icon

Ako schudnúť pri deťoch?

zuzanatobi
11. aug 2021

Prosim vas pomozte mi ako schudnut mam 3 deti priatel ma uraza ze som kitna svina a to mam 64 kg co mamobit.
Jem len zeleninu neustale som v pohybe pri malom mam 1.5. Prosim. Co mam robit

Strana
z2
ivik4
11. aug 2021

Ako budem zla ale preco si si s takym kktom spravila 3 deti ? Ci to niesu jeho vsetky?

ivik4
11. aug 2021

To preco sa nepriznava za svoje dieta ?

zuzanatobi
autor
11. aug 2021

@dskjhfdlkdj
@cocolino234 kto sa omna stara najom platime pol na pol jemu ostane skoro cela vyplata a neda mi nic ja taham skoro setko sama lebo on prizivnikov krmit nebude. Keby ma maly viac rokov idem hned do prace ale do skolky ho nezoberu a moja mama sa stara o 101 rocnu babku mi spolu nebyvame ked pride za malim v tedy ma neustale uraza a ponizuje. Chcem sama sebe dokazat ze chcem achudnut nie pre cloveka ktory ma uraza!!!!

zuzanatobi
autor
11. aug 2021

@ivik4. On ho nechcel ked som bola v 7 mesiaci ma bil aby som ho potratila narodil sa o mesiac skor stim ze. Do pol roka nevedel mu prist na meno az potom ked stoho setkeho vyrastol ale ja nebudem riesit jeho ja som chcela poprosit ako schudnut

10zabka
11. aug 2021

@zuzanatobi tvoj problém nie je schudnúť. Najprv si uvedom toto, potom rieš chudnutie.

namornicka
11. aug 2021

A potom tu bude tema, ze v ziadnom pripade vztah s cudzincom, to je ina kultura, niet nad slovenskych muzov, su nasej mentalite najblizsi 😃

dskjhfdlkdjhl
11. aug 2021

@10zabka toto je asi zbytocne, ona nepochopi.

dskjhfdlkdjhl
11. aug 2021

@namornicka a v tomto konkretnom pripade by som povedala, ze tito dvaja su si mentalne uplne najblizsi😉

10zabka
11. aug 2021

@dskjhfdlkdjhl jj, máš pravdu. Chceli sme jej pomôcť, ale tu sa nedá. Nepripustí si to, že chybu robí sama tým, že mu dovolí, aby jej ubližoval. Či duševne, či fyzicky. Škoda.

mirage
11. aug 2021

@namornicka ale.. vacsina zien ma muzov normalnych. My sa tu nestazujeme..

zuzanatobi
autor
11. aug 2021

@mirage vas muzi nevydieraju nehamba sa za vas lubia vas take ake ste ale mna neustale porovnaval zo zenou nikam nebraval nic som nemohla vzdy som bola pre neho len k..va nic si nevedel vazit ale tomu je uz konec ....ja uz nedokazem chlapom verit. Vzdy si najdu druhu lebo ta ich ho uz omrzela

mirage
11. aug 2021

@zuzanatobi mrzi ma to. Je to debil.

whatever1
11. aug 2021

@zuzanatobi V 7mesiaci ta bil aby si potratila? Mohol zabiť aj teba aj bábätko! Ďalšie dve deti sa tomu prizerali? Bože, žena, spamätaj sa prosím ťa. Ak táto téma nie je vymyslená, tak pár kíl navyše je tvoj najmensi problém. Keď už nie kvôli sebe, tak aspon kvôli deťom odid od neho. Za tých pár korún čo prispeje k nájmu im chceš zničiť život? Veď aj tak ti bude musieť platiť výživné....

sasitimi17
12. aug 2021

Tak teba “priateľ” tĺkol v tehotenstve aby si potratila, na decko sa nepozrel polroka či ako si to písala a ty ideš riešiť brucho… 🤭
Ľutujem tvoje deti (teba nie)

mima172
12. aug 2021

@zuzanatobi Ako tu už viac x bolo napísané, tak najviac "zhodíš", keď sa zbavíš takého chlapa.
Nech ti ani nenapadne pre neho čokoľvek robiť/meniť, 64kg je akože veľa? A aj keby bolo (co nie je), tak toto povedať svojej partnerke, matke svojich detí??? Žena, vzchop sa, takého blbca netreba tebe ani deťom.

alenamihal
12. aug 2021

NO CHcela by som vidiet toho tvojho "modela" aka vyzera,ked ta takto podcenuje !!! u mna totalny psycho-chudak,ktory si nevie vazit zenu !!! Som zvedava,ci by si dovolit tak oslovovat svoju matku !!! kokos by som to poslala odkial prisiel!! mne sa normalne zaludok dviha z takych chrapunov ako je on !!!!!!!

iwesska
12. aug 2021

Uz ked ta v tehotenstve zbil,mala si zavolat policajtov a davno si mohla mat pokoj. A ty este chudnut ides kvoli nemu? Ty fakt nemas v sebe kuska hrdosti. Si pre neho len rohoz a aj nou zostanes,aj keby si 39kg mala,vazit si ta viac nebude. Cakas na to,az maly vyrastie a zacne z nenavisti mlatit aj jeho,ci? 🤔

bubbinaa
12. aug 2021

Od takéhoto chlapa by som šla preč hneď, ako si môže niečo takéto dovoliť vôbec povedať? On sa videl? Je dokonalý?

tara42
12. aug 2021

@zuzanatobi si normalna? Na co si s nim? Najhorsi typ chlapa na akeho si mohla stretnut. Bil ta ako tehotnu - to je najhorsie co moze chlap spravit !!!, uraza ta, lakomy je na vas. Zbal sa a utekaj uz len kvoli malemu. A ked ti to nedopina co mas doma a neodides od neho kazis zivot aj sebe aj svojmu dietatu. A nehnevaj sa ale toto by ziadna bystra zena netolerovala od muza. Centrum pre mamicky s detmi alebo si najdi pracu a maleho do jasli.

tncka
12. aug 2021

@zuzanatobi to si kde nasla tohto dementa prosim ta

anabel2341
13. aug 2021

@zuzanatobi prepáč ak sa ta dotknem ale nieje tvoj priatel Róm ?
Úplne má take správanie
Ale samozrejme ho to neovplyvňuje ja mám Roma ostali sme spolu behom roka som pribrala 10kilo ja som sa snažila aj snažím chudnúť ale v živote mi nepovedal že som tučná svina alebo mi hnusne nadával ..si pamätám Raz som plakala že on zato môže že som pribrala a on išiel do obchodu a kúpil mi čokoládu a povedal ja ta aj tak ľúbim ty moja gulička 😂❤️
Prosím nápis mi správu pomôžem ti nejako ❤️

anabel2341
13. aug 2021

@zuzanatobi ale poznám chlapov ktorý sa presne tak správajú on je veľký frajer a ženu ponižuje ... doma variš upratuješ aj tak si k*u*va doma nepomôže s deťmi kde si ho vlastne našla ? Však to je negramotne prepáč mi ..ale je to tak

Strana
z2