icon

Ako zvládnuť sklamanie a nájsť podporu?

14. dec 2023

Dievčatá potrebujem to len dostať so seba von. Som v šoku,sklamaná ani sama neviem. Po rokoch pôrodoch s životných etapách som o dosť čísel zvýšila svoju konfekčnu veľkosť. Už sa cítim veľmi zle pozrieť sa sama na seba. Rozhodla som sa vyhľadať trénera. Pri odchode na schôdzku mi povedal môj muž že mi nato nemieni dat peniaze. Zarába 2krat viac. Mam takú robotu aby som sa mohla venovať deťom lebo on je vorkoholik a robota je prvoradá. Nikdy nebol s deťmi na očiarke. Prispôsobila som sa a dopadla som takto. Veľmi dlho budem toto ešte rozdýchavať.

petamich
14. dec 2023

a vyplatu odovzdavas? alebo preco to nemozes zaplatit z nej?

autor
14. dec 2023

@petamich mam svoju s toho platím stravu oblečenie drogéria. Beriem si tréning cenovo prijateľnejši. Ide len o to ako mi to povedal.

petamich
14. dec 2023

a ako ti to povedal - lebo napisala si, ze nemieni ti dat na to peniaze, okej, tak si to zaplatim zo svojej vyplaty 🤷‍♀️

madeincssr
14. dec 2023

No či náhodou nežiarli.

dadis
14. dec 2023

Zaplat si to, je to predsa investicia do zdravia, po nejakom case naberies skusenosti a zvladnes to aj bez neho (bez trenera 😅, vyznieva ta veta vselijako 😁)..a inak ako manzelia by ste mali mat spolocny ucet. To nie su len jeho peniaze..

autor
14. dec 2023

@petamich áno ale bol naštvaný a dotklo sa ma že ma nepodporuje. Možno keby to povedal v kľude ôk.

loliki
14. dec 2023

Asi sa mu páčiš taká, aká si. Možno je to pridrahé, možno by stačilo zmeniť jedálniček. Veď si to vydiskutujte. Netreba sa hneď urážať.

mikadooo
14. dec 2023

Nuž, ak aj on pribral, nestará sa nejak extra o seba, môže to mať túto príčinu, prečo nechce, aby ty si začala zrazu opeknievať... Proste strach, žiarlivosť, že chceš na sebe pracovať, možno zlé svedomie, ak on na sebe pracovať nechce... Ak však mal kedykoľvek narážky na tvoju hmotnosť, just by som šla aj za svoje.

stanielka17
14. dec 2023

V takom pripade mam pre teba super spravu - aj ked cvicenie je super, schudnes len upravou stravy a cisto teoreticky nemusis ani vstat z gauca, aj ked tento extrem by som neodporucala. A ked chces cvicit, ja cvicim doma pri telke na youtube videach. Potrebujes zinenku a zavazia na zapastia a clenky, to ma vyslo dokopy pod 40€.

autor
14. dec 2023

@dadis určite 500e je fakt veľa teraz na sviatky ale
@mikadooo práveže sa o seba stará. On ma ideálnu váhu aj ženy sa za ním obzerajú. Mňa sa len dotklo ako to povedal urazena nie som.

autor
14. dec 2023

@loliki áno zmena. Viete čo potrebujem nad sebou niekoho kdo ma bude viesť. Sama to nedokážem.

stanielka17
14. dec 2023

Nepotrebujes nad sebou nikoho, kto ta bude viest. To je cele len v tvojej hlave. Cvicenim neschudnes, ak neupravis stravu, a to zvladnes celkom sama.

loliki
15. dec 2023

Na MK nájdeš všetko. Nejaká stíhačka trénerka ťa môže vyhecovať k cvičeniu aj tu a zadarmo. 🙂

dadis
15. dec 2023

No 500 je dost. Skus pohladat cosi za normalnejsiu cenu. Ze to bude drahe, neznamena ze lepsie.. Dobry trener za hodku cca 30 eur, plus jedalnicek, inak olatis priebezne.. ved pohladaj v okoli..

milenke
27. dec 2023

500€ ? Ani sa mu nečudujem …
Jedz zdravšie a hýb sa pre začiatok