icon

Ako skrotiť vlčí hlad?

tilly
Včera o 15:10

Čaute kočky a krásavci,

nikdy som toto nemala, hlad zvládam veľmi dobre, roky rokúce držím IF.
No ale posledné dni ma prepadáva doslova vlčí hlad. Keď sa nenajem a nejako to zapijem vodou, urobím si proteiňák alebo umyjem zuby, ešte sa to dá, ale akonáhle začnem jesť, koniec, neviem sa dojesť, musím sa strašne krotiť.
Ako zastaviť to jedenie? Ja som stále hladná aj keď sa najem. Neviem sa najesť, nezasýtim sa. Nezmenila som nič v stravovaní, dávam pozor na bielkoviny, veľa zeleniny a pod...

anonym_52b1ae
Včera o 15:31

Bielkovinove jedla. A cvicit. ak uz mas hlad, tak nech ta zasytia bielkoviny a ide to do toho cvicenia. Biely jogurt, cottage, ako sladke tvaroh s niecim, tvarohova strudla kludne. Ako jedlo kuracie kusky s tortillou, alebo len same kuracie rezne. Obloha kasa s mliekom a olivovym olejom. Dietny gulas - chude maso z kare, cibula, zemiaky. Alebo to iste kapustnica, kare,... polovicne porcie hlavnych jedal miesto vyjedania sladkosti.

anonym_3040ec
Včera o 15:43
@anonym_52b1ae

Bielkovinove jedla. A cvicit. ak uz mas hlad, tak nech ta zasytia bielkoviny a ide to do toho cvicenia. Biely jogurt, cottage, ako sladke tvaroh s niecim, tvarohova strudla kludne. Ako jedlo kuracie kusky s tortillou, alebo len same kuracie rezne. Obloha kasa s mliekom a olivovym olejom. Dietny gulas - chude maso z kare, cibula, zemiaky. Alebo to iste kapustnica, kare,... polovicne porcie hlavnych jedal miesto vyjedania sladkosti.

@anonym_52b1ae ty si vôbec čítala,čo píše??

rozculena
Včera o 15:45

@tilly Od januára som v kalorickom deficite,stále v pohode všetko,ale september je nejaký začarovaný🙄 Tiež som nič nemenila.A niekedy sa neviem dojesť.

anonym_52b1ae
Včera o 15:48

@anonym_3040ec ako zastavit vlci hlad. Bud behat, vtedy hlad pocas pohybu prejde, alebo viac malych bielkovinovych porcii. Ako inak chces stopnut vlci hlad. Okrem taktiky, ze to nejako vydrzim.
A vitaj v menopauze. Co bolo a fungovalo kedysi, dnes uz neplati.

anonym_a71c41
Včera o 15:59

nemáš problém s cukrovkou? daj si vyšetriť krv - cukor.

anonym_d4c500
Včera o 16:10

@tilly Nakúp si jedlo podľa chuti a aj sladkosti a dopraj si. Si starnúca baba, vydatá, zamestnaná, s deťmi, už nepotrebuješ nikoho ohurovať, len spokojne žiť. Radšej maj pár kil navyše, ako takéto stavy. Dopraj si a nerieš.

anonym_3040ec
Včera o 16:11
@anonym_d4c500

@tilly Nakúp si jedlo podľa chuti a aj sladkosti a dopraj si. Si starnúca baba, vydatá, zamestnaná, s deťmi, už nepotrebuješ nikoho ohurovať, len spokojne žiť. Radšej maj pár kil navyše, ako takéto stavy. Dopraj si a nerieš.

@anonym_d4c500 😨

natalka13
Včera o 16:25

Menopauza?

tilly
autor
Včera o 16:33
@anonym_a71c41

nemáš problém s cukrovkou? daj si vyšetriť krv - cukor.

@anonym_a71c41 hmmm, toto mi nenapadlo. Nikdy som to nemala. Teraz pár dní. Uvidím,ako to bude pokračovať.

tilly
autor
Včera o 16:34
@natalka13

Menopauza?

@natalka13 to určite, ale v tom som dlhšie, jasne každú chvíľku niečo iné, toto je pre mňa novinka 😅. Vysoký prolaktin mi teraz zistili 🙈

tilly
autor
Včera o 16:35
@anonym_d4c500

@anonym_d4c500 len toto by nebolo o pár kilach. Okrem toho potrebujem sa hýbať, som aktívna, akčná, takže pár kíl mi ublíži.

tilly
autor
Včera o 16:38
@anonym_52b1ae

@anonym_3040ec ako zastavit vlci hlad. Bud behat, vtedy hlad pocas pohybu prejde, alebo viac malych bielkovinovych porcii. Ako inak chces stopnut vlci hlad. Okrem taktiky, ze to nejako vydrzim.
A vitaj v menopauze. Co bolo a fungovalo kedysi, dnes uz neplati.

@anonym_52b1ae áno, toto robím, keď nechcem začať jesť. Kým nezačnem, je dobre, nie som ani hladná. Problém je, keď začnem jesť. Nemôžem si dať ani jabĺčko. Melón som schopná zožrať polovicu, dve tri kilá v pohode. Keď začnem jesť, dám si normálnu porciu, plus ešte niečo, plus sladké a neviem sa stopnúť... musím sa fakt skrotiť.

simona92101
Včera o 16:55
@anonym_d4c500

@anonym_d4c500 to je dufam vtip.ohurovat nemusi ale citit sa dobre a zdravo je snad dolezite v kazdom veku 🤔

simsalabim
Včera o 17:20
@tilly

@anonym_52b1ae áno, toto robím, keď nechcem začať jesť. Kým nezačnem, je dobre, nie som ani hladná. Problém je, keď začnem jesť. Nemôžem si dať ani jabĺčko. Melón som schopná zožrať polovicu, dve tri kilá v pohode. Keď začnem jesť, dám si normálnu porciu, plus ešte niečo, plus sladké a neviem sa stopnúť... musím sa fakt skrotiť.

@tilly a poriadne sa napit by nepomohlo?

tilly
autor
Včera o 17:42
@simsalabim

@tilly a poriadne sa napit by nepomohlo?

@simsalabim pijem veľa. Pred každým jedlom trojdecak na ex.

simsalabim
Včera o 17:44
@tilly

@simsalabim pijem veľa. Pred každým jedlom trojdecak na ex.

@tilly tak ked ta chyti hlad, skus sa znovu napit. A este mi napadlo, ci ti nechybaju nejake ziviny…

tilly
autor
Včera o 17:56
@simsalabim

@tilly tak ked ta chyti hlad, skus sa znovu napit. A este mi napadlo, ci ti nechybaju nejake ziviny…

@simsalabim je to možné. Snažím sa všetko zaradiť a strážiť, ale úplne dokonale to neviem.

matkahelka
Včera o 18:14

Mam to tiez, uz dlho. obvodacka aj endokrino mi nezavisle od seba povedali, ze to je hlava. dlhodobe odopieranie. ja som pocas dna v pohode, jem rozumne a striedmo, lebo som v praci, potom logistika okolo deti a vecer, ked som v klude, uz nemozem ani vojst do kuchyne, lebo by som doslova zozrala vsetko, co by som videla. niekedy sa mi chce z toho az plakat.

anonym_3040ec
Včera o 18:54
@tilly

@tilly tú žravosť ti spúšťajú sacharidy.Aj mne.Hlavne múčne jedlá a sladkosti.A potom dlhodobé odopieranie si niečoho.
Ja som bola na nízkosacharidovej,pre mňa to bolo neudržateľné a teraz sa neviem dojesť cestovín,ryže.....🙄

anonym_643ef1
Včera o 19:34
@tilly

@simsalabim je to možné. Snažím sa všetko zaradiť a strážiť, ale úplne dokonale to neviem.

@tilly skus myo/d chiro inositol. Niekto tu na MK mi to poradil. Beru to aj baby na pcos. Mne to stabilizovalo cukor, nepocitujem vlci hlad

tilly
autor
Dnes o 06:28
@anonym_643ef1

@tilly skus myo/d chiro inositol. Niekto tu na MK mi to poradil. Beru to aj baby na pcos. Mne to stabilizovalo cukor, nepocitujem vlci hlad

@anonym_643ef1 ďakujem. Vyskúšam.

tilly
autor
Dnes o 06:29
@anonym_3040ec

@tilly tú žravosť ti spúšťajú sacharidy.Aj mne.Hlavne múčne jedlá a sladkosti.A potom dlhodobé odopieranie si niečoho.
Ja som bola na nízkosacharidovej,pre mňa to bolo neudržateľné a teraz sa neviem dojesť cestovín,ryže.....🙄

@anonym_3040ec noo,v poslednej dobe som jedla viac múky 🤔

anonym_3b48e8
Dnes o 06:46
@anonym_d4c500

@anonym_d4c500 Rada za vsetky drobne.