icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

sjuz
23. jún 2013

Co je lepsie ako zacat nedelu rannym behom okolo jazier? 🙂 Este len zacinam behat a pri mojej nadvahe som normalne dnes na seba pysna ze tych 6,3km som urobila bez prestavky...to sa mi este nepodarilo.

mirka907
23. jún 2013

Dnesny beh s kulturnym programom...dvaja si to na mojej trase pod jednym mostikom vo velkom style rozdavali..neviem kto bol viac v strese..ja ci oni

lenica81
23. jún 2013

@iconka jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, ze 15tku... 😅 toto ja neviem kedy dam... 😔

lenica81
23. jún 2013

ahojte, tak ja som dala dnes svoj standard, som spokojna, len hrudny pas mi strajkuje, budu asi koncit baterky... infarktove cisla mi meral... 😀

lenica81
23. jún 2013

@mirka907 😀 😨

iconka
23. jún 2013

@lenica81 ked som zvladla ja, zvladnes aj ty, neboj sa 😉

cema
23. jún 2013

Babky rada sa k vám pridám ak mozem , ja uz behavam asi mesiac no nedari sa mi schudnut ale viem ze je to stravou,, neviem sa nejako dostat do starych kolaji ale nevadi stale dávam tomu sancu,,,, mooooc som pribrala za poslednu dobu a chcem zhodit 7 kil,,, takze ak mozem rada sa budem s vami delit o to co a kolko som zabehla a schudla nech mam podporu lebo inde nejako nieje
Ďakujem kocky a drzim vam palceky

sjuz
23. jún 2013

@cema 7 kil nie je moc 🙂 ja potrebuje schudnut 13-18 kil 🙂

smejka
24. jún 2013

dievcata nie ste tu niektore od ziliny?

hallie
24. jún 2013

ahojte, tak odo dneška chcem behať weight loss plan na micoach... mám ale malý problém a zaujímalo by ma, či ste sa s tým niektorá stretli. bolí ma pravá noha, okolo kolena, z vonkajšej strany (nie je to priamo koleno, ak sa chápeme). dokáže to vystreliť nahor až do stehna. najprv to bolelo len po behu, potom aj vtedy, ak som dala pauzu pri behu a znova som sa rozbiehala, počas behania to nebolí. naposledy som behala v sobotu ráno, cez deň som to už cítila pri chôdzi po schodoch (viac vtedy, keď som išla dole). včera to pobolievalo iba na schodoch a pri pohyboch ako čupnutie a tak... no a dnes to bolí aj pri chôdzi. bavila som sa o tom s kamoškou, ona hovorila, že to má od kolena nadol, a že je to len dôsledok zanedbaného strečingu... dokazuje to vraj fakt, že keď sa to pri behu zahreje, nebolí nič. a že mám začať po behu strečovať a ono to prejde, ale nemám čakať, že to zmizne hneď. vraj tento problém študovala a behať sa báť nemusím... som z toho trochu znepokojená, lebo to fakt už celkom bolí, ale zase sa nechcem vzdať behania. doteraz som behávala 50 minút až hodinu, 6-7 kilákov a pekne pomaly, kvôli tepu, ktorý si zakaždým meriam. dnes mám mať 30 minútový beh so striedaním intenzít... posledné behy už poctivo končím strečingom. inak nemám nič napuchnuté, začervenané, nič, len to skrátka bolí pri pohybe.
takže, nemáte nejaká podobný zážitok, najmä tie skúsené bežkyne? 🙂

romanovic
24. jún 2013

4,15 start, 7,5 km v tom hroznom vetre, cas taky, ako inokedy behavam 10,5km, chvilami som mala pocit, ze bezim na mieste...musela som si pripnut siltovku sponkami a aj tak mi ju nadvihovalo a vyzerala som ako pako s vyvratenym siltom... 😀 😀

romanovic
25. jún 2013

Tiez ste sa na to v tom vetre a dazdi dnes vsetky vys***i? 😀

mirka907
25. jún 2013

@romanovic ja nie....poctiva 7cka za mnou🙂

romanovic
25. jún 2013

Ale u Vas vraj nie je taka veterna smrst ako tu. Este aj volant musim drzat pevne obojruc...

dorothy77
25. jún 2013

@romanovic ja som sa na to vytoto keď boli tie horúčavy, vtedy sa mi nedalo behať, včera som bola a chystám sa aj dnes, hoci dosť fučí. Hlavne že je dobrý vzduch ;)

marfigirl
25. jún 2013

@sjuz ahoj, behala si okolo slnecnych? Ja som zo Senca, ale zatial chodim behat na pole. Presla si okolo celych jazier? pytam sa, ze ci cele jazera maju tych 6.3, vobec nemam mierku 🙂

Ja som behat nebola, vcera som mala migrenu, som sklamana, lebo za minuly tyzden iba raz som bola, to kvoli horucavam, ale tento tyzden to uz dufam dobehnem a snad sa kondicka nestratila.

sjuz
25. jún 2013

@marfigirl hej tych 6,3 mam z lichnerky okolo jazier a spat na lichnerku 🙂. no podarilo sa mi cele, to sa mi este nepodarilo. Ale ja sa snazim podla tepu, takze to takym slimacim pomalym tempom beham. A este chodim cvicit na gympel ku katke 2x tyzdenne. Behat som bola mintyzden len raz v tu nedelu rano. tento tyzden pojdem snad 2x...

romanovic
26. jún 2013

Mladsia dnes buntosila od 02 v noci, takze o 04, ked mi zazvonil budik, som ho akurat prestavila, aby som vobec dosla do prace.... 😖

hallie
26. jún 2013

Záhada mojej nohy vyriešená, za všetko môže spadnutá klenba. Behať môžem ďalej, ale dostanem na mieru vyrobené vložky a kúpila som si bandáž. Včera som skúsila behať s klasickými ortopedickými vložkami z lekárne a bolo to stokrát horšie, takže najbližšie - zrejme dnes - už bez nich.

hallie
26. jún 2013

@romanovic ani náhodou! začína mi táto závislosť prerastať cez hlavu, keď sa idem vytrepať aj dnes s tou stále ubolenou nohou 😀

mimm2
26. jún 2013

Čaute baby,aj ja behavam,poradte mi prosím nejaké hodinky,ktoré merajú vzdialenosť,nechcem drahé,aby splnili svoj účel,chcem len vedieť koľko som odbehla,vďaka

mracik
26. jún 2013

@mimm2 myslím, že na toto by ti stačil mobil s aplikáciou endomondo. 😉

ja mám aj GPS hodinky, ale vždy ich zabudnem nabiť, takže chodím skoro stále s mobilom. 😅

elenita
26. jún 2013

Ahojte baby! No ja z vas odpadnem, ked tu citam tie vzdialenosti a casy 😅
Ja som si tiez povedala, ze zacnem behavat, lebo pribrala som nejake 4 kila, inak si uz asi 10-12 rokov drzim vahu...pomaly od strednej 😅
A kondicne som na tom uuuplne zle, nikdy som nesportovala, aj v skole som vzdy bola drevo....ale vzdy som sa snazila 🙂
Celkovo sa snazim zdravo stravovat, pijem vela vody, jeme kopec zeleniny, ovocia, pecivo len celozrnne....ale citim, ze bolo by s tym treba nieco urobit, aj zdravotne a kondicne sa dat dokopy, lebo byvam ozaj velmi casto chora.
No, a dostanem sa k podstate....byvame pri hradzi, zacala som behavat cca pre 2 tyzdnami...1. tyzden som sla skoro kazdy den, myslela som, ze dusu vyplujem, v kuse vydrzim behat max. 500 m, mozno kilometer, potom si musim dat chvilu chodzu a az potom pokracovat.....chodila som rano o 5:15-5:30, do 6-tej som bola doma, takze ani tu prebehnutu vzdialenost nedokazem odhadnut. Ale na 3. den bola ta svalovka brutalna 😅
Potom sa mi uz ale nechcelo tak skoro vstavat, takze min. tyzden som sa na to uplne vyprdla....a som tam, kde som bola 😖
Takze ideme znova na to?
Co by ste mi ako zaciatocnicke odporucali? Citala som iba tuto stranu 😅

mracik
26. jún 2013

@elenita ja to tu píšem už asi rok stále dookola, odporúčala by som ti na začiatok spomaliť, proste bežať z nohy na nohu, ideálne s pulzmetrom. 😉
aj keď chápem, že na hrádzi je to dosť ťažké, keďže je tam zrejme veľa ľudí. 😒

Ja som takto pred rokom zabehla sotva 300 m a pred týždňom som si zabehla svoj prvý polmaratón. Keby som začínala tak zhurta ako ty, takmer určite by som to po dvoch týždňoch/mesiaci vzdala.

mracik
26. jún 2013

a nová kniha http://www.martinus.sk/?uItem=147771
no to som zvedavá, či odolám 😅 , hlavne tá vegánska strava ma celkom zaujíma. Lebo vegánske bielkoviny si vždy nesú so sebou aj kopec sacharidov a to mi po večernom behu až tak moc nevyhovuje. 😒

danuska24
26. jún 2013

Bola som zatial behat len raz a skoro som si vyplula pluca. Takze koniec,aj tak s mojim hrudnikom to bolo o drzku,takze to momentalne istia kolieskove. Pred par rokmi sa mi tak podarilo schudnut za pol roka 11 kil. Kde su tie casy...

iconka
26. jún 2013

Hodinka odbehana, som spokojna. 🙂

mirka907
27. jún 2013

Fuj ale fuciii..ale 8aj nejake drobne som si s kamosom vetrom zabehla

marfigirl
27. jún 2013

@sjuz tak to si dobre, cele jazera by som asi este nezvladla. Myslela som, ze to ma omnoho viac.
JA som bola cvicit v utorok, chodim do expresky a mala som svalovicu, tak ze to vcera rozbeham a teraz ju mam este vacsiu, ledva sa hybem 🙂

Vcera sa dobre behalo, ani teplo ani zima, bolo super

romanovic
27. jún 2013

Od 4,15 cca 9km, GPS mi zase nejde, porrrraziiii ma! 😠