icon

Alé máte skúsenosti s nevoľnosťou v prvom týždni na Mounjaro?

16. máj 2026

Boli ste doma keď z vás išla len voda ? Lebo neviem si predstaviť ísť do roboty keď budem chodiť len na záchod a grcať

Strana
z3
anonym_bd1865
18. máj 2026
@anonym_d1a1b0

@anonym_bd1865 ty rozumieš, že ten liek pôsobí ako prevencia Alzheimera? Prevencia znamená, že tú chorobu nedostaneš.. to, čo ty považuješ za normálne nikoho nezaujíma. Medicína je veda založená na dôkazoch.

@anonym_d1a1b0 ale samozrejme ze viem co je prevencia. preco to potom neberieme vsetci? viem ja ci budem raz mat alzhaimera alebo nie? moj otec ma parkinsona, co je v jednej kope s alzhaimerom a neberiem a ani sa nechystam brat toto ako prevenciu. a to mam predispoziciu...

anonym_bd1865
18. máj 2026
@extempore

@anonym_bd1865 a odpovedala som ti na otázku. Chronická liečba znamená, že je dlhodobá. Čiže áno, tento liek by sa mal brať dlhodobo, po dosiahnutí požadovanej váhy ako microdosing.

@extempore cize aj ty, po schudnuti 10 kil budes brat dalsie roky mikrodavky? lebo prevencia alzhaimera a jojo efekt...

extempore
18. máj 2026
@anonym_bd1865

@anonym_d1a1b0 ale samozrejme ze viem co je prevencia. preco to potom neberieme vsetci? viem ja ci budem raz mat alzhaimera alebo nie? moj otec ma parkinsona, co je v jednej kope s alzhaimerom a neberiem a ani sa nechystam brat toto ako prevenciu. a to mam predispoziciu...

@anonym_bd1865 toto je zatiaľ v štádiu výskumu. ČIže je možné, že o pár rokov bude bežný štandard, že ľudia od určitého veku budú brať GLP1.

extempore
18. máj 2026
@anonym_bd1865

@extempore cize aj ty, po schudnuti 10 kil budes brat dalsie roky mikrodavky? lebo prevencia alzhaimera a jojo efekt...

@anonym_bd1865 áno, na 100%,

romana_88
18. máj 2026

Ja som po prvej davke - ziadne nevolnosti ani hnacky nemam.
Kes normalne a aj ti to jedlo normalne chuti. Musis si vsak davat pozor, aby si naozaj jedla lebo ten hlad potlaceny realne je, necitis ho. Znacim si kaloricke tabulky a dbam na to, aby noli naplnene vsetly makronutrienty - hlavne bielkoviny a vlaknina. Je to ovela jednoduchsie, nakolko nemas potrebu doplnat to blbostami. Este sa mi za ten tyzden nestalo, aby mi bolo z jedla zle. Pitny rezim tiez treba dodrziavat

charlotte911
19. máj 2026
@extempore

@charlotte911 vieš o tom očividne veľké hovno.. popri každom chudnutí treba cvicit aby sa nestrácali svaly. A

@extempore očividne hovno si nechaj pre seba, nie každá cvičí až nato a kedže som zdravotnik viem možno o tom viac než ty ako také injekcie pôsobia a hlavne pre koho sú určené, tak sa nerob múdra a ked si inteligentná o čom pochybujem, tak sa vyjadruj slušnejšie, ja som s tebou husi nepásla moja zlatá

extempore
Včera o 09:31
@charlotte911

@extempore očividne hovno si nechaj pre seba, nie každá cvičí až nato a kedže som zdravotnik viem možno o tom viac než ty ako také injekcie pôsobia a hlavne pre koho sú určené, tak sa nerob múdra a ked si inteligentná o čom pochybujem, tak sa vyjadruj slušnejšie, ja som s tebou husi nepásla moja zlatá

@charlotte911 počuj, ty zdravotníčka, veľmi sa nechváľ svojou profesiou lebo vieš naozaj houby. Pri každom chudnutí bez cvičenia sa v prvom rade "pália" svaly. Lebo je to pre telo jednoduchšie. A následne trpí žlčník a zvyšuje sa v tele kyselina močová. Tie injekcie sú určené pre ľudí s BMI nad 30 alebo nad 25 ak sú tam už aj pridružené choroby z nadváhy. A o moju inteligenciu sa ty neboj. Zarábam si hlavou a to veľmi slušne..

alaxi
Autor odpoveď zmazal
charlotte911
Včera o 15:40
@extempore

@charlotte911 počuj, ty zdravotníčka, veľmi sa nechváľ svojou profesiou lebo vieš naozaj houby. Pri každom chudnutí bez cvičenia sa v prvom rade "pália" svaly. Lebo je to pre telo jednoduchšie. A následne trpí žlčník a zvyšuje sa v tele kyselina močová. Tie injekcie sú určené pre ľudí s BMI nad 30 alebo nad 25 ak sú tam už aj pridružené choroby z nadváhy. A o moju inteligenciu sa ty neboj. Zarábam si hlavou a to veľmi slušne..

@extempore to by nebol modrýkonik keby sa také múdre fúrie ako ty tu neobjavili 🙂 samá dokonalosť a musí mať pravdu a musí, nafukuješ sa ako moriak,len aby si si presadila svoje a urážať ti ide jedna radosť, si zakomplexovaná chudera , ktorá mňa len tak neurazí, bohužiaľ, jedine sa tak zasmiať na tom, čo tu píšeš , lebo to houby vieš ty podľa toho, čo tu dookola trepeš., tak si zarabaj tou tvojou hlavou dalej , pani dokonalá 🙂

nika185
Včera o 17:21
@extempore

@charlotte911 vieš o tom očividne veľké hovno.. popri každom chudnutí treba cvicit aby sa nestrácali svaly. A

@extempore nemyslim že píše hlúposť, teda, že hovno o tom vie, kde ty máš záruku, že každá žena cvičí, ona napísala predsa, že aplikovaním sa strácajú aj svaly a kostná hmota, nielen tuky, každá vieme, že silové cvičenia sú pri chudnutí potrebné aby sa budovali svaly, vidime to na celebritách ako schudli po ozempicu a sú priam scvrknuté, žiadne svaly. Ona má pravdu, aj odborné štúdie potvrdzujú ten úbytok hmotnosti, ked schudnú, že to nieje len tuk, ale aj svaly a kostné tkanivo a aby sa tomu predišlo, je potrebný silový trening, to máš pravdu a myslím si že aj dotyčná, čo pisala si je toho vedomá, len popravde, ano, nemusí každá cvičiť, berú to ženy v rôznom veku, vela z nich zaujíma len to, že schudne, ale iné riziká s tým spojené si neuvedomujú, ona poukazovala na toto, a dalej okrem silových tréningov je potrebné zvýšiť príjem bielkovín, pretože tieto lieky potláčajú chuť k jedlu, a preto musí byť príjem proteínov zvýšený a vitamín D je ďalší pán pre zdravie kostí, takže prosím neutoč tu na ženy, ktoré tu nenapíšu román, len preto, že napisala pravdu a podrobnosti nie, trošku si to prehnala, a ešte podotknem, že tieto injekcie sa majú brať pod dohľadom lekára, to asi viete všetky

Strana
z3