Ako schudnúť po pôrode? Rady a podpora mamičiek
čo takto takáto témička? 😀 koľko a ako ste schudli po pôrode (teda nie nevyhnutne po pôrode)?
mohli by sme sa vzájomne podporovať a radiť si, nie? 😉
...aj ja mám taký "blbý" ciťák...ale zasa na druhej strane...ak nedoprajeme viamke..komu potom??? 🙂
Aj tak ju obdivujem 😉 (dufam, ze to nebude citat 😅 ). Osobne by som sa s vami inak stretla aj osobne 😀
..za inýx okolností...dáme stretko len v kanáli???...aj to tam mám prísť zadkom dopredu???...či čo??? 😅 😀
s potkanmi moc nepriatelim 😅 alebo ze by na nejakom zaujimavom TV kanali? - navrhni styl: hudobny, reklamny, dokumentarny... 😎
...certica..preferujem..hudobný kanál pri žehlení...keď sa šaliem s malým...reklamný..keď aktivujem cik pauzu...a do dokumentárneho ma nútiš nemusíš...to je moja ďaľšia neresť 🙂
este prirodopisny som chcela spomenut 🙂 . Ja miesto hudobneho kanala radsej len zvuk bez obrazu, ten si vytvaram v hlave podla vlastnych predstav - takze radio, CD... 😉
juj, zajtra sa prevážim, som zvedavá, lebo by som mala pribrať, tak uvidíme, či budem nasr... ale do vianoc sa už neoplatí chudnúť, 😀
vyhlasujem, že po sviatkoch začínam naostro a do leta chcem byť úplná laňka 😀
takže viamka chudne potajomky a bez nás??? tsss 😀 tak nech aspoň poriadne schudne, keď je taká aktívna 😀 😀 😀
babanky tu som 🙂
zhltlo ma tesco anechcelo vyplut 😀
typujem, ze uz vsetky buvkate, tak dn
viamkaaa 😀 . Mna pohlti dnes...nie ze by som sa nejak enormne tesila 😅
pekny vikend vsetkym 😎
Baby, inak by fakt bolo dobre dat stretko este pred sviatkami, lebo po nich budem vyzerat este horsie 😀
BTW ja este dojcim, tak sa vyhovaram, ze to preto som taka "pevna" 😝
expi aká prestávka? 😀 ja dnes lezem do obchodu rovno do regalov zdravej vyživy 😉 to je vončo predsa..ked sa iny nadžgavaju.....kde iny končia...ja začinam 😀 😀 😀 ma naštvalo že som spráskala tu velku obludu mikulášsku 😝
Baby, zapnite si STV - ide to Super telo... - tak si vravim, ze ved ja som vlastne aj celkom stihla 😎 - tak som si hned dopriala vianocku s maslom 🙄 - ale iba kustik!!! 😉
Caute baby, ja som sa vratila z invazie na Slovensko... takze vsetko bolo, co sa patri....punc, kusok klobasky - ale fakt len kusok, lebo nejak strajkuje moj zuludok...aj kolaciky sme napiekli, mangel po ceste aj zjedol 😕
Certica dik..uz ste mi chybali...normalne som skoro zabudla, ze chudnem...aj nejaka pizza padla... 😕 ale na veceru - grilovana zeleninka 😀
fafa, vcera sme sa s exp nezaväzne dohodli, ze cez sviatky sice nechudneme, ale nezereme, t.j. ciel-zostat do konca roka v terajsich cislach 🙂 . Co hovoris na takyto kompromis? 😎 A od N.roka naplno a nielen teoreticky...
o.k. plny suhlas... a zistila som, ze deti uz dorastli na riadnych zrutov, takze kolaciky miznu aj bez mojho pricinenia 😀 😀 inak doviezli sme karton pribinacikov..ale zatial som krizu nemala 😀 a inak vaha mi ukazala celkom uspokojivu cifru,teda vzhladom na to, coho som sa obavala.. takze som v celkovej pohode... 😀
To je dobry tip 😵 - len ci sa mi to podari, ked ma tu kazdy ponuka 😠 a muz ma nahana, ze nech zas napaciem... - to, co doma bolo pripravene na sviatky uz "zmizlo" 😲
cafte kocky. Som rocnik 81 ale malokto mi typne moj vek 😉 ma s tym vesele zazitky..50kg som nemala asi nikdy 😅 ja som bola na ZS riadny tucko, potom som na gymply schudla na tych 56-58...po 2 porodoch povodna vaha a po trwetom toto 😝
ex, berem ta za slovo s tym chudnutim - naozaj vaznym...Ja ale zacnem este pred novym rokom, aby to nebolo take trapne predsvzatie 😀
a co sa tyka plaviek, to ja s tym problem nemam a nemyslim, si ze ho niekto ma 😎 tam ide o to, co vyzaruje navonok 😉 a ja rozhodne z nejakych tucnych stehien a celulitidy nemam haluze...Ja chudnem "tajne" a pre seba...Plavky mam male 😀 a vela odhalujuce a citim sa v nich super. Pipiny na plazoch su mi ukradnute a s chlapama problem nemam (ani z ich zaujmom- teda do momentu, ked moji krpci zacnu po jednom kricat mamiiiiii 😀 )
idem za detmi- dosla som prave zo skoly, prijemny vikend
verulka, si slnkom v tomto humusnom pocasi..... predstava plaze a plazovych opalovacov a ten tvoj pristup "som nad vecou tak sa aj po..." ma fakt nadchol.......... super!!! 🙂
certica, ked namusis, nechod tam!!!!!!!!!!! su tam fakt vsetci!!!!!!!!!!!!! fuj obchodaky ako ja to neznasam 😝 😝 😝 ale dosli niektore strategicke potraviny pre prodiet syna..........
certica, ako sa ti nravili kolaciky?
ex, cakam podrobny referat zo vcera vecera!!! 😕
fafa, zazvorniky daj a vitaj "skoro" doma 😀
vybavila som vsetko?
tak som sa vážila 66,3 no čakala som horšie, pohoda jazz, ale zas, keby som sa snažila, mohlo to byť aj lepšie...
ja tiež neznášam nakupovanie a veľké obchodné centrá a HM, fuj, kak, ble 😝 ale tak raz, dva krát do roka ma chytí taký ošiaľ, že sa odtiaľ neviem dostať a nakupujem a míňam 😀
takže cez sviatky sa snažíme zostať na tejto váhe a po NR ideme naostro chudnúť??? OK
co vam vsetkym je, ved telo nie je kalendr a nevie kolkateho je, 😒 ale aky malo vydaj a prijem a ine okolnosti............. 😅

Ved, potrebujeme to este odsuhlasit. Len mam taky citak, ze viamka bude pomaly, ale cielavedome a iste chudnut aj cez sviatky rovno za nasimi chrbtami 🤐