Ako správne upraviť kalorický deficit po jeho prekročení?
Ahojte, pokiaľ jeden deň prešvihnem deficit o cca 200kcal ( primárne v bielkovinach a sacharidooch ) v ten ďalší deň si ho mám znížiť? Mám nadstavenu strednú aktivitu, pravidelne 4x silový tréning a kardio no tento týždne som mala 5 tréningov. Zapisujem si úplne všetko, aj zeleninu všetkých druhov.
@anonym_autor nie. Jedlo nie je nepriateľ.
@zmrzlinka2021 viem že nieje, no nechcem si pokaziť svoj progres.
nie, nič neznižuješ
@anonym_autor telo nemá hodinky, telo nevie že je nový deň čo sa jedla týka takže pokračujte normálne. Váš progres to ani nepostrehne ba niekedy je to lepšie.
Za mňa ano. Ja to beriem ako týždenný prijem. U mňa su problém víkendy, preto cez tyzden "šetrím" a cez víkend mám väčšiu slobodu. Ak sa to stane raz, tak to dajak nemusíš riešiť. Ale, ak by to malo byť opakovane, riešila by som to, žeby som ďalší deň ubrala.
Ja mám niekedy navyše aj omnoho viac ako 200kcal a váha ide dole.
lenže to čo píše @hipuska vedie presne k tomu, že vedome sa cez víkendy rozšupneš a “doženieš” to cez týždeň… takže nie, nič neznižovať - a to ťa bude motivovať pri tom nabudúce nič nenavyšovať…
@biba_18 no, ja s tým problém nemám. Keď kazdy deň uberiem 50, tak za 5 dní mám 250 a môžem si dať koláč v nedeľu.
@zmrzlinka2021 viem že nieje, no nechcem si pokaziť svoj progres.
@anonym_autor ako by si si chcela pokaziť progres ak jeden deň zješ o 200 kcal? Musela by si jesť každý deň kalórie na viac aby si si pokazila progres. Máš veľmi zlý náhľad na jedlo. Ja som takto spadla do PPP. Dávaj si pozor

@anonym_autor nie. Jedlo nie je nepriateľ.