icon

Ako zdravo schudnúť 15 kg bez cvičenia?

natalia2007
11. mar 2024

Baby potrebujem tolkoto schudnut. Za aky cas je to realne/zdrave? Cvicit nemam cas pri 3 detoch cize len uprava stravy. Dakujem

Strana
z3
nikoleta1234
18. mar 2024

@konulka20 nebojte sa, bude to lepsie, ked bude dieta väcsie 🙂

konulka20
18. mar 2024

@nikoleta1234 uz je vacsie,2 roky ale dakujem 🙂

nikoleta1234
18. mar 2024

@konulka20 ja mam 1,5 rocnu a to je vrtula. Cvicim len ked ona spi :D

mamina6410
18. mar 2024

@natalia2007 ja zacinam dnes s Marosom Molnarom jarnu vyzvu, len jeho jedalnicek, stoji 10 eur na nesiac,kamoska schudla 8 kil za 6 tyzdnov podla neho len stravou, necvicila vobec, dalsia sa stravuje podla neho presne tyzden a ma dole 2 kila, tiez necvici

rachel978
18. mar 2024

@mamina6410 tento mam.aj ja. Fitlavia.sk je to super

31majka12
18. mar 2024

@feb13 mne ho odporučil lekár nakoľko som v hormonálnej nerovnováhe .
Ale autorka sa sama rozhodne akym spôsobom chce schudnut

31majka12
18. mar 2024

@dominikac321 tak každý organizmus je iný .
Ja osobne sa cítim skvele ,predtým som dosť nabrala a po zdravotnej stránke musia ísť kilá dole ,podotýkam že idem z veľkej váhy

31majka12
18. mar 2024

@luckabj82 áno každé 3hodiny .
Nepotrebujem jesť každú hodinu .
Telo si už zvyklo ,upravil sa mi aj cholesterol čo som teda veľmi rada
Aspoň raz denne mám mussli s jogurtom a ovocím a inak jem všetko na čo mám chuť ,samozrejme bielkoviny sú v každom jedle

majarumm
19. mar 2024

12 kilo som schudla za 3 mesiace, čisto len stravou.

1_silvia
20. mar 2024

@natalia2007 da sa to krásne stravou, pohybu máš pri troch deťoch isto dosť. Určite si stiahni kalorické tabuľky. Nezabere to zapisovanie veľa času. Možno prvý týždeň , potom to už rychlo naklikas. No zapisuj si všetko, každé sústo, lebo fakt stačí zjesť jeden bonbón a máš to ako polovicu raňajok. Ja som schudla 7kg za 5 týždňov s úplným kľudom bez hladovania. Práveže som jedla viac ako predtým len iné potraviny. Výrazne treba obmedziť škroby a sacharidy, teda pečivo, ryžu, zemiaky, múku, aj ovocie len na 1ks/deň. A práve naopak po obede si dopriať malú sladkú odmenu, aby to zase telu nechýbalo. U mňa to bol raffaelo bonbón 😊

konulka20
20. mar 2024

@1_silvia prosim tie kaloricke tab su zdarma ci treba platit?fu,inak klobuk dolu za 5 tyz .7 kg dolu ,brala by som 😁

1_silvia
21. mar 2024

@konulka20 su zadarmo, aspon ta zakladna verzia, ja som tym presla pred tromi rokmi a odvtedy si drzim svoju vahu (okrem obdobia tehotenstva a par mesiacov po porode 🙂 Tabulky ti vypocitaju kolko kalorii alebo KJ mozes za den prijat, a rozdelia na 4 zakladne nutrienty - sacharidy (tam patria aj skroby...teda pecivo, zemiaky, ryza...), bielkoviny, vlaknina, tuky. Ta platena verzia kalorickych tabuliek ponuka este drobnejsie rozdelenie.

1_silvia
21. mar 2024

@konulka20 Mna naucili tabulky ako sa vyvazene stravovat (tie 4 nutirenty aby boli v rovnovahe). Neberiem to ako dietu. A to si doprajem aj kolace, zakusky a ine dobroty...

Strana
z3