Ako schudnúť posledné kg?

4. jún 2023

Ahojte baby,
chudnem od 1.1. a podarilo sa mi schudnúť 6 kg. Používam KT a cvičím 2x týždenne s trénerom vo fitku silový tréning, doma cvičím kardio, HIIT, pilates a yogu podľa youtubu. Snažím sa veľa piť a spať koľko sa dá, chcela by som však vedieť či nemáte nejaké tipy na tie posledné tvrdohlavé kg, myslela som si že za 5 mesiacov schudnem viac, nejde len o váhu ale mám aj vysoké % tuku a veľké spodné brucho a vnútorné stehná. Chcela by som teraz do septembra dať tvrdý režim (pôjdeme k moru), netuším však čo ešte mám zmeniť alebo pridať, už začínam byť demotivovaná a mám chuť sa na to vykašľať.

firma2211
4. jún 2023

Ahoj , 6 kg za takú dlhu dobu je podľa mňa malo ale zase ja neviem z akej váhy ideš to je dôležité ,a mozno aj preto že naberaš svaly keďže čítam že cvicis silovo. Ja v tom zase niesom až taký odborník chudnem sama iba s pomocou KT a mám beziaci pas 5 dni si dávam hodinu rýchlej chôdze a snažím sa nejesť po 17tej každý pondelok sa vážim a meriam a vždy mám dole aj cm aj kg

vanilkovazmrzka
4. jún 2023

Jest menej kalorii ;)
Chodit skor spat a spat dostatocne dlho.

obleckodogymu
4. jún 2023

Hlavne vydržať, zázraky sa nedejú za noc (obrazne povedané) 😊

liljana
4. jún 2023

Sledujes si prijem kalorii? To je zaklad. 6kg schudnut nie je az tak malo. Predstav si, ze drzis v ruke vrecko s 6kg tuku. To vobec nie je malo. A celu tu masu a tarchu si spalila za 5 mesiacov.

simonkazga
4. jún 2023

Keď máš vysoké % tuku v tele a za 5 mesiacov si schudla len 6kíl, niečo je nesprávne nastavené. Buď nesprávny príjem, alebo nízky deficit. Ja chudnem kvôli sebe a mojej oslave okrúhlin a za 4 týždne mám dole 11kíl. Do cielovej váhy chýba už len 5, takže nejdem z nejakej morbídnej obezity. Ale ja idem bomby, na istotu. Nutri food plan + beh a cyklo dlhé trate (40-50km).

luccija
4. jún 2023

6 kg môže byť vidieť veľmi na oblečení aj si nabrala svalovú hmotu.Neriad sa váhou, ale tym či si môžes kúpiť o číslo, dve menšie veci.
Ja som schudla 8 a bolo to veľmi vidiet

olimuc
4. jún 2023

6 kg je relativne malo ale moze byt aj vela … pretoze si Schudla mozno viac na tuku ale nabrala svaly, kt su tazsie. Skor ako o vahe je to o “forme”. Presne ako hovoria baby, najviac to vidiet na obleceni. Svaly su pevnejsie a natiahnes na ne nieco kde predtym ovisal tuk.

mamamasama
4. jún 2023

@firma2211 malo? Vidim, ze vies o chudnuti prd. 😅 Ja som trenerka. Chystam sa na sutaz. Momentalne som od januara na diete. Zmenila som konfekcnu velkost z M/L na S/XS a pribrala na vahe 2 kg

firma2211
4. jún 2023

@mamamasama asi preto som napísala že niesom ODBORNÍK čítajte s porozumením prosim vás

cxppp2
5. jún 2023

Ahoj moja, tiež sa snažim schudnúť. Zatiaľ som schudla 5 kg za dva týždne ale je to docela vidieť na mne ale je to docela fuška. Ešte by som chcela schudúť okolo 15 až 20 kg. Uvidíme no. Skús chodiť každý deň na prechádzku a stiahni si apku na kolórie a počítaj si každé jedlo co zješ. Ak chceš možeš si stiahnut apku na kroky a cvič každý deň 10-20 minut mne to pomohá. Veľa štastia 🙂

laruska15
17. jan 2024

Ja mám iný problém.
Mám 13 rokov
173cm
53-55kg
Viem ze to neni az tak vela ale necitim s pri tej vahe dobre. Cvičim kazdy den aj 2 krat-posilovacky na brucho nohy (cez youtube) a este take akoby lardio za 1min cca 15kalorii. Necvicim len ked mi mamka uz zakaze🙂 Jem zdravo váčsinou vegetarianske jedla meso len 2,3krat z rok.

Potrebujem dake rady vaha nejde dole z 53 som sa dostala na 55kg za 2 tyzdne cvicenia
Cvicim cca 2 roky.