Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
ahojte kocky.pridavam sa k vam 🙂 ja striedam beh s korculovanim a vsetko to robim s kocikom 🙂 kedze nemam kam dat malu tak som sa zariadila takto 🙂 a poviem vam okrem noh citim riadne aj ruky kedze tlacim stale tych 25 kg pred sebou .....chcem sa spytat aka je najlepsia frekvencia -tep na spalovanie ?dakujem
Len tak som si zratala augustove behy a dokopy som si odbehla 133,7km. Lepsim sa 🙂
iconka aj ja ja mam nieco cez 132 km ;) sme a tom skoro rovnako...a veru je to zatial moje mesacne zabehnute maximum
@opica
@iconka ja zatial 146 s tyzdnovou pauzou....celkovo tento rok 870... No...ked pozeram graf tak skoro mesiac a pol mam pauzy, tak dajme tomu ze ok...ale teraz zacinam presadzovat kratsie rychle behy na ukor dlhych captavych...tie pridu az ked sa ochladi...takze zakonite budem behat menej az do oktobra...nevadi....teraz je v plane zlepsit rychlost
@opica to fakt? A ja som si myslela, ze okrem tych co prave zacali som tu najslabsia🙂 Ale super vediet, ze sme na to rovnako, to sa mi fakt paci. Ty ako dlho uz behas?
@mirka907 no moja, ale ty si zase ina liga 😀 Ja som stale zaciatocnicka. Oproti julu som sa zlepsila o 20km a oproti junu o 30km, pekne pomaly si pridavam. Len mna dost obmedzuje aj cvicenie. Ked odcvicim pred kazdym behom Focus, tak potom som uz dost vystavena, ale nebudem sa vyhovarat, makam kolko vladzem. A tebe drzim palce v BB 😉
@iconka ja beham aktvnejsie asi rok a pol. posledny rok sa snazim 😀 ale ja nemam moc casu, proste 2 deti+robota mi neda toho vela a nechcem, aby rodina mala pocit, ze som nie s nimi. a ja chcem byt s nimi, cize ked sa trhnem na pol hodinu, tak som rada 😎 a ja nie som nejaky velky sportovec, robim to pre seba a pre radost
@opica super..ja som teda hlavne bezec..3-4krat do tyzdna....k tomu mam doplnok len stacionarny lebo mi pomaha na kolena....cca 2krat do tyzdna po 15km..ale toto nemam zmerane...mne sa to doma nerata 😀 ale zas je to jednoduche, , pretoze vacsinou bicyklujem ked mala spi...lepsie ako len tak kukat na telku ..a strasne ma laka chodit plavat...tak rozmyslam nad nejakou variantou, ze by som malu prihlasila na plavanie (nie za trest..ona je vodnik...plavat sa naucila uz ked mala 3) a ja by som si vtedy chodila zaplavat tiez...
Dnes som si dala 10km ...2km useky na striedacku v roznych tempach a dorazila sa po stvrtku...len pevne verim, ze som to pred BB tento tyzden neprepiskla...
@opica dakujem...dnes som si bola este dat jednu 10tku volnejsiu a ku koncu som uz citila, ze tento tyzden toho bolo dost...takze teraz si dam nieco easy v stredu a potom sa rozbijem v piatok na Night Rune a v nedelu v BB...BB pre mna nie je priorita, to sa idem zabavit ale do oktobra na MMM to musim vyladit..
@iconka ja mam oboje....stvoreni pre beh ma sice na prvy dojem nadchla ale celkovo mi vela nedala...mozno akurat taky pocit euforie...druhu mam ale este som ju citat nezacala, chystam sa na nu uz dlho...a 20tka parada!!!!
@opica u nas rano slnecno, horuco...som bezala na slnku pri 22 stupnoch...aj som si vravela, ze uz mam toho dost...som sa spotila po 100metroch...ale uz asi hodinku je vonku cierno a fuci....
Cafte babenky, tak mám za sebou svoje prvé preteky. Síce nesúťažné, ale teším sa ako malá školáčka. Dnes v Košiciach Velevet run - behalo sa 5 km a dala som za 27 minút. Vyzeralo to, že nič z toho. Lebo Košicami sa prehnala búrka, štartovalo sa chaosne za dažda, ale počas behu prestalo pršať. V piatok ma čaká Night run. Ide niekto?
Zeny, hlasim sa po 2-tyzdnovom hroznom obzerstve v Chorvatsku. Behala som asi 3x, lebo sme do noci zili, takze som nevladala rano vstavat. Vahovo som pribrala len 1 kg, ale vsetko mi je nejake tesne, tipujem takych +5 cm... uuuuaaa, mam co robit...
@romanovic inak, včera som na teba myslela, kde si, že si sa dlho neozvala a nenasdzovala chrobáka s tými tvojimi rannými behmi. 🙂 1kg hore dole- ak behávaš plus mínus 10km denne, ty musíš byť aj tak chudá ako prútik.
Dnes len 5km po vcerajsku staci 🙂
ahojte.. mne sa dostala do rúk táto knižka.. celkom funny 🙂
http://www.martinus.sk/?uItem=136050
@tweetinka.co ty ma sinak svalnate stehna, bistu!
beh je vhodny pre zeny do 50 kg a muzov do 70 kg. Inak zatazuje klby. Ovela vhodnejsie je plavanie, cvicenie, bicyklovanie na spevnenie tela. Bohuzial nasledky vsetkych sportov vidime az po rokoch. Ja som cely zivot sportovala, nikdy som nemala nadvahu a teraz mazacali boliet klby, znicoho nic a diagnoza, tazka artroza. Robim v babskom kolektive, ani jedna z mojich kolegyn, ktore maju nadvahu a nehybu sa nema taketo problemy.... a ze vraj artroza je z obezity.....certa stareho
baby a regenerujete? ja som teraz dva mesiace flakala a teda chrbat som citila spravodlivo. dnes mi po 1,5 mesiaci zas zacal pilates a po jednej hodine sa citim ako znovuzrodena, milujem to cvicenie, strasne super na uvolnenie chrbtice...uz mi to velmi chybalo

ja inak tiez dnes len 6.5km...nejak mi neslo. zajtra si dam po 6 dnoch povinny oddych...