icon

Ako vyformovať prsia po výraznom schudnutí?

30. mar 2025

Ahojte. Idem ako anonym lebo mi je to trochu nepríjemné. V rámci trištvrte roka som schudla zo 70kg na súčasných 55kg. Nemenila som stravu, iba sa začala viac hýbať, necvičím. Teraz sú mojím “problémom” prsia, pretože ako som schudla, ubudlo mi dosť aj z nich a necítim sa pre to dobre. Existuke niečo, ako ich “sformovať” alebo ako by som to nazvala? Predtým som mala pekné, väčšie, plné, teraz proste “schudnuté nič”. Prosím neurážať. Plastiky nie. Ďakujem za rady.

dzulli1980
30. mar 2025

Bez plastiky nijako ... tiež som dosť schudla (za 17 mesiacov 14 kg) a ako sa ma moja skoro 9-ročná dcéra spýtala: "mama, prečo máš také dlhé ci.ky?" 😀 ... proste gravitáciu neoklameš ... ja to nejako neriešim ... odkojila som, schudla som, pre mňa je dôležité, že mám tie "dlhé ci.ky" zdravé.

jurly
30. mar 2025

Dobru push upku

zuzubb007
30. mar 2025

Neexistuje nič okrem plastiky bohužiaľ, jedine dobra podprda, ale keď sa vyzlečies bude no padnuté nic

vanilkovazmrzka
30. mar 2025

Skonzultuj u plastickeho chirurga, ved nemusis si rovno davat implantaty, su aj ine techniky uprav 🙂

cukroska
30. mar 2025

Pozná to asi väčšina žien.Niekto tehotenstvom,kojením,či rýchlym nárastom hmotnosti, neskôr chudnutie.Vsetko má vplyv ak teda nie sú dobré gény. Mám rovnaký problém, akurát, že už som prišla do veku,že mi bohate stačí ,aby boli zdravé a dobrá podprsenka.

biba_18
31. mar 2025

aj cvičením vieš dosiahnuť podvihnutie pŕs a aspoň opticky to vylepšiť - všetky cviky na oblasť prsných svalov, ak nechceš chodiť do posilky tak tlačiť dlane k sebe s lakťami vo výške ramien, kliky (kľudne aj na kolenách), plank a rozpažovanie so závažím… 8-12 opakovaní, 3-4 serie 3x do týždňa… to máš každý druhý deň 10-15 minút a výsledky sú uspokojivé…

earlgrey
31. mar 2025

Schudla som 25kg...prsia sa mi síce zmenšili...o dosť...ale stále sú dostatočne veľké, krásne a pevné 🤷‍♀️ vážne som krajšie prsia ešte nemala...a ako bolo spomenuté vyššie...dalo sa to pekne sformovať cvikmi...ja som cvičila 6 x do týždňa (3 x silové s trénerom) a tréner mi dával také cviky, aby sa mi postava sformovala...ja ani brucho nemám veľmi ovisnuté a ani kožu a to som išla dole zo 100kg...takže silové cvičenia robia veľa...formujú telo...schudnúť je jedna vec ale vyformovať telo je makačka tiež...
Neviem, či teraz s tým niečo spravíš ale skús sa popýtať nejakého trénera/trénerky vo svojom okolí...

cukroska
31. mar 2025

@earlgrey Tak to je waaw krása.Ale veľa záleží aj od veku. Kým je človek mladší a má pevnejšiu, elastickejsiu kožu tak sa asi skôr dá s tým pracovať. Neskôr je to už dosť problém a cviky nezaberajú akoby si človek želal.

taktotedanie
31. mar 2025

Aj ja som schudla 25kg , tiez si uprimne myslim, ze mam krajsie prsia ako ked som bola +25kg, jasne nie su to pevne krasne modelkovske trojky ale mne sa to teraz paci ovela viac
A nie cvicenim posilnia len svaly, bohuzial to obisnute je len tuk a koza, s tym neurobis nic, aj ked cvicit budes prsny sval ti ovisnutu kozu a tuk nevydvihne ako plastika

earlgrey
31. mar 2025

@cukroska tak ja mám 38 rokov, nie som najmladšia...a predsa som si telo sformovala tak, ako som chcela...🤷‍♀️

cukroska
31. mar 2025

@earlgrey Tak super.

zuzinka888
31. mar 2025

@earlgrey velmi zalezi aj od veku, velkosti a hlavne na tvare prsnikov- nie kazda zena ma rovnamy tvar prsnikov- a posilnit vies iba prsne svaly- nie zlazy....

earlgrey
31. mar 2025

@zuzinka888 Samozrejme, ja len píšem svoju skúsenosť.. keď som schudla prvýkrát cez 30kg, mala som z pŕs placky, mohla som ich rolovať do podprsenky...a to som schudla bez trénera a silového cvičenia...v tehotenstve som pribrala...a teraz pred rokom schudla 25kg pomocou trénera a silových cvikov a moje prsia sú nádherné, pevné...takže píšem len to, na čom som pracovala ja...ja som trénerovi hneď povedala, že z ciciek nechcem placky...bez hanby, síce sa zasmial...ale verím, že cviky mi pomohli...