icon

Akupunktúra a chudnutie

ssisska
24. apr 2014

Na internete som citala,ze sa da pomocou akupunktury schudnut a zmiernit chut na jedlo.Vraj sa da pomocou tejto metody da docielit ,ze po malej porcii jedla da telo signal,ze je syte.Rozhodla som sa to vyskusat a objednat na buduci tyzden.Kedze mam sportovu a stihlu postavu,stale mam problemy udrzat si optimalnu stihlost,najvacsie problemy mi robi brucho a stehna.Preto musim neustale kazdy den cvicit.Ale tiez to nemoze ist takto donekonecna ,preto som zvedava ,co to prinesie po 6 terapiach.Ak mate neake skusenosti ,mozete napisat.

m_ij_ka
•
24. apr 2014

@ssisska tak to by aj mňa zaujímalo, hádam sa niekto zapojí do debaty

monika111111
•
26. nov 2014

@ssisska ahoj, tiež rozmýšľam nad tou akupunktúrou na chudnutie, pomohlo ti to? kam ti to pichali a ako často si tam musela chodiť? bolelo to? ďakujem

jazminn
•
24. apr 2015

moja kamarátka má v uchu napíchané ihličky a hovorí, že má veľmi slabú chuť na jedlo a že zje tretinu z toho, čo jedla doteraz...je to ešte len tri dni, ale žalúdok spľasnutý...uvidíme!

jazminn
•
28. apr 2015

včera som bola aj ja, napichla mi doktorka šesť ihličiek, poprelepovala ani neviem, že tam niečo mám. Trošku to pichlo, keď to robila, ale ináč v pohode...uvidíme, čo bude ďalej, či bude chuť, či nie...kamarátka hovorí, že papá oveľa menej...

dankaajanko
•
24. jan 2016

Ahojte baby ja som si tiež dala min . týždeň napichnuť ihličky a zatiaľ mám -4kg môžete mi napísať aký vám dali jedalnicek a koľko ste chudli? ĎAKUJEM

fosilka
•
9. jan 2017

Ahojte, príspevok je starsi, napisete niekto ako vam islo chudnutie akupunkturou a kde ste si to dali robit? Tiez o tom uvazujem. Dakujem 🙂

krevetka
•
19. jan 2018

Po roku - má niekto niečo nové?

helena1967
•
11. mar 2018

Kde v Prešove sa da napichnut usi

helena1967
•
11. mar 2018

Poraďte prosím

sussah
•
11. mar 2018

Mne akupunktura pomohla odstrániť dlhoročné bolesti chrbata a k otehotneniu po niekoľkých rokoch 😊

helena1967
•
11. mar 2018

@dankaajanko kde to robia