icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

andreea2
27. jún 2013

ahojte zienky,aj ja som zacala behavat..uz asi 3 tyzden,vzdy ,ked je dobre pocasie ,aj 3x do tyzdna po 8 km ..predtym som korculovala na kolieskovych pravidelne uz 4 rok..ale zamenila som to za beh,je to narocnejsie,ale s kondickou som uz nemala problem a mozem povedat ,ze na chudnutie a spevnenie je beh super.V zime mam vahu vzdy okolo 65 kíl,menej pohybu,tak sa nalepi..na jar, ked je uz teplo na sportovanie sa do toho pustim..teraz mam pri vyske 164cm 60 kíl a som spokojna,samozrejme v tom pokracujem..takze netreba sa vzdavat a vysledky sa urcite dostavia...sportu zdar🙂))

avanti
27. jún 2013

Ahojte, chcela by som si dat poradit, odporucit - ake znacky bezeckych tenisiek odporucate? Je ich vela aj na nete aj v specializovanych obchodoch - tak neviem, ci investovat viac, alebo staci menej. Vopred dakujem za kazdy tip! 😉

susul
27. jún 2013

@mracik dik za tip, uz viem, co chcem na meniny. 🙂

@smejka ahoj, ja som zo ZA.

iconka
27. jún 2013

Po vcerajsej hodinke, dnes pol hodinka behu 🙂

romanovic
28. jún 2013

Dnes cca 9km, GPS mi nejde, juuuuj, strasne nervy mam 😠

ververka
28. jún 2013

@romanovic vyskusaj nejaku inu aplikaciu ktora vyuziva GPS.
Mne tiez dlhsie neslo a potom ked som si nainstalovala Locus Free kvoli turistike, tak tam mi zazracne GPS islo.
A ked som si pustila Locus a potom hned Endomondo, tak GPS nemalo zrazu problem.

romanovic
28. jún 2013

@ververka Vyskusam ten Locus, ale nejde mi Runkeeper, endomondo, Sportstrack a micoach dnes rano tiez hodinu searchoval GPS a nenasiel...vrrrrr!!! 😠

katpetdo
28. jún 2013

ahojte,

tak konecne som sa dockala suvisleho behu. V stredu som bola 5km, dokonca aj kopcekyn ejake boli a nic ma neboli. Juchuu. vsetko chcelo asi len svoj cas. Este, ze aj tie horucavy prestali 🙂 , hned sa lepsie beha

simuska1976
29. jún 2013

@hallie ahoj🙂 aj ja som mavala problemy s kolenami, hlavne po dlhých behoch, tak som potom zvykla chodit na bicykel (stacionar)do fitka alebo som cvicila cviky na nohy, kde sa zapajaju kolena a bolest prešla🙂

mirka907
29. jún 2013

Jaj baby..dnes 13 km ale plan bol cez 20... Som zo seba sklamana...nevladala som

hallie
29. jún 2013

@simuska1976 ja mám, zdá sa, konečne správnu bandáž, tak sa to hádam zlepší 🙂 a skúsim aj tie cviky, ďakujem za tip 🙂

simuska1976
29. jún 2013

@hallie nie je zač🙂 nech sa ti dobre a bezbolestne beha🙂

hallie
29. jún 2013

@simuska1976 ďakujem 🙂

mirka907
29. jún 2013

Baby robim si novy playlist na behanie...dajte nejake tipy...kludne aj z roku 5.... Hlavne nech to hraje a beha sa dobre🙂... Mam tam momentalne vsetko cez Journey, Eminema az po Flash dance...normalne ze prierez 30 a viac rokmi...

romanovic
30. jún 2013

Prva 15-stka po niekolkych rokoch, jupiiiii!!! 🙂
@mirka907 abba musi byt, mne sa dobre behalo na Johnny hates jazz, Michael Jackson ma dobre tempo...
Inak jeden cas som mala zachvat, ze idem pocuvat anglictinu a dostala som od kamosky taku dajaku "super metodu", ze najprv rozprava hlas po anglicky a potom rozprava po slovensky, ale presny preklad, neurcitky, atd...to som nemohla behat, lebo som sa strasne smiala, takze toto neodporucam...

mirka907
30. jún 2013

Ja 21.14km:-)Reparat za vcera...moj privatny polmaratonik...v lesiku...zlepsenie o skoro 10 min od toho posledneho...nebyt vcerajsej zlej 13tky je to este o poznanie lepsie...spokojnost

iconka
30. jún 2013

@mirka907 za seba odporucam techno 🙂

iconka
30. jún 2013

Ja dnes tazko 10km, ale dobre je to.

opica
30. jún 2013

dievcata, hlaim sa spat z dofce. behala som kazdy den, po plaz, skusmo aj barefoot 😀 ina makacka to je veru. kazdopade som si paradne oddychla a nabrala silu. snad sa mi konecne podari najst cas na dlhsie behy i ked to vidim biedne, kedze bude bike, korcule, plavanie...kazdopadne hlavneze sa hybeme 😀

katpetdo
30. jún 2013

ahojte,

vcera ma kamarat ukecal na narodeninove preteky. Povedala som si ze pobezim na pocit, aby som nepretazila nohu. Bolo trochu kopcovite a noha sa vobec neozvala. Dnes sa citim super. DOkonca som aj celkom dobre zabehla, vzhladom nato, ze uz 3 mesiace beham/nebeham.

Inak som dostala uzasny darcek od kolegov k narodeninam..startovne na maraton do Viedne buduci rok. Velmi ma prijemne prekvapili.

mirka907
1. júl 2013

@katpetdo fuuu, tak to mas vybornych kolegov...

katpetdo
1. júl 2013

@mirka907 musim uznat, ze mam. 🙂 tak uz len sa v zdravi dpracovat na start, nastastie je to az o 9 a pol mesiaca

mirka907
1. júl 2013

@katpetdo ja sa tiez chystam na maraton, len este neviem kedy...ale ten den sa blizi 😀 ...ale len s cielom dobehnut...nie na nejaky extra cas

opica
2. júl 2013

takto o 5.30 bolo celkom sviezo 😀

romanovic
2. júl 2013

cca 9,5km od 4,15 rano, GPS sa mi zaplo po 25-minutach, vrrrr! Musim doma pohladat zarucny list a znova ho odniest... 😠

ververka
2. júl 2013

@romanovic, mne vcera tiez vobec nezaplo ani ked som dala Locus. Ale zistujem moznosti na roznych forach a dam vediet.

Mna dost stvru komare. Ked som trocha spomalila, alebo kracala, tak sa to nedalo vydrzat. Nemate radu na osvedceny repelent?

frick
2. júl 2013

Ahojte bežkyne. Som nováčik. Síce nie až taký úplný čo sa pohybu týka, cvičievala som (síce nepravideľne) v posilke súkromnej aj na bežiacom páse.No už takú možnosť nemám tak chcem aspoň behávať. Je pravda že potrebujem aj schudnúť no hlavne lepšie sa cítim keď sa hýbem. dnes som sa odhodlala prvý krát a bolo super.Netuším koľko som zabehla ale tak 25 min. je celkom obstojné po asi 3 mesačnej pauze.Máme ihrisko s antukou takže lepšie ako betón. Len mám problém so sebavedomím a tak mám nervy z veľa ľudí tak ma nejako povzbuďte lebo behávajú tam samé štíhle kočky.A ešte mi prosím vás povedzte čo je efektívnejšie? Behať ráno či večer? teda ráno je tam málo ľudí ale ihro je otvorené len do 20:30. Ja viem som taká trubka 😀 že riešim takéto hovadiny ale mám proste takéto komplexy.A ešte nejaké rady? je niečo čo by som mala o behaní vedieť? Vďaka 🙂 🙂

romanovic
2. júl 2013

@ververka Dikes. Fakt by mi to pomohlo, lebo ma ten telefon dost s***e....

katpetdo
2. júl 2013

@mirka907 tak budem drzat palce aby to vyslo. Ja som chcela uz tuto jesen, ale kedze som sa trapila s nohou po BA polmaratone, tak by som to uz nestihla. MOja jedina podmienka bola, ze nech je to iba jeden okruh, lebo 2 by som v hlave nezvladla. Tiez mam ciel dopracovat sa zdrava na start a v zdravi ho aj odbehnut. ALe niekde v kutiku duse mam aj nejaku predstavu o case. Lenze kedze som maraton este nikdy nebezala, uspesne odbehnutie je prvorade.

katpetdo
2. júl 2013

@frick na chudnutie je asi lepsie beh rano na lacno, ale nie som odbornik. 25min je super na prvykrat po prestavke. A ostatnych ludi musis iba odfiltrovat a tesit sa z pohybu. MOzno hudba by ti pomohla sustredit sa viac na seba a neriesit ostatnych. nech sa ti dobre beha.