icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

tofik
1. dec 2013

Tak ja som si včera nakopla malíček na nohe ale fest. Celý je fialový a opuchnutý. Na nohu nemožem stúpiť. Asi zlomené. Mám ísť k doktorovi? Vraj sa to fixuje iba leukoplastom o druhý prst. Tak neviem. 😝

megba
1. dec 2013

No tak ja nie som ten pripad 🙂 aj ked nemavam nejake strasne bolesti ale prve dva dni su dost zle, lebo vzdy velmi krvacam. Ale tak nestazujem sa, proste som zena a to patri k tomu 🙂 A mne to tak 80% pretekov chyti, takze uz sa nad tym ani nevzrusujem 🙂 desinu som mala 48.48, beh bol trochu dlhsi o par sto metrov, mala som v cieli cisty 50.05

yanni
2. dec 2013

@nelciatko jeeeezis to mi je luto. Niektori ludia fakt nevedia co so sebou. Ale predstav si, nielen chlapi su taki. Poznam jeden pripad, kde sa zblaznila zenska. Nasla si po 10tich rokoch milenca. Tiez tri deti, este male, chlap sa z toho dobreze nezrutil. Nakoniec rozvod, deti su samozrejme u nej, on je len dojna krava, plati este aj na nu ako blazon, deti vidi raz za cas. Mal by ich najradsej u seba, ale co uz, ked deti automaticky prisudia matke. A sudit sa o deti nechce, ktovie ako by to este viac posr.... ich psychiku. Drzim ti palceky. Po case sa urcite najde ocko, ktory vas bude mat vsetkych rad.

@mojinecka ja mam tiez buffky. Ale na usta si to nedavam. Ja behavam len tak. Teraz je to este total v pohode. Horsie je, ked je minus 10. To potom strasne palia pluca z toho ladoveho vzduchu. Ale nieco cez usta len vlhne a potom je to este horsie. Tak ja radsej len tak. A nosom dychat pri behu neviem.

@dorothy77 a kontaktne sosovky nemas? ja som tiez skulava ale na sport si davam sosovky. Inak neviem neviem. nejaku tu 5tku odbehnem aj v skuliach ale na dlhsie mi okuliare vadia.

Inak baby, ja som dala v piatok a vcera o 10 km. Celkom fajn. Sice pod jednu hodinu ale aj tak nie bohvie co. Kde su moje super casy grrrrr
A vcera 200 m pred cielo mi vypovedali sluzbu hodinky. Ze vraj baterka prazdna a vypli sa. A to som ich v piatok po behu nabijala. Tak fakt neviem, som nekukla, ci su fakt nabite. Ma islo porazit.

marfigirl
2. dec 2013

Ahojte, ja vcera cca 10.9 km za cas 1,33 v lese. Jeden kopec som nezvladla, ten som vysla rychlou chodzou.Bol sneh, smykalo sa. V tom lese si pri behu clovek ani nevychutna tu prirodu, lebo stale pozera pod nohy 🙂 Tolko moj prvy beh v lese

marfigirl
2. dec 2013

@megba myslis okolo jazier? Ja ale chodim az po 20.00, skor kvoli detom sa nedostanem alebo potom ked mam poobednu tak o 8.00 rano. To by ti nevadilo tak neskoro? A varujem ta, mam fakt pomale tempo 🙂

yanni
2. dec 2013

@tofink nemusis ist k doktorovi. Ja som si tak v lete zakopla, tiez modry, foalpvy, neskor zeleny atd. totalne napuchnuty, preslo to same. Bolel jak fras ale po case sa mi uz dalo aj v pohode behat. Doktor ti tiez na to nic neda.

janinkakvetinka
2. dec 2013

@nelciatko máš môj obdiv, ja by som na tvojom mieste už bola na psychiatrii

janinkakvetinka
2. dec 2013

včera som zabudla napísať, tak dala som 16 koliečok. bol so mnou manžel, tak aby mu nebolo moc dlho, tak som to skrátila, a bolo to za 31,53 min.

nelciatko
2. dec 2013

@janinkakvetinka daleko mi k tomu nechybalo...ale mam super kamaratky....ktore to odrevali tri mesiace somnou....ale musim ist dalej koli detom....teraz doriesit rozvod, vyzivne...a ako prezijeme zimu sami vo velkom dome...s kurenim....chlap v dome chyba....dakujem

megba
2. dec 2013

@nelciatko Drz sa, bojuj, za seba, za deti, my zeny sme silne!

nelciatko
2. dec 2013

@megba hlavne komunita na konikovi.....aj to ti pomoze, ked je najhorsie, cudzi ludia....su viac ako rodina....dakujem Vam zienky....uz len si ist zabehnut...a odreagovat sa.... 😉

sonek
2. dec 2013

ja len tak, som sa prisla "pochvalit", v nedelu som bola mesiac po porode a dala som celych 3km za 19 minut.. haha, a svalovica ako po dobrej 10k 😀

janinkakvetinka
2. dec 2013

@sonek si dobrá...ja dám 3 km za cca 20 min. a to mám po pôrode už vyše 10 rokov-pomaly 11 :D

mracik
2. dec 2013

tak som prihlásená na polmaratón 😵 😵 😵 http://www.sport.zilina.sk/vianocny-beh-12-rocnik

žilinčanky, idete niektorá? 🙂

yanni
2. dec 2013

baby srandistky Ze 10 rokov po porode a 3 km @janinkakvetinka neboj bude aj viac aj lepsi cas 😉
@sonek ved to je super. Co chces mesiac po porode. Ja sa potom tiez pridem "pochvalit" ;-DDDDDD

@nelciatko uvidis bude aj lepsie. My zenske vsetko zvladneme ale vysvetluj to detom. Kolko maju rokov? Ja uz len zasnem, co sa v tomto svete robi.

sonek
2. dec 2013

@yanni chcem mojich 14-15min 😀 ale slubila som si, ze na CSOB v marci dam 10 pod 50min, lebo na polmaraton este nemam asi.. ach bol to biedny rok naspram 2012 (vtedy som dala 3 polky a jeden cely) ale mam aspon moj pokladik maly, co ma len mesiac.. potom sa chystam kupit ten spatny kocik na beh 😠

nelciatko
2. dec 2013

@yanni Tomasko ma 9..Samko 5 a Nelka mala teraz3 ..je to tazke, lebo ho stale cakaju, pytaju sa nanho....a ked ich berie, nevedia pochopit, preco ocko ide prec...a nejde domov....ale pomalicky im to vysvetlujem.....jedina podmienka bola...ze ich nezoberie k tej dotycnej...chodi s nimi k svokre...co je chudera na pokraji zrutenia zo svojho milovaneho syna...

yanni
2. dec 2013

@nelciatko no koniec. Nepochopim takychto necharakternych ludi. Nechapem, co sa v cloveku samotnom musi stat, ked rozbije rodinu. To su deturence skoro ako nasi.my mame 7, 5 a 3. Kukni stranky okolo myslim jula, tam som hodila fotecku. Inak ja vela doho nedam takto na verejnost.

yanni
2. dec 2013

@mracik no ty si ina herecka. Ze vraj polmaraton. Ja v tejto kose nejak nemusi. Staci ten Silvestrovsky beh. Si e len 10 k ale kazdy km sa rata. A predtym musim este s detmi "bezat". Dufam, ze nam tam krpca nevystrie 😠
Muzi bezi tento piatok posledny polnaraton tohto roka. Ale v teplej Saudskej Arabii, tak to sa mu machruje 🙄

romanovic
3. dec 2013

12,16 km a hor sa budovat republiku! 😀

ficksacha
3. dec 2013

@romanovic Ja len 9,2 km :( ... dnes som prvy krat vytiahla termopradlo. Zacina prituhovat.

romanovic
3. dec 2013

@ficksacha Ake LEN 9,2?!?! Ja davam zvycajne 10-10,5, co je plus-minus to, co ty. Termopradlo mam uz par dni aj ja 😉

mirka907
3. dec 2013

jaj baby ja mam take zapalene hrdlo, ze prehltat neviem...uzliny XXL...som si velmi nepomohla v nedelu...ledva zijem ale behat by som sla aj dnes.... 😠

opica
3. dec 2013

ja konecne dnes cez 10 km, prvy krat od polmaratonu, dokonca som to dala aj pod hodinu ;) vytesujem sa a ani som sa nezadychala

iconka
3. dec 2013

Ja dnes len rychlu 5tku a pol hodinku cvicenia doma. Musim si setrit nohu. 😉

miskap2111
3. dec 2013

@iconka pozrela som to tvoje tempo - 4.50! Skoro som odpadla! Úžasné. Ale nohu šetri!!! 🙂

janinkakvetinka
3. dec 2013

@iconka tá píšťala Ťa bolí?

iconka
3. dec 2013

@janinkakvetinka to uz sa dost zlepsilo, teraz ma boli ta "poduska", na ktoru sa doslapuje za prstami, neviem ako sa to vola. Ja si uz pripadam ako hypochonder, mna stale na nohach daco boli. 😒

@miskap2111 dakujem Misi 🙂 vsak setrim, preto len 5km 😉

janinkakvetinka
3. dec 2013

@iconka nič si z toho nerob, aj mne stále niečo je :D

janinkakvetinka
3. dec 2013

baby, včera mi došli tie garmin hodinky, včera som z nich bola mimo, lebo merali v mílach...manžel mi to už prestavil a bola som vnesená do reality, lebo kolečká, ktoré som si myslela nemajú 300 m, ale len 250 (čo je ten horší prípad).
A dnešný beh 39:12, 5:32 km, 7:22/km, spálené kal 388

už pomalší beh táto diskusia isto nezažila :D ale nevadí, mám sama zo seba radosť, že ma to drží už vyše dvoch mesiacov a že vôbec tých 20 kolečiek zabehnem...keby mi toto niekto povedal pred pol rokom, tak ho vysmejem