icon

Ako začať cvičiť podľa Jillian Michaels?

malamia23456
31. aug 2012

Ahoj kocky,mozete mi napisat,pripadne dat odkaz na nejaku str.,kde najdem ako zacat s cvicenim podlaJM.-cize kde presne najdwm na nete cviky,ako dlho ktory cvicit,atd.Dakujem:-)

tinapp
•
15. apr 2014

Nechcem si čitať 315 prispevkou.. 😠
malamia23456,myslím ,že týmto by sme mali začať ,asi... 😅

natashkaa
•
28. apr 2014

Ahojte ja cvičim s Jilian dlhšiu dobu. Najlepsie je začať s 30 days shared následne Ripped in 30
Ak chcete k formovaniu a chudnitiu zvoliť lezerne pomalalsie tempo čiže nie zaberak v podobe 30 dni ale troj mesačne chudnitiu tak potom Body revolution dúfam ze som poradila ja som začínala s 30 days shared a potom Ripped in 30 a toto stále striedam v podstate viac ale ficim na Tom druhom. Body revolution je fakt pre začiatočníkov ktorí sa dlhšiu dobu nehybali a tie cviky su jednoduchšie

audiova
•
29. apr 2014

mňa najviac baví 6w6p.má to 2 leveli.cvičí sa každý level 15dní.5dní cvičíš a 2 dni volno.ja som cvičila 30 dňoný shared,ripped a teraz toto.mám 2level a je to riadny zaberák.asi pritýchto dvoch leveloch aj ostanem 🙂

elizabeth22
•
8. máj 2014

@natashkaa no škoda,že som si to neprečítala skor,pretože ja som sa teda fakt dlhšiu dobu ( naposledy asi na TV na gympli pred rokmi ) nehýbala a už cvičím 5.deň 30 days shred Level 1, ale ty kokso svalovicu mám teda poriadnu 😀

petka200
•
13. máj 2014

@tinapp dá sa to nájst niekde aj v slovenčine????

tinapp
•
13. máj 2014

petka200,nenašla som to v slovenčine.

mishel1810
•
14. máj 2014

@natashkaa ahoj, hledam video Body revolution, ale nemohu najit nejakou sestavu, dle tery muzu cvicit. Nemas prosim te link?

anah88
•
14. aug 2014

@elizabeth22 ahoj...chcela by som sa spýtať ako sa ti darilo s cvičením, či si to zvládla až do konca a či cítiš nejakú zmenu...ja som začala dnes tretí deň a svalovicu mám takú-hlavne na stehnách, že aj sadnúť na WC je pre mňa nadľudský výkon 😉 .... a to som predtým bežne cvičievala, chodila pešo, športovala, ale toto je asi iný level na aký som bola zvyknutá 🙂...ďakujem za odpoveď

elizabeth22
•
15. aug 2014

@anah88 nie,nedocvicila som dokonca vobec,asi 18 dni som cvicila,ale v podstate ked mi cas dovoli zacvicim si ten level 1,ale zazraky sa nedeju 🙂

anah88
•
15. aug 2014

@elizabeth22 aha...tak škoda,že sa ti to nepodarilo dotiahnuť do konca, ale možno raz 😉...a keď si občas zacvičíš ten 1. level, určite je to lepšie ako nič, aj keď máš pocit, že sa nič nedeje

takcomamdat
•
2. sep 2014

JA CVICIM DRUHY LEVEL BODY REVOLUTION,JE TO SKVELE,PRVE DNI SOM MALA SVALOVICU,ALE UZ JE TO OK.CHCEM POKRACOVAT30 DAY SHRED A POTOM RIPPED IN 30.DLHSIE SOM NECVICILA,AKURAT JOGU,ALE TERAZ SA CITIM VYBORNE. VIDEA SA DAJU NAJST NA INTERNETE,TREBA HLADAT POD MENOM JILLIAN MICHAELS.PRAJEM VELA TRPEZLIVOSTI A VYSLEDOK SA ISTO DOSTAVI.JA TO SLEDUJEM NA SEBE.CAUTE 🙂