Ako schudnúť posledné 2 - 3 kg?

14. sep 2021

Ahojte, podarilo sa mi schudnúť 10kg ale posledné 2-3kg nie a nie ísť dole. Mám 52kg (áno viem veľa z vás si teraz poviete že to je malo a už nemám ďalej chudnúť) lenže som nízka mám ledva 161cm na moju výšku je to ešte dosť moja pôvodná váha bola vždy 48-49kg. Stále mám bruško a boky “mlandrave” mám na sebe tuk. Ale už 3 mesiace sa mi nedarí vôbec ísť dole 3 mesiace mám bez pohnutia 52 kíl. Čo by ste mi odporučili aby som mala srdce na mieste nech dosiahnem naspäť 49kg? Naozaj papam zdravo pijem veľa čistej vody. Ale nič.

autor
14. sep 2021

Respektíve mi môžte poradiť či je 52kg veľa na moju malú “vysku”

ckocka
14. sep 2021

Nájdi si graf BMI, už teraz si v spodnej časti normy,

zuzka0605
14. sep 2021

myslim ze 52kg je ideal pri 161cm

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
basullinka
14. sep 2021

Keď cítiš, že maš mlandrave brucho tak pravdepodovne bude chyba v strave, ktorú nevidíš. Ty nepotrebuješ schudnúť na kg, ale poriesit to brucho. A brucho sa formuje najmä stravou a cvičením. Ale strava ja pri bruchu alfa a omega.

majamat
14. sep 2021

vysku az tak malu nemas, normalne BMI pri tvojej vyske je na spodnej hrnaici 49, cize 52 je uplne super aj an tvoju vysku.
ak sa ti nepacia nejake partie tela, tak treba cvicit,a ko baby pisu.

kiki68
14. sep 2021

Ta vaha ke velmi orientacna. Ja mam 52 a 163cm a konecne mozem dvihat zase vysoke vahy, lebo na 50kg som bola jak chrt a nic som nedvihla. Take som si nemohla nalozit na tu tyc naozaj viac nez par kil. Tie dve hore su vydrete. No jedine ist pekne cez stravu do deficitu, supovat bielkoviny a cukry a tuky osekat. K tomu pekne makat a nebat sa dvihat aj vahy a naozaj ze driet ako kon aspon tri mesiace.

estrella5
14. sep 2021

Neorientovať sa na váhu. Ak aj cvičíš, tak pokojne môže ísť váha aj hore (strácaš tuk, naberáš svaly a svaly sú laicky povedané "ťažšie"). Skôr sa meraj, pozeraj do zrkadla a/alebo foť. To má lepšiu výpovednú hodnotu ako váženie sa. Ono posledné "úpravy" idú najťažšie. Za mňa je fajn neupínať sa úplne na cieľ, ale užívať si tú cestu - mať radosť z cvičenia/pohybu, tešiť sa zo zdravej stravy, tešiť sa z toho, že sa určite lepšie cítiš atď.. V tvojom prípade by som naozaj poriadne makala cvičením, tešila sa z toho a k vytúženej postave sa určite časom dopracuješ. Držím palce 🙂 Ono aj tak človek často nie je úplne spokojný nikdy.. Lebo ešte toto by mohlo byť pevnejšie.. Ešte tuto by mohli byť viditeľnejšie svaly atď atď.. V podstate to nemá koniec, jednoducho - tešiť sa z cesty a nového zdravšieho životného štýlu 🙂

macekovam
15. sep 2021

Ak máš,, mlandrave.,,, brucho a boky tak cvic.. A telo spevní... Obvody sa zmensia... Je rozfiel 52 kg a mlandrave telo.. A 52 kg a telo so svalstvo.m..