icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

maskyna
3. máj 2013

@romanovic dakujem za radu,dufam ze to pojde 🙂

maskyna
3. máj 2013

@opica tak ja mam 172 cm a 86 kg,takze neviem ci to je vhodne na ten beh,ale ked vravis ze skor ta rychla chodza tak to skusim,zatial ma vobec nebolievaju nohy a ani som svalovicu nemala prve dni tak neviem 😒 ,ale urcite si nechcem dokazit zdravie, tak ak to je naozaj tak s tymi klbamy tak asi skusim len tu chodzu 😖 ale dakujem za radu 🙂

22beba
3. máj 2013

ja sa vela prechádzam skor by som povedala že tak rýchlejšie ... nebeham ... a ide to fajne dole a ked nevladzem opriem sa o kočik a valim dalej 🙂 minimalne hodku som v pohybe ...

sarin
3. máj 2013

Ahojte ja idem rychlochodzou dva mesiace takmer kazdy den niekedy 45minut niekedy aj 2 hodiny, ale najmenej 45 min vzdy.. mam 164 cm a 68kg zacinala som na 74 kg.. ale teraz uz nic nejde dole dva tyzdne... ☹ behat sa bojim aby som si neznicila klby ked mam nadvahu 😖

opica
3. máj 2013

@maskyna hlavne treba pre seba nieco robit, to je moj nazor a niekedy je menej viac. samozrejme treba aj aerobne cvicenie, ale s roumom, preto je fajn si merat tep pri aerobnom cviceni

opica
3. máj 2013

@sarin nestresuj sa, telo obcas potrebuje pauzu. ja som od leta do zimy neschudla nic a teraz za posledne 4 mesiace dalsie 3 kila. a to beham 3-5 krat do tyzdna plus nejake dalsie cvicenia.

megba
3. máj 2013

@romanovic To si behala dost na to aby si mohla mat aj vyssiu mienku o sebe 🙂 Jasne, kazdy ma ine preferencie a ine potreby, ja si myslim ze topanky su koniec koncov jedine, do coho sa pri behu skutocne oplati investovat hoci ak niekto pravidelne behava uz si urcite nakupi aj ine bezecke veci alebo ich dostane ako darcek od blizkych 🙂 To ja sa veciam na behanie vzdy potesim ked dostanem 🙂

megba
3. máj 2013

@opica citam, citam... areobne cvicenie s rumom 😀 haha, rum nie ale dva deci vina si dam skoro kazdy vecer 🙂 no, nech nevyzeram ako pijan, tak styrikrat do tyzdna 🙂

opica
3. máj 2013

@megba 🙂 napodobne a s chutou! ja furt pisem jak hotentot

katka0210
3. máj 2013

@romanovic a kedy chodievaš spať? Ja ak nenaspím 7-8 hodín tak som celý deň úplne nanič, ja chodím už o 9 s malou spávať 🙂

nefertitka
3. máj 2013

@katka0210 dakujem, budem praktizovat;)

romanovic
3. máj 2013

@katka0210 spat chodim okolo 22,30-snazim sa najneskor do 23,00..odkedy mam deti, tak spim malo a lahko. Minule leto som mala uplny extrem, spat okolo polnoci, o jednej-pol druhej som uz byvala vyspata, potom som citala a o 4 som fotila male labutky na Strkovci 🙂 Teraz v zime to stuplo obcas na 6 hodin, raz cez vikend dokonca 9...
Inak vecer si pohar cerveneho davam aj ja. A kazdy! 😀

mirka907
3. máj 2013

@romanovic cim viac ta citam, tym viac si moj clovek 😉 tiez mi netreba vela spat a cervene vinko... Taky poharik za hriech nepokladam... Skor za zasluzenu odmenu... Niesi nahodou z KE? Lebo kebyze ano, rada si s tebou niekedy o 4tej vybehnem 🙂

romanovic
3. máj 2013

@mirka907 Neuveris, som z KE! Original Zelezniky, ale uz 10 rokov presidlena do hlavneho mesta...
Kokooooos, normalne mi srdce poskocilo, skoro som si vyliala Matysaka... posielam Ti velke virtualne objatie!

iconka
4. máj 2013

Ahojte, aj mne sa najlepsie beha rano a preto uz mam odbehnutych 11km, pekny den prajem 🙂

romanovic
4. máj 2013

Ja dnes nic, na 7,00 som odniesla mladsiu na plavanie, chcela som si ist pocas toho zabehat, ale dozvedela som sa, ze o poschodie vyssie je "rodicko" plaveckeho klubu, tak som isla tam... 😉

nefertitka
4. máj 2013

ja tiez este dnes nemam nic nabehane, ale bola sm vcera a pojdem dnes poobede, alebo zas zajtra rano...
ja som tym behom dala dole za tyzden a pol 3 kila...a to beham cca 4km...uz mi o chudnutie ani tak nejde, teraz mam pri vyske 164cm vahu 52kg, takze uz by to ani nebolo moc dobre, ale chcem kvoli kondicke a spevneniu postavy, asi zacnem jest kalorickejsie jedla, ked uz nebudeme chciet, aby sli kila dolu, ze?lebo je pravda, ze doteraz som jedla ten tyzden dietne...

megba
4. máj 2013

@romanovic no ja este kojim takze s mierou 🙂 ale ked prestanem tak nabehnem tiez na stary rezim ze kazdy den 🙂

megba
4. máj 2013

my dnes tesco beh pre zivot v BA 🙂

mirka907
4. máj 2013

ja som si zabehla 15tku...skoda ze fuka, mala som naslapnute aj na viac

opica
4. máj 2013

ja som dnes dala len veget 6 s muzom, kedze sme prisli do presova.zajtra sa chystame na nieco dlhsie,ked uz mame ten baby sitting 😀

nefertitka
4. máj 2013

@opica ze veget 6 😀 kedy si ja toto poviem 😝

miruska15
4. máj 2013

Baby prečo ked behám bolia ma pistaly na nohách? Aj dnes som vo fitku po polminute taká bolesť musela som prestať.Je to tým že som začiatočník?

miskap2111
4. máj 2013

@miruska15 máš dobrú obuv? Mňa keď som začínala, tiež bolievali píšťaly, ale mala som len také obyčajné tenisky. Keď som si kúpila riadne, bežecké, tak bolesti prestali.

miruska15
4. máj 2013

@miskap2111 myslíš no skúsim vymeniť .

opica
5. máj 2013

dievcata,dnes rano paradne pocko na behanie 😀 dali sme si s muzom 11,5 km v celkom fajn tempe za hodinku. teraz sa chystame so starsim na korcule. tesim sa, konecne som tento tyzden dala 45 km 😎

petruska1212
5. máj 2013

U mna rekord je 5,5 km. Asi by som zvladla aj viac ale som spokojna s tym. Za aky cas bezite 11km? Ja 5 km za cca 30-30 min

opica
5. máj 2013

@petruska1212 okolo hodinky

romanovic
5. máj 2013

Ja dnes 10, super pocasie!

iconka
5. máj 2013

@petruska1212 ja som prvae vcera odbehla 11km prvy krat v zivote a za 65minut (ja aj kracam, este tolko neodbehem v kuse)