icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

tilly
9. júl 2013

@ewellina ja pouzivam chariot cx1, aj na beh, aj ako kocik aj za bike 😉

kinder
9. júl 2013

@yanni myslela som na tie hodinky 🙂...ten použivame aj normalne teda väčšinou normalne....pretože slečinka bude mat pomaly tri roky a len diriguje bež pomalšie ...nebež a podobne rečičky ...to ona by radšej behala tiež 🙂

yanni
9. júl 2013

@tilly a beha sa ti s nim dobre?

yanni
9. júl 2013

@kinder hihi no tak ju zapriahni. skus nech bezi trochu s tebou. Mozno sa jej to zapaci 😉

ja mam tieto:
http://www.runnerspoint.com/de/p/Garmin-FORERUN...

muz tieto (ale to na mojej rucicke je uz velmi velke cudo).
https://buy.garmin.com/de-DE/DE/sport-training/...

yanni
9. júl 2013

@kinder dobre sadnu na kazdu rucicku, nie su komplikovane a dobre sa prepinaju funkcie aj pocas behu 😉

tilly
9. júl 2013

@yanni ano, uplne v pohode, bud tlacim pred sebou, alebo ho dotukavam... ale vacsinou sa mi podari ist behat bez deciek

ververka
9. júl 2013

@yanni ked nie si zvyknuta velmi pit pocas treningu a pocas polmaratonu jes/pijes, nemavas crevne problemy?
Ja ked beham (rekreacne) tak ich mavam aj tak dost casto. Preto sa obavam nejakeho hromadneho behu.

yanni
9. júl 2013

@ververka nie nemavam. Akurat sa snazim riedit ten isonapoj. Vzdy si zoberiem ppohar iso a aj pohar vody. Iso potom zapijem este cistou vodou aby sa to zriedilo. Koncom juna na Stadtlauif-e v Mnichove bol ten ich iso dost silny, sladky ako r...Cukor je sice dobry ale vsetkeho moc skodi a moze sa to prejavit aj bolestami zaludka alebo az hnackou.

yanni
9. júl 2013

@ververka ono moj muz vravi, ze to mavaju aj vrcholovi sportovci, a dokonca dost casto. Ci pijes/jes a ci nie. Ci si zvyknuta alebo nie. Ono sa to vraj neda velmi ovplyvnit. Ja jedine co musim, nie len po sutaznom behu ale aj po treningu, a je jedno kolko km som odbehla, strasne vela vody vypit. Inak ma zacne boliet hlava. Clovek aj ked pocas behu pije, sa aj pri minusovy teplotach (my chodime behat vonku aj v najväcsej zime. Hlavna vec, ze je sucho) dehydruje. Cize tie vypotene tekutiny musis nejak nahradit. A ja mam este kontaktne sosovky, lebo brilazne mi pri sporte vadia, a to tiez nie je bohvie co, ked to mas zacapene rovno na oku. Ale inak sa neda, musim to nejak prezit. Takze mozno aj preto tie bolesti hlavy.

megba
9. júl 2013

@romanovic ty kokso. Ja som sla v piatok rano o pol osmej a to som bola aka na seba hrda ze som skoro rano vstala a sla behat 🙂

megba
9. júl 2013

Inak prihlasila som sa prave dnes na We run prague 🙂 Proste tomu neviem dat pokoj, furt musim niekde behat. Inak na runpedii je teraz sutaz cele leto, kto posle fotku z behu v zahranici ma moznost vyhrat bezecke tricko, musim nejaku poslat, uz som pobehala Trencin-Beckov kade tade po svete.
http://www.runpedia.sk/n/zanechaj-stopu-posli-f...

zapka21
9. júl 2013

@yanni Neviem kolko vazi, ale tlaci sa ovela lahsie ako klasicky sportovy kocik. Beh s kocikom je vsak o dost narocnejsi, s nim zabehnem menej - ale ja som len bezec-zaciatocnik 🙂

zapka21
9. júl 2013

@ewellina Jazda sa jej velmi paci, vzdy, ked sa jej pytam, ci este mam behat, tak stale povie AŇOOO 😀

kinder
9. júl 2013

@yanni dakujem ...ona pobehuje stale ...minule babka išla bicyklom a mala pri nej utekala....takych500 m od tety k babke nechcela si sadnut že bude bežat 🙂

yanni
10. júl 2013

@kinder no tak to treba podporovat. Male deti behaju stale a velmi rychlo. Bud jej prikladom a stane sa to pre nu normalne. Rutina. Pri najblizsom Kinderbehu ak sa bude vekovo dat, prihlaste ju. Ja to vidim tu ako sa ti krpci tesia. Ti najmensi si to este tak neuvedomuju, ze co to vlastne robia, povies bez a bezia. Najviac ich tesi, ze dostanu medailu, diplom a neviem co este vsetko. 😉

yanni
10. júl 2013

@zapka21 dikes, Jasne ze clovek zabehne menej. Ale to nevadi, hlavna vec ze v pohybe. Clovek hlada alternativy, ked nema kde nechat dieta. A ´toto sa mi zda celkom fajn, hlavne ze je to kocik aj na bezne pouzitie. Tu v DE su ludia uz na hlavu padnuti poniektori, na kazdu prilezitost iny kocik. No by ma porazilo.

romanovic
10. júl 2013

Hlasim iba 9,5 km, lebo som fotila labute s krpcami na Strkovci... 🙂 🙂 Jooj, krasne su...
Vylozila som velke dieta v dennom tabore a zacinam makat. Pekny den, devecky!!! 😉

kinder
10. júl 2013

@yanni neboj určite podporujeme ale zatial viacej než v behu tak v hasičskom športe a volejbale či beachi skuša beha zapaja hadže s loptou ...minule žepočkajte prišla za nami na beachove ihrisko postavila sa do stredu a že možete a ja idem s vami ...bola zlata.....horšie jupotom bolo dostat odtial 🙂

iconka
10. júl 2013

Ja dnes 6.5km na hrad a spat 🙂

zuzkakach
10. júl 2013

Baby prosim vas pri akej tepovej frekvencii behavate? Mne vypocitali, ze ked chcem spalovat tuky tak to ma byt 125, ale to by som musela asi cuvat 🙂 lebo bezim uplne pomalicky a po rovinke a pulzmeter ukazuje stale okolo 140 az 145. dik

romanovic
11. júl 2013

Hlasim nieco medzi 9 a 10 v drobnom fajnom dazdiku. GPS nefunguje, vrrrrrr!!!

iconka
11. júl 2013
mracik
11. júl 2013

@zuzkakach 140 je OK, keď som behala na takej pulzovke (135-140), tak som chudla krásne, aj to mám vypočítané, 1cm = 3 hodiny behania 😀
teraz behám tak na cca 150 a už nechudnem. Ale postava sa aj tak mení, hlavne na bruchu to vidím.

zuzkakach
11. júl 2013

@mracik ja iz tomu nerozumiem, lebo fitnes poradca mi povedal, ze ak chcem redukovat tuky tak sa mam drzat na tej 125, ze ked mi tam vraj vyskakuje 140 tak to znamena jedine to, ze tam nieje este kondicka. Ale ja behavam uz dlho a denne davam cca 12 km aj to iba preto, ze cas mi to viac nedovoluje. Takze ma prekvapil, lebo ja si myslim, ze kondicku co sa behu tyka urcite mam :( Takze som ostala zahanbena a sklamana, vraj sa mam za kazdu cenu drzat 125 aj keby som to mala odkracat :( takze fakt neviem co mam robit

yanni
12. júl 2013

Dobre ranko,
hlasim vcera vecer 10 km za 50 minut 😉

keira
12. júl 2013

@zuzkakach na chudnutie treba behat intervalovo

marfigirl
12. júl 2013

Ahojte,
ja som zacala behat s mobilom a aplikaciou run keeper sa to tusim vola. Je to perfektne, konecne viem kolko zabehnem. A teta mi to hlasi pocas behania, som nevedela, ze tie aplikacie takto funguju.
moj vcerajsi beh bol 5.54km za cas 44.10, ja som len zaciatocnik, takze nic moc, ale snad to zlepsim 🙂

romanovic
12. júl 2013

@marfigirl Na zaciatocnika dat 6 km je super!

marfigirl
12. júl 2013

@megba Ahoj, no ja s tebou asi by som nemohla ist behat, to by ta asi nebavilo tak pomaly 🙂

marfigirl
12. júl 2013

@romanovic no jo, ale ten cas