Ako ste sa naštartovali na chudnutie?
Co bol ten zlom kedy ste si povedali DOST a zacali ma sebe tvrdo makat?ja uz nemam taku pevnu volu ako pred detmi😔zacnem cvicim dodrzujem stravu ale uz to nie je 100%a hlavne nevidim vysledky tak som z toho nestastna😔😔😔mam pocit,ze na mna uz nefunguje nic😢
Ja som sa naštartovala tak že keď sa má každý začal pýtať či čakáme tretie tak som si už konečne začala uvedomovať že vizeram fakt hrozne a mala som už nastúpiť do práce a práve v tomto čase otvorili u nás ženské fitko tak som sa pustila do chudnutia a začalo ma to baviť poradili mi čo so stravou čo to som si naštudovala na nete a teda v mojom prípade bol základ vylúčiť cokoladky na ktorých som bola závislá a tiež obmedziť pečivo za rok som zhodila 15 kg a teraz stojím z váhou ale nedodržiavanlm stravu
Foto pred a potom a zabudla som že v prvom rade je podstatne sanaštartovať v hlave
Nejde mi tu pridať foto
@tiper24 ja viem ale postupne na tom pracujem
@lilu7 Teraz momentálne nič stále riešime choroby ale keď som chudla tak som jedla pravidelne ako hore píšem 6x denne stravu to bol základ a potom som chodila 3 až 4x do fitka pravidelne vylúčila som sladkosti pijem už len čistú vodu žiadne ochutené sladené vôbec pečivo som na začiatku uplne vylúčila a nahradila knekbegom alebo iinym pečivom bielkovinovim dúfam že sa takto pise ten knekbeg teraz jem pečivo len ráno atd na večere som si robila šaláty s mozzarellou
@zuzka102 ja keď som mala chuť na sladké tak som to zahnala zeleninkou alebo som si dala čoko s veľkým percentom kakaa alebo ešte ak som chcela niečo schrumknuť tak som si dala slnečnicu tú milujem samozrejme sem tam som zhrešila no vedela som čo chcem dosiahnuť tak som sa snažila byť disciplinovaná :D a ľudia ktorý mi neverili že to dám lebo som chudla už na xy krát ma len nakopávali ďalej lebo som im chcela dokázať že teraz to už fakt dám
@vafinka bruško ešte stále vyčnieva nieje v rovinke toto chcem napraviť no len neviem či sa to bude dať kedže mám silnú skoliozu teda krivú chrbticu no uvidíme no tie dva kg musím dať toto mi chýba k mojej vysnívanej váhe
a áno ak pravdaže nechodíš spať už večer o 18 tak kľudne samozrejme že nie pečivo alebo si nerob hody ale niečo také ľahšie niekoho šaláty nadúvajú a večer nerobia dobre no toto bolo moja takmer každodená večera šalátik so slnečnicov alebo ľanovími semiačkami ja chodím spať neskoro to je o 11 - 12 večer
ty keď chodíš spať tiež neskôr tak ako som písala vyššie tvoje telo dostáva šok a bojí sa že nedostane ďalšie papanie tak si ukladá tuky na horšie časi čo samozrejme nechceš pri chudnútí je strava veľmi dôležitá a najmä musí byť pravidelná každé 3hodinky papať samozrejme nie mega porcie a pitný režim tiež
@tica ja sa snazim ako viem.ja chodim spat cca o 22-22.30.a posledne jedlo do 18tej .dam si jogurt ci daco insie lachsie a ked sa najem napr o osmej je mi v noci zle .ked som v praci tak vstavam o 6tej ranajky mam pred osmou teda si dam jogurt ci dajaku celozrnu zemlu potom mam o 10tej obed.prestala som si v robote davat jedlo typu maso omacka a ryza ci knedla lebo z toho mi byvavalo zle tak si dam hoc co ine ako toto.a potom sa najem az ked pridem dom okolo 4tej a potom veceru...a vecer doma si zacvicim.no podla mna mas postavu super uz ja mam teraz vahu59kg pri vyske mojej 160cm mavala som pred otehu 52kg a po porode mi ostalo 5kil a v robote som pribrala dve kila ale si myslim ze to mi robi ta strava tam.
O chvilu tu bude vela prispevkov na novy rok😛
😃no to hej.a pred letom ešte viac.
Ja potrebujem zhodiť už len 2,5kg, ale kým budem kojit, asi sa už nikam nepohnem. V živote som toľko sladkého nepojedla.
Tak mna nastartovalo to ked som sa postavila na váhu a ručička ukázala 72kg čo pri mojej výške 158cm boko strasne vela a uz aj manžel mi priamo povedal že mam veľký zadok ;) tak ma to nakoplo... to mal prvy syn 2roky... schudla som za rok z tych72na59 tento rok vo február i som otehotnela privrala len9kg a teraz mam 61takze oproti povodnej vahe som.len2kila v pluse
A teraz sa snazim zacat znova uz mesiac chcem ist na50kg len mi to vobec nejde...tiez sa neviem zase tak nakopnut... predtym ked som chudla som si aj mesiac nedala sladke a teraz potrebujem aspon kusok kazdy den
Ale po novom roku sa chystam ze uz sa do toho znova naplno pustim a splnim si svoj ciel;)
kazda sladkost je uz kaloria naviac 🙂

@vafinka ja som tiez nemal stravne listky a nosil som z domu 🙂