icon

Ako zvládnuť 3-dňový pôst?

14. apr 2026

Ahojt chcela by som vyskúšať 3 denný pôst, len na vode. Máte nejaké odporúčania a rady? A chcela som sa spýtať, chodím silovo cvičiť, mám tréningy vynechať?

Strana
z2
slavomira236
14. apr 2026

@anonym_autor ahoj prave drzim post zacala som nedelu vecer o 20 tej. Dala som si ze 48 hodinovy fajkze dodnes do 20 tej ale citim sa vybborne....minule som mala 40 hodinovy prvy krat

tundra
14. apr 2026

@anonym_autor skus si dat sardinky,znizis tvorbu inzulinu,nebude ta boliet hlava,telo dostane proteiny.Je to overene lekarmi a odporucaju 3-5 dni,aby sa clovek dostal z inzulinovej rezistencie.

slavomira236
14. apr 2026
@tundra

@anonym_autor skus si dat sardinky,znizis tvorbu inzulinu,nebude ta boliet hlava,telo dostane proteiny.Je to overene lekarmi a odporucaju 3-5 dni,aby sa clovek dostal z inzulinovej rezistencie.

@tundra myslis 3-5 dni postu? Ja som teraz si dala lahky veceru po 48 hodinach. Ale vobec za 2 dni ma hlava nebolela dnes sa mi ani vobec jest nechcelo ziadny hlad som nepocitovala. Citila som sa super a tak lahko. Rozmyslala som ze dam este jeden den. Ale radsej pojdem na to postupne 24,36, teraz 48...

anonym_5e9082
14. apr 2026
@anonym_autor

@januska12323 som zvyknutá aj na 2 dni 😀 ved som to pisala

@anonym_autor
Zaujímavý článok: https://zivotjezmena.sk/moja-10-dnova-hladovka-...
Párkrát som mala 1-dňovú hladovku, iba voda a čaj, prípadne káva, dalo sa to zvládnuť, chcela by som niekedy skúsiť dlhšie. Určite si treba prečítať aj to ako z hladovky prechádzať na bežnú stravu.

win_gi
27. apr 2026

@anonym_2949c8 Ja si tabulky napriklad nevediem, ale viem zhruba popri tom, co bezne pocas dna jem, ci si ten kolacim alebo aj vyprazany rezen mozem dovolit a viem tomu prisposobit vyber dalsich jedal. Posty a diety nezmyselne, to budem vzdy tvrdit, ze je kravina. Preco by mal niekto jest tyzden len jogurty alebo nieco podobne (zalezi od diety), ked sa daju prijimat aj normalne vyzivne jedla a zaroven si udrzat vahu.

autor
27. apr 2026
@win_gi

@anonym_2949c8 Ja si tabulky napriklad nevediem, ale viem zhruba popri tom, co bezne pocas dna jem, ci si ten kolacim alebo aj vyprazany rezen mozem dovolit a viem tomu prisposobit vyber dalsich jedal. Posty a diety nezmyselne, to budem vzdy tvrdit, ze je kravina. Preco by mal niekto jest tyzden len jogurty alebo nieco podobne (zalezi od diety), ked sa daju prijimat aj normalne vyzivne jedla a zaroven si udrzat vahu.

@win_gi pôsty nemusia slúžiť len na chudnutie

anonym_b8e2fe
27. apr 2026
@anonym_autor

@win_gi pôsty nemusia slúžiť len na chudnutie

@anonym_autor presne tak. Mnohi nemaju ani paru. Skoda.

win_gi
27. apr 2026

@anonym_autor Ja som takto nikde nenapisala.

Strana
z2