Ako schudnúť viac pri kalorickom deficite?
Baby ja už neveim. 2 týždne dodržujem deficit ( ano je nadstavený správne ), všetko si vážim, zapisujem, chodím 3/4x týždenne silovo cvičiť potom na pás kardio.
No váha sa mi pohla len o 0,90kg dolu. Teraz mám 93 kg 😪 ja už neveim čo mám robiť
vôbec nerozumiem čo tu chceš čítať, čo očakávaš od tejto témy. všetky odpovede zhadzuješ zo stola ...
* určite si treba merať aj cm pretože váha skáče. V tele prebiehajú rôzne procesy ktoré ovplyvňujú váhu, obzvlášť ak si začala veľa cvicit, zdravo jesť a je to príliš veľká zmena oproti tvojmu predošlému životnému štýlu. Telo môže byt v šoku, zadržiavať vodu
Tie cm sú spoľahlivejší ukazovateľ než kg. Možno si schudla viac a ani o tom nevieš, zbytočne sa trápiš koli váhe
* normálny úbytok váhy je 0,5 - 1 kg tyzdenne, takže neboj, je to v norme.
Niekto schudne 10 kg za 3 mesiace iba tým ze prestane sladiť kávu a niekto si každý gram poctivo odmakať. Nieje to fér ale co už 🤷🏼♀️ taký je život
* zdravotne všetko v poriadku? Hormóny, štítna žľaza ? To môže byt tiez problem, ja mám štítnu spomalenú a ked chcem chudnut musím ešte 200 kcal odobrať z toho co mi vyrátali tabuľky
2 tyzdne? Co chces vidiet za taky kratky cas?!
Vydrz!!! Vysledky po mesiaci
A taka vaha kde to ti akoze ukazuje- tieto domace vahy su blbost!
Ak vhces tak inbody a nie domaca vaha!
A robila si to isté ako teraz? Lebo keď cvičíš, hlavne silový tréning, tak to ide pomalšie, lebo svaly tiež rastú
@taktotedanie keby čítaš všetko čo píšem, tak sa vôbec nemusis namáhať písať tieto 2 komentáre a mas odpoveď
@majshe ano? Presne to iste
Necitam
Pisem co chcem
@taktotedanie tak to je potom tvoj problem nie môj 🤗
Tak nereaguj 🙂
@taktotedanie to si si skôr mala povedať ty predtým ako si sem písala ☺️
Skúšala si niekedy držať pôst? Tam idú kilá dole veľmi rýchlo, nakopne to človeka. Teda aspoň mňa. Držala som ho 10 dní a 7 kg dole. Potom začať pomaly so stravou a budú ti stačiť menšie množstvá. Len neviem či to je pre každého. 🤔
@veva1986 ano skúšala, no s mojou prácou to nešlo ruka v ruke
Áno rozumiem ti, tiež si to asi neviem predstaviť, že by som chodila do práce...som na materskej, tak som to vyskúšala.
@nikoleta999 ja som takto za 2 mesiace schudla 8 kíl, čiže každé telo je ine
Ahoj chudnutie potrebuje čas, viem ako sa cítiš (prežila som si to isté). Pokojne mi napíš súkromnú a môžem ti povedať o mojích skúsenostiach, ale ak mi aj nenapíšeš prosím neváž sa častejšie ako raz do mesiaca, nemá to zmysel len sa zdeptáš.

Kým si bola PN tak si cvičila? Podľa mňa na začiatok, je 3-4x fitko + kardio riadny tlak na telo. Kľudne ostan v deficite v akom si ale môžeš aj deň fitka ubrať 🙂