Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
baby, kde sa daju kupit bezecke hodinky? pozerala som na nete, no tie palky, okolo 100 eur, to nedam 😖 take co hlavne meraju cas a km? a ake su dobre topanky? nejake konkretne? lebo ja nemam original bezecke tenisky, mam klasicke, ale chcela by som bezecke, mate skusenosti s nejakymi dobrymi? dakujem 😉
@mandragora22
@lenitta007 tak ja sa sladkemu ani sem tam nezdravim veciam nevyhybam...ked si to telo pyta, pocuvnem ho....samozrejme s mierou a v rozumnych casoch ale viem, ze ak by som si napr. sladke odoprela, casom si ho aj tak dam a vacsiu porciu...Tak ale mne behom ani tak nejde o chudnutie ale o spevnenie a dobry pocit
@lenitta007
Hodinky mam Suunto M4 a km nemeraju. Zatial ich mam pozicane, tiez som si vravela, ze tolko za to nedam, no ale zamilovala som sa 😀 Paci sa mi na nich, ze je tam treningovy plan. Meranie km mi chyba, ale take hodinky budu o dost drahsie.
Tenisky mam New Balance. Na jesen idem kupit nove a zasa chcem NB alebo Asics.
@lenitta007 ja mam hodinky energetics....ale lepsie sa mi zatial bezi s mobilom, kde mam spusteny sports tracker...topanky mam adidas ale ked ma to bude drzat aj na jar, kupim si mizuno
@mandragora22 Ahoj, dakujem za tvoje slova 🙂 72 kg (pre mna) nie je vela, ja mam este podstatne viac 😒 Ale uvidime, ako sa podari a kolko zvladnem dnes 😉 Mas nejake specialne tipy ako to takto pretiahnut na pol hodinu? A inak mam pocit, ze blbo dycham 😅 Dnes ma boli hrdlo a kaslem ako sibnuta...
Ahojte bezkine,super tema! ja tiez behavam dlhsie, su obdobia kedy nebeham(som leniva, je zima,prsi atd no proste vyhovorky) a potom sa do toho znova pustim.Tak ste ma svojimi prispevkami nakopli hura!Dnes som rano vybehla chvala bohu nebolo este horuco-to neznasam a hehalo sa super zabehla som 10km za 70minut asi nic moc no ale tot moj zaciatok.ja mam vysku 170 a okolo57 kg co je ok ale ja mozem povedat,ze mne uz po 3 tyzdnoch behania frekvencia 5 krat do tyzdna nenormalne vela prinesie,vysledky su uzasne super spevnene stehna a zadok a brucho.ja z vahy vela neschudnem to sa ani uz velmi neda,ale z objemu najme stehna ,zadok ,boky a brucho.kvalita koze sa tiez podstatne zlepsi hlavne moja verna kamoska celulka skoro zmizne hehe.takze ja behanie vrelo odporucam treba sa zapriet, trosku vydrzat a vysledky sa dostavia
@mamutka bola som dnes v lidli a na plagatoch mali, ze od pondelka budu mat oblecko na behanie http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-085CAB54-75... asi tam zabehnem, ved jesen je uz tu a nemam dlhe gate. na to moje slapanie kapusty aj toto bude stacit 😀
@sunnysummer super, zbehnem kuknut aj ja, na jesen, zimu bude toho treba viac
ahojte 🙂
@p_etrisha ja dycham na tri doby, nadych nosom, vydych ustami a je to v pohode 😉 u mna zuvacka nehrozi, raz som skusila a po par metroch som ju aj hodila do kosa 😝
@lenitta007 tenisky mam bezecke adidas a spokojnost 😉
No a konecne som si zadovazila sportovu podprsenku a ozaj super vec 🙂 bez nej uz ani na krok 😎
Jeeej, perfektna tema. Som normalne stastna, ze som tu taketo nieco nasla! 😀
Prave vcera som sa rozhodla, ze pokracujem behanim, kedze zmenou diety sa mi podarilo schudnut len 5 kilov a ostalo to tak. Behanim zabijem 2 muchy jednou ranou, lebo zaroven vyvencim psikov.
Este potrebujem dat dole 10kg, zacinam dnes zatial len tak 15-20 minutovym behom. Nikede som citala, ze rychla chodza je lepsia ako beh, tak asi budem kombinovat oboje, ale aby som dokopy bezala tych 15 minut minimalne na zaciatok. Tak to je teda moj plan. Bohuzial, ako pride studene pocasie, asi budem musiet koncit kvoli zdravotnym problemom. tak drzte palce, nech tu svieti slniecko a neprsi a nefuci aspon dalsie 2mesiace 😉 Drzim palce ostatnym co sa na to dali!
@sunnysummer odporucam skocit do EXI sportu. Maju uz dlhsie v akcii za super ceny oblecko Authority. Super priedusne, nechladi , ked sa spotis, neprefukne 😉 ja som si kupila dlhorukavovu tenucku mikinu za 10eur vo vypredaji, kratkorukavove tricko za 6 😎 k tomu mam na behanie 7/8 leginy adidas clima cool a tiez spokojnost 🙂
@kafoditka diik, skocim aj tam 🙂
@p_etrisha ahoj, aj ja na tri doby (teda kroky) nadych nosom a potom ustami na tri vydych, celkom sa mi to dari a nepicha v boku 😉 no a ako som pisala, pretiahla som to na 30 minut tak, ze som vyrazne spomalila oproti prvemu dnu, podobalo sa to druhy a dalsie dni na nieco medzi rychlochodzou a velmi pomalym behom a tak som vydrzala 30 minut, a co ma tesi, tak za tych 9 dni som uz aj rychlochodzu zmenila na beh, ale pritom to vobec nesilim, idem stale tak, aby som vydrzala dychat na tie tri a tri kroky, aby som proste vladala... 😉 😉
@sunnysummer aj ja som na to uz pozerala v letaku, nabehnem tam, chcem to bezecke tricko aspon, ani nie nohavice nevyzeraju zle..... 😉
@sunnysummer ja uz sa na to tesim 😀 mne tie ich teplaky stacia, lebo inde ked hladam, tak mi je vsetko aj tak kratke..... takze v pondelok rano tiahneme do Lidlu, mame s mm dovolenku, tak si nejaky dakde najdeme 😀
ahojte spolubezkyne....no mna dnes tak v robote nasrali, ze hoc som nechcela behat, sla som si precistit hlavu...asi by ma mali vytacat kazdy den, lebo som zabehla o 32 sekund na kilometer rychlejsi cas ako naposledy
@lenitta007 ahoj tak dnes som nebehala lebo krpata male besny den takze len svihadielko a mam pocit ze som bola viac ufucana ako pri behu
@lenitta007 si sa tam niekde pytala na tenisky ja mam presne tieto a su tak uzasne http://www.planetsport.sk/obuv/obuv/damska-beze... potom nekupuj to za 100 ale za 20 daj krokomer http://www.worker.sk/3873/krokomer-insportline-...
@kafoditka aku mas znacku podprsenky?
@p_etrisha treba dychat tak ako ti baby radia, a pozor na klby, nech to neprezenies, nech ta to neodradi. Ono je lepsie velmi pomaly cupitat. Neviem kolko kil mas navyse, ale mozno by bolo fajn zacat chodza beh.
@mamutka ja mam dlhe gate z lidlu panske mko, da sa, ale uz mi odysiel na nich zips 😒
@susul mam tuto z h&m, prekvapila ma, aka je pevna 🙂 http://www.hm.com/sk/product/97589?article=97589-E
@kafoditka
@susul
@lenitta007
@mirka907 ale aj ine baby... dnes som bola opat behat. po vcerajsku ma vsak zarazilo, ako som nevladala, citila som sa akoby som mala 300 kg a zaroven, akoby som mala nejake zdravotne tazkosti. je mozne, ze je to tym, ze mam svoje dni? lebo vcera som sla celkom v pohodicke, skoro ako na olympiade 😀 😀 😀 😀 😀 a vobec, den co den sa to zlepsovalo a dnes zrazu buuuum! a uplne ina "bezkyna" zo mna, ledva som dala tu svoju klasicku trasu a bola som na umretie. vcera som dostala kramy, zeby tym? ake mate prosim vas skusenosti s tymito fazami? ma to suvis s celkovou zdatnostou? inak od rana som sa citila celkom mizerne, hlava ma bolela a krutilo sa mi v nej, vela som pila, potom to aj preslo, reku idem behat, bude mi este lepsie, vybeham "lenivost", ale bola to bieda, po cca 15 min. som lutovala, ze som vybehla, lebo sa trebalo aj vratit a ja v koncoch 😅 😅 😅
@mandragora22 tento stav poznam 😒 stalo sa mi to, ked som sa hned zo zaciatku snazila behavat aj 5x tyzdenne 😒 prvy tyzden som vladala super, druhy som zacala v pohode a koncila som ho totalne unavena, vystavena, nohy ako z olova, ledva som ich pri behu dvihala, po cca 2km som to zabalila a sla radsej domov... mozes to mat z pretrenovania, ale aj z menstruacie - neviem, ako ju zvladas.. ja behavam aj cez moje dni a v pohode 🙂 daj si aspon dva-tri dni oddych, setri sa a potom zasa vybehni. Uvidis, ze to bude lepsie 😉
@kafoditka OK, dakujem, uvidim, ako to pojde dalej, skusim este zajtra a ked to bude na figu, tak je to asi z presilenia, ako uvadzas 😉 samozrejme, dam si potom povedat 😉 😀 a budem oddychovat 😀 😀
Ahojte baby
vcera som bola po 5 dnoch behat a veru dlho som nevydrzala,iba 20 minut, ale to preto,ze som si davala aj sprinty,inac teicozacinate, tak sa nevzdavajte, ja beham intenzivne asi mesiac,predtym to boli take kratek 5 minutove behy, ale mozem povedat, ze brucho je skoro prec a prsia tiez sli dole,dnes si idem kupit nvu podrpsenku bo vsetky su mivelke,inde som nepotrebovala schudnut,bo ja mam pavuciu poostavu 😀 , alevydrzte a tie vyesledky sa ukazu rychlo
@mandragora22 vsetci naokolo ma upozornuju, ze po par dnoch- tyzdnoch pride taka unava ako opisujes...a bud to prekonas alebo s tym seknes 😀 ...ja som s tym naposledy sekla ale verim si, ze teraz vydrzim...a myslim, ze velku ulohu v tom zohrali aj kramy...
@bonaquaba super...u mna ziadna extra viditelna zmena na postave....ale cas na km som zrychlila o minutu aj 10 sek, takze spokojnoooooost😉
@kafoditka ahoj, asi som ťuťu, ale neviem si objednať tú podprdu. Na stránke, o ktorej tu píšeš. Tá zelená sa mi veľmi ľúbi... a potrebujem na cvičenie a behanie.... Poradíš? Dikes.. 😉
@bonaquaba kde dole? prsia sli k pupku? 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉

@mandragora22 ja viem ze ma vela cukru, ale ked je zelene a kysle, nema tolko..... no ved to ja si davam max tak o pol 8 🙂 ale lepsie ako nejake mastne zemiakove placky 😀