Ako zvládnuť neustály hlad a priberanie?
Odjakživa som bola štíhla ako prútik, neustále počúvala narážky na váhu od okolia. Tri roky dozadu som sa rozhodla, že to zmením, našla som si trénera, začala cvičiť a poriadne jesť. Spočiatku mi najmä to jedenie robilo problém, nevedela som ujesť ani 1800kcal, vždy som bola sýta a niečo ako hlad som nepoznala. Nejako sa to ale mesiacmi rozbehlo a konečne som začala byť so sebou spokojná.
Tri roky neskôr a ja tu stojím na opačnom konci. Dosť som pribrala nad rámec, po každom jedle mi vyskočí veľké brucho, no nedokážem sa nasýtiť, vždy bývam hladná. Niečo ako 1800kcal zvládnem doobeda. Zjem 3000kcal denne a nestačí mi to. Zažili ste niečo podobné? Ako sa z toho dostať.
Pridávam fotku pre predstavu kde som sa vypracovala. Priateľova mama bola hodne prekvapená, keď zistila, že nie som tehotná 😁
A na akej hmotnosti si začínala pred 3mi rokmi a ako sa to vyvíjalo s trénerom a ako je to teraz?
Nezdúvajú ťa nejaké potraviny, nemáš na niečo intoleranciu ?
Lebo postavu máš za mňa fajn, trčí ti len to bruško.
Mam traviace problemy a rozne intolerancie vratane histaminovej a vtedy ma takto nafukne, ze vyzeram ako tehotna, hoci nie som tlsta. Tucne brucho vyzera inak.
A ozaj nie si tehotna? Lebo toto fakt vyzera na to. Ja som bola brutalne hladna tehotna haha. Alebo nemas vela stresu?
Mam traviace problemy a rozne intolerancie vratane histaminovej a vtedy ma takto nafukne, ze vyzeram ako tehotna, hoci nie som tlsta. Tucne brucho vyzera inak.
@la_dolce_vita presne na to sa pýtam

V páse trochu zhodiť, ale inak máš fajn postavu. Jedz jedlá bohaté na bielkoviny, s minimom sacharidov, nebudeš mať také veľké pocity hladu.