dvadsiatich dňoch, potom po 38 dnoch...tak teraz sa vyznaj..a najhoršie je že v tejto dedine keby som si kúpila tehu test, tak na druhý deń by to už vedela celá dedina 😝 asi si kúpim v Budapešti 😀 😀 😀

verulka
1. dec 2006

super, aspon to spojis aj s vyletom 😉 alebo ja ti ho zajtra namiesto skusky donesiem, budem mat zamienku tam neist 😝 ...

certica
1. dec 2006

Poslem postou... 😀 , ale ta Budapast je istejsia 😎 . Inak, dost sialene intervaly 😕 . Ak si brala HAK, mozno sa len vracias do normalu-ak teda stihnes... 😉

snilko7
1. dec 2006

nebrala som v živote HAK, my sme taký prírodný 😀 😀 😀 Inak pred prvym porodom to bolo OK, ale od porodu ja mam furt take vselijake intervaly....no ale toto bol extrém...asi ma Paťko moc nervuje 😅 alebo žeby to robil ten nový domček a toľko súkromia 😀 😀

verulka
1. dec 2006

mne blbol cyklus po horm. liecbe ale naopak- mala som mrchu 2x mesacne 😝 teraz uz je to ok, ale mam opat problem, takze ma opat cakaju hormony 🙄

expertka8
1. dec 2006

...snilko..nekúpiš??? 🙂
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=693561

certica
1. dec 2006

Nasa nenahraditelna expiii 😎 . Ja ta raz fakt zneuzijem (alebo aspon vyuzijem 😀 ), ked to budes najmenej cakat 😉 😀

snilko7
1. dec 2006

expertka kúpila som presne na mimibazare ale kocka poslala len cd bez obalu.

ervotoc
1. dec 2006

expi mas ip
zdravim baby hned aj pádlujem 😉
snilko mne dnes prislo cd ani neviem ci jedna,ci dva,obal ti kludne pošlem ked chces,tusim su na obrazku deti v domčeku,či čosi také 😕

ervotoc
1. dec 2006

50korun za cd? 🙄
334som cvakala poštarovy ,bez tringeltu...ten si zarátuva sam,ved je pred vianocami..pať detí..sa nesere s drobnymi 😀

snilko7
1. dec 2006

ervotoc bola by si veľmi zlatá, ak môžeš do mailika / snilko7@centrum.sk/. Inak naše nie su originaly 😅

expertka8
1. dec 2006

...baby..zneužite ma ..ja to mám tak rada 😀 😀 😀
..certica..máš prednostné právo 😅