Ako schudnúť po pôrode? Rady a podpora mamičiek
čo takto takáto témička? 😀 koľko a ako ste schudli po pôrode (teda nie nevyhnutne po pôrode)?
mohli by sme sa vzájomne podporovať a radiť si, nie? 😉
ex, aka nedelna depka? to je skvele, ze pokracujes 😉 to snad my vsetky 😎
ja som sa napila kedykolvek, len potom som sa musela nejako vmontovat do zostavy...ja ked nepijem, tak sa mi toci hlava. po sviatkoch pojdem este raz skusit a potom bud ok alebo inam- tu v petrzke je veeela moznosti 😉
chcela som si to nechat pre vas ako vianocny darcek a hodit sem par mudrych rad: citat to samozrejme nemusite, ale "deprimovanej" kusok darujem hned!!!
ako schudnut bezbolestne?
🙂 telo je komplikovane a kym ho pochopis, chvilu to trva............ dobry uvod, nie?
este dlhsie trva telu, kym pochopi o co ide tebe...........
🙂"zarucene" diety robia taky bordel, ze sa lem velmi dlho a tazko napravaju skody
🙂 absolutne pravidlo - pri redukcii hm. musis mat mensi en. prijem, ako vydaj!
a teraz to pride ex, 🙂 ked ti vaha ostane stat, treba sa tesit ako blazon, lebo tvoje telo ma prijem a vydaj v rovnovahe!
potom si mozes robit doslova co chces. vacsina smrtelnikov ma z toho depku, ze je koniec chudnutia, ale pravda je taka, ze ak to 5 -6 t udrzis, a nepriberies, si king. potom zase dole...
..tak ma napadlo..odbornicky..ked tu spominate ten pitny rezim..ktoremu sa nevyhneme najma na Silvestra 😀 ....co pit na Silvestra???../okrem vody a bylinkovyx cajov-pozn. pre vtipnyx/ 😉 😀
one cukor moja, t.j. vino, vino, vino...................... ano. nevies kto o to pisal cele litanie?
tvrde a palene viaze tuky a primitivne cukry v sampanskom a miesanych napojoch sa ti rovno ukladaju ako zasoby energie 😝
Baby, ked uz sme pri tom piti... - ja musim pit cukrovu vodu, inak umieram 🙄 - si denne zarabam do pollitraka aj niekolko raz 😎 - robim to uz dlho a myslim, ze na vahe sa mi to neodraza 😉
A na Silvestra dam sampanske a mozno varene vinko 😀 - to ja teraz v zime rada 😵
ananasovy dzus! podporuje travenie 😝
a komu nestaci dzus, nech prida kokosovy dzus a trochu bieleho rumu, ale potom nech sa nestazuje na kalorie 😀 😎
..viamka..nevyhadzuj mi to na oci 😀 😀 😀
...a veru si ja dam to nase suxe cervene 😝 😀
vendynka, tak s tym som sa este nestretla 😕 . Citronadu este hej, ale len cukor?
Verulka mozno je v Petrzke vela moznosti, ale zatial som nenasla nic, co by mi vyhovovalo ☹ - ked to porovnavam s cvicenim v Taliansku...
Tu su cvicitelky tucne a neforemne = nevadi mi, ak je cvicitelka pevna, ale ked jej pseudosvaly visia ako mne, tak mam pocit, ze cvicenim nic nedosiahnem 😕 - lebo ved ked ona hopsa omnoho castejsie ako ja a nepomaha jej to, tak naco zabijat cas? A potom mi prekazaju tie ich zostavy, ze im vobec nevadi, ze kazda hopsame inak a narazame do seba 😒 - nema to vyznam, ved ten pohyb nema byt komplikovany, nechcem tancovat s Fredym, ale cvicit 😠 - takze by bodlo, keby tie kroky na zaciatku ukazali pomalsie a zladili vsetky cviciace nech hopsame vsetky rovnako a neprekazame si 🙄
No z kazdeho takehoto zatahu odchadzam sklamana ☹ - preto som sa pytala, ci mas nieco, s cim si spokojna... Lebo ja som za to, aby sa pocas jedneho cvika dostalo na svaly celeho tela - ale tu som sa stretla s pristupom, ze brucho sme robili o 16h, tak teraz si dame ruky 😨 - ale ved ja tam nemozem hopsat cely den 😠 - tak by ma potesilo, keby jedno cviko bolo na cele telo = nechcem tam chodit ako na telenovelu a cihat na konkretny diel 🙄
vendynka, aj ja milujem v zime varené vínko, to si neodpustím, teraz ho pijem každý deň vďaka našej alkoholickej ulici 😀
na silva budem piť určite šampanské a vínko vínko vínko a dám si to debilné predsavzatie, nech ho vezme čert, teda tie kilá nech vezme čert 😀
No aj citrom si tam davam, jasne 😉
A cukor mam zvyseny od 14 rokov, ale ked ho nemam chytaju ma mdloby 😕 - zvykla som si... Cista voda ma naduva 😕
... nie 😲 - nikomu to nekazem pit so mnou, ale uz som nachytala muza, ako mi chodi upijat a maly si mi chodi mocit dudliky do pohara 😠 - malemu cukor obmedzuje ako len vladzem, ale asi ma po mne cukrofiliu 😖 😀
no vendy, ja som nasla par veci kde som spokojna...neboj, ked to bude aktualne 😎 hodim ip (aj babulka sa sslubila pridat)
Ja silvestra doslova neznasam, takze ako kazdy rok nebudem pit a pojdem spat s detmi o polnoci a tak ako jeden z mala, budem mat 1.1. krasny den. Vzdy ideme rano von a asi nikdy inokedy nie su ulice take prazdne 😀 ...ale anas. dzus si asi kupim, mnam uz mi sliny tecu...
tak cukrofilka som tiez, ale v inych formach, skor tuhych neh tekutych. Ked uz som spominala ten gluk.test - ja som mala pomaly lepsiu hladinu po vypiti ako nalacno 😅 😕 😎
Babulky, idem sa vystriet... - malemu idu patky, takze noci mame bujare 🙄 - idem sa pokusit spat, kym je tu ticho... 😎
Krasne snicky a nezabudnite na pozitivnu sugesciu = pred spanim si treba predstavit, ake sme krasne stihle 😀
od čertice ani nechcem, tej tiež nech zoberie tie kilá čert 😀
to moje dieťa má nejaký nekľudný spánok, asi ho ruším, tak idem tiež zaľahnúť
DN
Verulka, ja obcas zaspim este aj pred polnocou 😀 - tiez si nepotrpim 😎
Ale uz fakt dobru 😝 - uz sa ma muz pyta, ci by som nechcela aj spat 😀
verulka, ja tiez nezvyknem pit a na Silvestra len symbolicky chlipnem-neznasam take, ze teraz je na to den, tak sa musi pit, lebo to robia vsetci... 😉 .Radsej si dam, ked mam fakt chut. A ananasovy ma rad moj krpec, ale poriadne mu ho riedim 😝
ex, neznasanie silvestra je rozsireny jav! petardy a pod, no ja idem skapat. a kolecka do protismeru mi idu, ked to vidim a pocujem.
prave ako pise certica, mne to pride tak strasne naordinovane. Okrem toho, kedze moje deti nemaju zrovna vysoku potrebu spanku, tak bolo o drzku zurovat a potom rano o max7 vstat a venovat sa im- okrem toho som bola nasr..a na vsetkych nasich spoluzurovnikov( vratne muza) ktori v klude spinkali, prip. ma dosli poziadat, aby sme boli tichsie, lebo sa musia vyspat. Proste cely den bol potom taky zly...Posledny silvac sme boli u nasich na dome- kopa ludi. Po polnoci sme vystrielali svetlice, umyla som sa s detmi a sup spinkat. O 7 sa zacali budit- ja vyspata bez kocoviny. Isli asme sa prejst a po navrate som mala usmev na tvari (ostatnych bolela hlava 😉 ). Tak to uz u nas prebieha cca 3-4 roky a je to super. a okrem toho moj muz mi potom strasne dakujem, ze som sa obetovala a starala sa o deti a on mohol zurovat, z coho potom plynu pre mna nemale vyhody... 😀 😀 😀

...dobry vecer vsetkym skalopevnym anorektickam 🙂
...ani sa vas nejdem pytat...ci a kolko ste sxudli..lebo mi momentalne staci "nedelna" depka..a nieto este depka z xudnutia....drzim vam palce...a ja osoba zmierena s momentalnym cislom vahy..som zmierena s touto taxou do konca roka...po sviatkox nezacinam odznova..ale POKRACUJEM ...co znie ovela pozitivnejsie ..ako otrepane novorocne predsavzatia typu.."A odteraz..3...4..." 😝 😀