Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@romanovic boooze tak skoro? Ja som vecerny bezec. Alebo este tak od obeda sa da, ale doobeda hroza. Mne staci, ze uz aj tak vstavam o 5. Fakt respekt, pred ranajsimi bezcami.
Tak ja dnes mojich obligatornych 10 km az vecer. Som zvedava, kedy sa k tomu dostanem. Stale nieco na praci 😠
@iviatko to nic, hlavna vec, ze bezis. A urob si trasu. Na zaciatok si odmera´j trasu, napr. 4 kilaky a bezkaj ju dovtedy pokym je prebehnes v pohode. Zober si len normalne hodiny an ruku a odmeraj cas. Nemusi by presne na minutu. Ked nieco beries zo sebou, aj ten mobil, tak to len zavadzia. a aj znervoznuje. Ja som zacinala 4 km za ca 25 minut. Tiez som mala len mobil. Ale urobila som si kolecko, odmerala kolko to je a potom behala bez. Po case sama zistis, ze chces a zvladnes viac. Zrazu urobis za rovnaky cas kolecko a pol, potom dva kolecka. Potom si uz urob novu trasu. Behat len kolecka alebo tu istu trasu viac krat nie je dobre pre hlavu. Ja mam napr. dve 10 kilometrove potom 17 km a polmaratonovu. jedine co musim dvakrat obehnut, je jazero, lebo potom mi to nevyjde. Ale na takom mieste sa dobre beha, hlavne teraz v lete, ked sa tam ludia kupu, je to sice plne a musis kluckovat ale strasne to motivuje, ked tam vidim rozkysnute ropuchy. Ked mam zly den a nechce sa mi a vidim toto, hned mam motivaciu, bez dievca bez, take predsa nechces byt. 😉
@yanni presne 🙂) oprasila som fotky cca 6rokov stare a neverim,ze som bola taka kost. Trasu mam,vo viniciach,je to super,chodime tadiql aj s kocikom,poznam kazdy kamienok,takze to ma cca tie 4 km. Ja som doteraz na rotopede makala,ale kila sli dole a hned hore :/ snazim sa nezrat,jest ovocie doobeda,len na cm vidim vysledok 🙂 aj to potesi,len by som sa rada zbavila tych 20 kil 🙂
jaj dievčence ja som tak rada,že som vás našla. Už strašne dlho som chcela začať športovať, len to bolo stále , že nemám kedy. Pri dvoch deťoch, zverinci doma a mm, čo je stále v práci. Proste som si vedela nájsť čas až okolo 20 -21 hodine a to ja som už tak unavená, že z toho nikdy nič nebolo. Ale keď som čítala, že chodíte v pohode skoro ráno, tak som sa premohla a teraz sú to tak krásne rána, že mi nevadí ani to vstávanie pred 4 hodinou. Dokonca posledný týždeň sa mi tam sáčkuje mm, že aj on chce so mňou behať, tak som normálne naňho nasr.... , že čo sa mi tam montuje, veď je to môj čas. 😀 No ale iba si to frflem, ako dobrá žienka sa tvárim šťastlivo, dúfam, že ho to chytí. Tiež by sa mu zišlo niečo robiť. Ale spolu asi nebudeme behať, ešte mi nestíha, ale ak by vydržal, tak nebudem stíhať asi ja. No ale pozitívny efekt to už má, včera mi zasponzoroval tričká a elasťáčky z Lídla. 🙂
Inak stále mám trápenie s podprsenkou. Zistila som prečo. Podprda dobrá, je na behanie, ale mne sa za tie tri mesiace zmenšili z D na B - čka. Tak zatiaľ chodím behať olepená leukoplastom, ale už cez víkend musím niečo kúpiť, lebo vyzerám, ako keby som mala vášnivého milenca.
ja dnes rozmyslam, ze by som zajtra isla prvykrat behat rano..zatial som iba vecer behala, ale ako to robievate vy, ked chodite rano? Ranajkujete? Alebo idete nalacno a az potom sa najete?
Kedy behavate v tomto teple? Beriete si von aj vodu?
Odbehnutych 9km, ale az vecer by som rano, zial rano nestiham.
Ahojte zienky mam otazku ako reagujete na pokriky dlebo napodobnovanie ako bezite.Mna to uraza a neviem ako reagovat
ahojte, môžem sa pridať? začala som behávať.... zatiaľ len tak na ihrisku, v puberte ma to bavilo, teraz po 13 rokoch by som chcela pravidelne .... len toto teplo .... dnes som veru nevládala 😝 🙂
@michalag neboj sa, o chvilu das aj viac, nie je to take tazke. A ja si vodu nenosim, nemam si ju kam dat. Teda posledne rayz som si ju na ihrisko zobrala, ale ani som sa nenapila a to posledne asi 3krat, takze uz si ju opat nebudem brat, ja potrebujem len servitky a mobil s aplikaciou, ine nic.
Dobre ranko bezkyne,
babyyyyyyyyyyyyyyyy ja som uplne grogy. Nic nestiham, este toto teplo k tomu, v kancli bez klimy, bez ventilatora, normalne tu vzduch stoji, neda sa vyvetrat, no hroza. Beham ako splasena koza, zhanam darceky, domacnost ani nehovorim a dnes musim zacat piect tu priblblu narodeninovu tortu, aby mali chlapi radost. A to ja, co kuchynu abchadzam na polmaraton a necham varit chlapa. Pravdaze, ak je doma 😠
Vcera som myslela, ze skapem. Behat som bola az okolo 7 vecer, cize az tak horuco nebolo ale na slnku este dobre pripekalo 😠 Nohy ako z olova, zmohla som sa akurat tak na nieco vyse 8 km. Hotova som bola ako po maratone. Slak ma trafi. Teraz nahanam zase balik, niekde sa stratil, ma fakt uz zo vsetkeho svihne.
@zobacik12 no nevsimaj si. Kasli na to, bez dalej. Mne sa to este nestalo, nikde ani na dovci, na SK som este takto nebehala, kedze tam ja uz milion rokov nezijem. A tu v DE je to normalny jav, nik sa nad tym nezastavuje. V nedelu som dokonca od takych vyrostkov dostala kompliment. Sedeli pri jazere na lavicke a opalovali sa a jeden vravi dalsiemu, ze "tato zena je super" 😀 😀 😀 😀
@suezana vitaj medzi nami 😉
@tofik ako to mas oblepene? Si to neviem predstavit, auaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Vitam vsetky nove bezkyne a zdravim staly kolektiv!
Hlasim dnes rano iba 9, lebo som mala termin u lekara hned po 7,00...
Inak GPS par dni fachalo super a dnes sa mi zaplo iba na zaver, esteze poznam trasu a viem odhadnut dlzku, vrrrr!!
Ahojte žienky, ja som si tiež dnes privstala a vybehla na hodinku - hneď mám zo seba lepší pocit 🙂
ahojte milý kolektív, idem sa pochváliť....môj svokor mi včera povedal, že nech behám ďalej, že som nikdy nemala takú malú riť, od kedy ma pozná 🙂 tak neviem, či mám skákať od radosti alebo sa hanbiť ako som vyzerala...chystajú sa nejaké tropické horúčavy. Ako budete behávať? Ja som doposiaľ stále podvečer, ale neviem, či to nepresuniem na skoré ráno, keď nebude ešte vzduch hodúci. Pekný deň všetkým
@mojinecka noooo komplimeeeent 😀 Ale je to pravda s tym zadkom. Ja som v juni bola tri tyzdne na Malte a tam som behavala tiez obden a kazdy den plavala v mori a ked boli velke vlny tak som isla aj kazdy den behat. A ked som sa vratila domov, tak mi muz obchytkava ritus a vravi, ze sa mi volaaaaako zmensila 😀 A co som nemal 3 tyzdne oblecene rifle a obliekla ich, tak to fak, normalne som zadok nevyplnila 😕
Ako som tu uz spominala, ja chodim behat len kazdy druhy den. Takze zajtra este a v piatok ideme na vikend prec a to sa nebude dat a ma byt fakt horuco, tak pojdem radsej plavat a od pondelka sa ma, aspon tu u nas, ochladit, tak to uz bude fajnove behanie.

@yanni Ano, ja tam beham kazdy pracovny den, inokedy sa neda 😀