Ako správne používať kalorické tabuľky?
Ahojte baby, rozhodla som sa chudnúť a teda počítam kalórie cez tabuľky + zapisujem aktivitu.
Bazalny metabolizmus tam mám síce zapísaný, ale vôbec mi ho neukazuje, resp neodrata. A dúfam, že to chápem správne teda, že ešte od rýchlo cifier ho odrátať mám? Ďakujem za odpovede

@simik411 kedy si začala s KT? Nemôžeš cakat zázraky za pár dní. Príjem máš nastavený normálne, dokonca aj viac by si mohla zjesť pri tom pohybe co máš. Ja mam 1400kcal cca len bazal, zjem cca 1600-1800 a chudnem. A ak ideš z nižšej váhy, tak logicky sa chudne horšie ako z vysokých
@nelka93 od 1.januara , viem že niekedy možno trvá ale žeby za 3tyzdni len 600g a ozaj všetko dávam aj olej maslo poznám to viem s nimi robiť ..však to že by som aj 1500 mohla a pritom mám menej trošku čiže viac by to malo ísť dole a nejde stojí...no ja keby dávam 1600 proste ja asi aj priberiem podľa mňa 😀nemám žiadne zdravotné problemy ale asi pomaly metabolizmus si myslím..
@simik411 ahoj, je to tým, že prijmas malo kcal, telo ti spomaľuje, aj metabolizmus. Nedávas mu palivo - jedlo.
Ja by som pod 1600 nesla.
Vždy radím minimálne 1600kcal, kľudne aj viac a kvalitný pohyb a tým sa dostaneš do deficitu.
@lucia13022023 joj to som si aj myslela len ako píšem mne by váha išla hore podľa mňa. To tak tiež býva na nejaký čas? Že stupne a potom začne až klesať 😒
@simik411 ano, môže sa to stať. Treba vydržať a byť konzistentna 🙂
Áno, jem zdravo, celkom normálne, akurát inak ako predtým, 4x denne, tak snáď sa to podarí 😊
@anonym_autor ahoj chcem sa spýtať koľko si už schudla?

Baby každému tie kt sedia ako im vypočíta tak aj ste reálne chudli pro nich? Ja neviem mne ukazujú že mám cca 1500kal tiež jesť aby chudnem ale pre mňa to je proste dosť veľa ,.. na iných stránkach mi ukáže inak, hodinky mi ukazujú za celý deň tdee 1900-2000kal teda aj s cvičením, to mám len fitlaviu a druhý deň zumba kardio k tomu chodza a rotoped.. už tretí týždeň jem cca 1400, 1450 aj 1350 kedy ako do 1500 Max ale skôr menej a nechudnem kks nemalo by byť keď prijmam o trochu menej kalórií tak viac schudnem? Je to demotivujuce, išlo dole raz 600g ukáže raz 1kg a takto hore dole .. nechcem mesačne 4kg ani 3.. ale 2,5 by som chcela neviem ale prečo to stojí.. krúžky v tabuľkách mám zelene aj ten pohyb trošku je denne niečo urobím inak som na materskej no a veľa dnu teraz , ale aj tak čísla mi sedia.. 🤔😒