icon

Ako zlepšiť kondíciu a vydržať pri behu?

28. jan 2025

Ako najlepšie nabrať fyzičku? Keď idem behať nedám ani 500m bez zastavenia

Strana
z2
wade
28. jan 2025

Odporúčam aj nejaký cieľ (súťaž - 10km o 3 mesiace). Alebo polmaraton o pol roka.

autor
28. jan 2025

@wade mne práve o beh ako taký nejde, len o kondičku.

januska12323
28. jan 2025

Však rob čo ťa baví a postupne zvyšuj záťaž.

wade
28. jan 2025

Veď rozumiem ale píšeš že tá nič nebaví 🙂 ani mňa beh nejak extra nebaví. Ale nemám čas pri pracovnych povinnostiach plánovať nejaký zábavný skupinový šport kde je veľa kardia. Behať viem aj keď prídem o desiatej večer domov. Behám aj keď som služobne mimo domu. Proste je to najflexibilnejšie a časovo najmenej náročné kardio.

simca06022011
28. jan 2025

Ale KED neladzes cvicit, som myslela, nie ze mas chudnut... A ze zivas pri sporte, to je normalne :DDD ja to mam do dnes pri vstekom... to ma podal mna nieco ine na svedomi ako "nebavi ma to". Ja si myslim, ze to mam zo zleho dychania alebo tak.. Co nakoniec aj ty pises :DD

autor
28. jan 2025

@simca06022011 Ja nevladzem behať, nie cvičiť 😀

simca06022011
28. jan 2025

"väčšinou nemám energiu na to"
Ale rob ako myslis :DDD

autor
28. jan 2025

@simca06022011 ano, to neznamená že pri cvičení nevladzem, ale nemám na to energiu tam vôbec ist

elenka.k
29. jan 2025

podľa mňa nie je to o energii, ale o chcení, o prinútení sa. Ja patrím tiež k tým ženám, čo sa ale totálne vyčerpávajú až do extrému / pri každodenných veciach /, ale ak začneš cvičiť - prinútiš sa jeden deň, druhý .... a potom normálne, ti to bude chýbať. A budeš sama chcieť si ísť za cvičiť.
U mňa je ten bežecký pás, zapnem slúchadlá, perfektnú hudbu a idem .....
až do potu, až do potu 👏 Potom si normálne po behu aj zacvičím - trocha.
Samozrejme, začiatky boli, ale totálne na plač - aj som chcela skončiť, ale nedala som sa. Najprv chôdza, už keď som sa prestala pri nej potiť , začala som s rýchlou chôdzou kombinovane s behom a teraz beh 😉

Strana
z2