Ako zvládnuť 3-dňový pôst?
Ahojt chcela by som vyskúšať 3 denný pôst, len na vode. Máte nejaké odporúčania a rady? A chcela som sa spýtať, chodím silovo cvičiť, mám tréningy vynechať?
@anonym_autor skus si dat sardinky,znizis tvorbu inzulinu,nebude ta boliet hlava,telo dostane proteiny.Je to overene lekarmi a odporucaju 3-5 dni,aby sa clovek dostal z inzulinovej rezistencie.
@anonym_autor skus si dat sardinky,znizis tvorbu inzulinu,nebude ta boliet hlava,telo dostane proteiny.Je to overene lekarmi a odporucaju 3-5 dni,aby sa clovek dostal z inzulinovej rezistencie.
@tundra myslis 3-5 dni postu? Ja som teraz si dala lahky veceru po 48 hodinach. Ale vobec za 2 dni ma hlava nebolela dnes sa mi ani vobec jest nechcelo ziadny hlad som nepocitovala. Citila som sa super a tak lahko. Rozmyslala som ze dam este jeden den. Ale radsej pojdem na to postupne 24,36, teraz 48...
@januska12323 som zvyknutá aj na 2 dni 😀 ved som to pisala
@anonym_autor
Zaujímavý článok: https://zivotjezmena.sk/moja-10-dnova-hladovka-...
Párkrát som mala 1-dňovú hladovku, iba voda a čaj, prípadne káva, dalo sa to zvládnuť, chcela by som niekedy skúsiť dlhšie. Určite si treba prečítať aj to ako z hladovky prechádzať na bežnú stravu.

@anonym_autor ahoj prave drzim post zacala som nedelu vecer o 20 tej. Dala som si ze 48 hodinovy fajkze dodnes do 20 tej ale citim sa vybborne....minule som mala 40 hodinovy prvy krat