Ako schudnúť pri výške 163 cm a hmotnosti 75 kg?
13. nov 2024
Dobrý večer, obraciam sa na vás s otázkou, čo vám pomohlo schudnú? Od marca som sa rozhodla pre cvičenie, toto nastavenie mi dlho nevydržalo, o 2 kilá som išla potom hore. Som dosť nizka mám 163 a 75 kg. Hlavne pneumatika na bruchu, silnejšie stehná a prsia. Dá sa to nejak zhodiť? Nájsť odhodlanie cvičiť a upraviť jedálniček? Sladkého sa nedokážem zbaviť.
@gerber58 písala som ti správu ❤️

Vypočítajte si pre zaciatok bazalny metabolizmus (zadajte do Google kalkulacka bmi) a nainštalovať kaloricke tabulky. Pod bazalny metabolizmus urcite neísť, sledujte si makra, musite mat dostatok bielkovin..Nájdite si pohyb co vás baví, nejake prechadzky, turistika, plávanie- nenutte sa do nejakého šialeného cvicenia zo začiatku. Sluchadla do usi, hudbicka (treba si to sprijemnit) aj teraz v zime -dobre sa obliect a idete. Vymerajte si nejaky 5-6 km okruh kludne aj pomedzi ulice a prechadzka rychlou chodzou. Tiez je dobre kupit si hodinky a merať si kalorie a kroky (je to orientačné samozrejme) Vyskúšajte to takto, ak to nepôjde skočila by som za výživový poradcom. Mne funguje mat stále nejake ľahké bielkovinove jedlo v chladnicke (nizkotucny cottage cheese, 90% kuracia sunka, mozzarella light k tomu zeleninka) že keď vás drapne hlad aj večer tak si zjete toto. Držím palec !