Ako zdravo schudnúť 15 kg bez cvičenia?
Baby potrebujem tolkoto schudnut. Za aky cas je to realne/zdrave? Cvicit nemam cas pri 3 detoch cize len uprava stravy. Dakujem
@nikoleta1234 uz je vacsie,2 roky ale dakujem 🙂
@konulka20 ja mam 1,5 rocnu a to je vrtula. Cvicim len ked ona spi :D
@natalia2007 ja zacinam dnes s Marosom Molnarom jarnu vyzvu, len jeho jedalnicek, stoji 10 eur na nesiac,kamoska schudla 8 kil za 6 tyzdnov podla neho len stravou, necvicila vobec, dalsia sa stravuje podla neho presne tyzden a ma dole 2 kila, tiez necvici
@mamina6410 tento mam.aj ja. Fitlavia.sk je to super
@dominikac321 tak každý organizmus je iný .
Ja osobne sa cítim skvele ,predtým som dosť nabrala a po zdravotnej stránke musia ísť kilá dole ,podotýkam že idem z veľkej váhy
12 kilo som schudla za 3 mesiace, čisto len stravou.
@natalia2007 da sa to krásne stravou, pohybu máš pri troch deťoch isto dosť. Určite si stiahni kalorické tabuľky. Nezabere to zapisovanie veľa času. Možno prvý týždeň , potom to už rychlo naklikas. No zapisuj si všetko, každé sústo, lebo fakt stačí zjesť jeden bonbón a máš to ako polovicu raňajok. Ja som schudla 7kg za 5 týždňov s úplným kľudom bez hladovania. Práveže som jedla viac ako predtým len iné potraviny. Výrazne treba obmedziť škroby a sacharidy, teda pečivo, ryžu, zemiaky, múku, aj ovocie len na 1ks/deň. A práve naopak po obede si dopriať malú sladkú odmenu, aby to zase telu nechýbalo. U mňa to bol raffaelo bonbón 😊
@konulka20 su zadarmo, aspon ta zakladna verzia, ja som tym presla pred tromi rokmi a odvtedy si drzim svoju vahu (okrem obdobia tehotenstva a par mesiacov po porode 🙂 Tabulky ti vypocitaju kolko kalorii alebo KJ mozes za den prijat, a rozdelia na 4 zakladne nutrienty - sacharidy (tam patria aj skroby...teda pecivo, zemiaky, ryza...), bielkoviny, vlaknina, tuky. Ta platena verzia kalorickych tabuliek ponuka este drobnejsie rozdelenie.

@konulka20 nebojte sa, bude to lepsie, ked bude dieta väcsie 🙂