icon

Ako schudnúť viac pri kalorickom deficite?

1. apr 2025

Baby ja už neveim. 2 týždne dodržujem deficit ( ano je nadstavený správne ), všetko si vážim, zapisujem, chodím 3/4x týždenne silovo cvičiť potom na pás kardio.

No váha sa mi pohla len o 0,90kg dolu. Teraz mám 93 kg 😪 ja už neveim čo mám robiť

Strana
z2
denkabemommy
1. apr 2025

Kým si bola PN tak si cvičila? Podľa mňa na začiatok, je 3-4x fitko + kardio riadny tlak na telo. Kľudne ostan v deficite v akom si ale môžeš aj deň fitka ubrať 🙂

biba_18
1. apr 2025

vôbec nerozumiem čo tu chceš čítať, čo očakávaš od tejto témy. všetky odpovede zhadzuješ zo stola ...

lujza123
1. apr 2025

* určite si treba merať aj cm pretože váha skáče. V tele prebiehajú rôzne procesy ktoré ovplyvňujú váhu, obzvlášť ak si začala veľa cvicit, zdravo jesť a je to príliš veľká zmena oproti tvojmu predošlému životnému štýlu. Telo môže byt v šoku, zadržiavať vodu

Tie cm sú spoľahlivejší ukazovateľ než kg. Možno si schudla viac a ani o tom nevieš, zbytočne sa trápiš koli váhe

* normálny úbytok váhy je 0,5 - 1 kg tyzdenne, takže neboj, je to v norme.
Niekto schudne 10 kg za 3 mesiace iba tým ze prestane sladiť kávu a niekto si každý gram poctivo odmakať. Nieje to fér ale co už 🤷🏼‍♀️ taký je život

* zdravotne všetko v poriadku? Hormóny, štítna žľaza ? To môže byt tiez problem, ja mám štítnu spomalenú a ked chcem chudnut musím ešte 200 kcal odobrať z toho co mi vyrátali tabuľky

taktotedanie
1. apr 2025

2 tyzdne? Co chces vidiet za taky kratky cas?!
Vydrz!!! Vysledky po mesiaci

taktotedanie
1. apr 2025

A taka vaha kde to ti akoze ukazuje- tieto domace vahy su blbost!
Ak vhces tak inbody a nie domaca vaha!

majshe
1. apr 2025

A robila si to isté ako teraz? Lebo keď cvičíš, hlavne silový tréning, tak to ide pomalšie, lebo svaly tiež rastú

autor
2. apr 2025

@taktotedanie keby čítaš všetko čo píšem, tak sa vôbec nemusis namáhať písať tieto 2 komentáre a mas odpoveď

autor
2. apr 2025

@majshe ano? Presne to iste

taktotedanie
2. apr 2025

Necitam
Pisem co chcem

autor
2. apr 2025

@taktotedanie tak to je potom tvoj problem nie môj 🤗

taktotedanie
2. apr 2025

Tak nereaguj 🙂

autor
2. apr 2025

@taktotedanie to si si skôr mala povedať ty predtým ako si sem písala ☺️

veva1986
2. apr 2025

Skúšala si niekedy držať pôst? Tam idú kilá dole veľmi rýchlo, nakopne to človeka. Teda aspoň mňa. Držala som ho 10 dní a 7 kg dole. Potom začať pomaly so stravou a budú ti stačiť menšie množstvá. Len neviem či to je pre každého. 🤔

autor
2. apr 2025

@veva1986 ano skúšala, no s mojou prácou to nešlo ruka v ruke

veva1986
2. apr 2025

Áno rozumiem ti, tiež si to asi neviem predstaviť, že by som chodila do práce...som na materskej, tak som to vyskúšala.

biba_18
2. apr 2025

@veva1986 chodím normálne do práce a mám pôst 1x do týždňa - v ten deň necvičím, inak fungujem normálne ...

veva1986
2. apr 2025

@biba_18 myslela som to tak, že som dosť často na wc 😁 keďže veľa pijem. A asi na piaty deň som ledva dobehla na wcko 😁 no keby som bola mimo domu neviem neviem asi sa.... 🤣🤣🤣🤣

nelka93
2. apr 2025

@nikoleta999 ja som takto za 2 mesiace schudla 8 kíl, čiže každé telo je ine

naty15naty
5. apr 2025

Ahoj chudnutie potrebuje čas, viem ako sa cítiš (prežila som si to isté). Pokojne mi napíš súkromnú a môžem ti povedať o mojích skúsenostiach, ale ak mi aj nenapíšeš prosím neváž sa častejšie ako raz do mesiaca, nemá to zmysel len sa zdeptáš.

Strana
z2