Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@mirka907 Miri ani u mna zmena na postave a to beham asi 6 tyzdnov. zatial si hlavu z toho nerobim, cakam vysledky tak v oktobri 😎 potrebujem hlavne spevnit, aby som nebola mlandrava a teda aspon tie 4kg dat dole. Musim viac stravu upravit a hlavne sa straaaasne kontrolovat, co je u mna problem 😝
@mandragora22 no co, bola si dnes zabenut alebo poctivo oddychujes? 🙂
@mirka907 s tebou suhlasim,ze pocasse clovek s tym budsekne,alebo pokracujedalej, na mna prislaterazchripka a som uplne vycerpana,ze vcera som mlela z posledneho ☹ a najblizsiedninejdem behat,kymm sa nevyliecim,
@mandragora22 nieneslikbruchu,alesa mi zmensili ocislo,na bruchu som ichmala uzpredtym 😀 😀 😀 😀
@kafoditka Ahoj, ja chodim az podvecer, rano mi nema byt kto pri malej 😉 😉 takze ma to este len caka, ale chystam sa, potom dam info, ci som v poriadku (fyzicky) 😀 😀 😀 😀
@bonaquaba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a sem-tam aj v polievke, ci? 😀 😀 😀 😀 😀 mala by si poslat behat len prsia, ty sed doma 😀 😀 😀
@mandragora22 si pretrenovana, striedaj den ked behas s dnom kludu, aj kramy mpzu byt pricinou, skus pptraviny bohate na zelezo cvikla, strukoviny, melasa.
@kafoditka tu mam aj ja je celkom fajn, tiez som prekvapena, ze je celkom pevna. Ja rozmyslam nad touto (vid. link), len neviem odhadnut velkost, nemate niekto? Ja potrebujem, aby som mala spodny obvod velmi pevny, mam vacsie prsia-tzv. tazka vaha. Tak kazdu radu ocenim. Mam z anity viacero podprseniek, su sice drahsie, ale vsetky su fajne.
http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?skupina_ID...
@susul
@kafoditka ja nemam bezecku podprsenku ale zas ma tie sportove tielka uz s vsitou podprdou.....ale ziadny rozdiel ako ked som behala v klasickou tielku s normalu podprsenkou... akurat rozmyslam, ze ci kupit bezecku pod trika alebo nie, ked sa ochladi....lebo na mne by ste prsia dost dlho hladali 😀 😀 😀 a ja dnes oddych...4 dni po sebe som bola aj som sa dost intenzivne zlepsovala ale radsej som si dnes dala pauzu, aj ked ma dost karalo ist... ...tak som aspen zabehla do obchodu a kupila som si bezecke triko a aby mm nefrflal, tak aj jemu som jedno kupila....
@susul hmm no je dost tazke takto odhadnut velkost bez skusania 😒 toto by ti nepomohlo? http://www.anita.sk/sk/anita_poradna.php pripadne im mozes napisat mail s presnymi rozmermi, co po tebe chcu a to by ti poslali presne velkost, aku potrebujes. Pripadne keby poslali zlu, mas moznost vymeny, nie? 😉 inak vypada ozaj dobre, ja som si chcela kupit anitu ako kojenecku podprdu a mne ti ani jedna nesedela 😕 😅
@mirka907 ked to bude mozne kludne darujem, kojim a velkost mam 75 F. Manzel sa nestazuje, ale ja by som kludne brala plochuhrud. Mne celkovo pri sporte vadia.
Velkost sportovej podprdy som konzultovala s majitelkou eshopu, resp. som jek pisala, ale ani pbraz ani zvuk, zaujimalo by ma ak ju niekto ma, ze ako je s nou spokojny. Ja nosim dve sportove cez seb ale uvitala by som nejaku fakt pevnu 😕
@susul
@kafoditka 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 36 minut a uuuuuplne v pohode 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😀 😀 😀 😀 😀 ja si osobne myslim, ze to bude tym, ze vcera som 1,5 hodiny pred behom zrala a potom som mala este vagon kavy a potom som sa ponahlala behat, lebo neskor som uz nemohla a zrejme toto dopomohlo k tomu, ze som sa citila blbo... bola som prezrata a prepita 😀 😀 😀 😀 dnes super, bola som spokojna 🙂
@mandragora22 super 🙂 tak uz vies, ze pred behom treba jest striedmo 😎
@mandragora22 telo neoklames, proste travilo. Ale kazdopadzne odporucam aj relax medzi vybehmi, nech sa nevycerpas.Lebo aj starostlivost o dieta a domacnost je kazdodennym maratonom 😉
Dievcatá, možem sa k vám pridat? Aj ja som sa rozhodla behávat. Este niekedy v máji - juny. Vtedy som vydrzala ledva 5min a sla som vyplut dusu. Potom som sa na to na mesiac a pol vykaslala (dovolenka atd) a potom zacala znova. Teraz odbehnem 25-30min tak kazdy druhy den. Dufam, ze sa budem postupne zlepsovat 🙂
Bola som aj dnes ráno, casove mi to trvalo za 25min ale bezala som dlhsiu trasu ako minule, neviem, kolko to moze byt km, musím zohnat krokomer 😉
@svejla ja som citala krkomer 😀 😀 😀 no a vitaj, tesim sa, ze nezacinam sama 🙂
baby, je tu niekto z BA? naj ruzinov... kam chodite behat?
my sme boli vcera na bicykloch, spravili sme cca. 25km, z toho som asi 5km tahala vozik 😝 co je teda zahul, mali sme ho nalozeny az na strechu, tak sa to taaazko tahalo, tak apon nieco..
no ale od pondelka sa zas pustam do behu 🙂 😵
dievcata potrebujem radu, co robite, ked mate strasnu chut na sladke pred svojimi dnami. Ale akoze ukrutnu....lebo to co som schopna zosrotovat proste nie je normalne 😠
Ahoj babyy 🙂 Normalne drzim asi osobny rekord 😀 Este to nie je na chvalenie, ale normalne ma to behanie asi chytilo...Sice som po prvom raze chytila taku svalovicu, ze dalsi den som nebola, ale potom dalsi uz pekne a dnes korcule...Musim striedat, lebo by ma to omrzelo, takze beham a korculujem-zhruba rovnaku dobu...Ale so zranim (sorry) mam fest problem..Akonahle jem menej, alebo si odopieram, tak si pustim kontrolky a nevedela by som sa dozrat...Strasne cosi...Dnes som si dala dokonca 2x zmrzku-no dilino...Ale co uz...Hovorim si, ze budem postupne skrtat, aby ma nevystrelo z tolkeho soku 😀
Caute zienky,ako zvladate beh v takych horucavach?ja strasne!!! ked nejdem este z rana aj to je uz 16,17stupnou tak potom sa uz neda ja vecer je este25 stupnou no hruza! uz sa tesim,kedy to prejde.Ja normalne zboznujem behat ked je chladno,aj zima.Vcera som behala znovu okolo hodiny,ale citila som trochu svalovku na stehnach a litkach tak dnes bola pauza a zajtra vystartujem uz o 6 rano kym je chladnejsie nornalne sa tesim, ranny klud nikde nikoho ,slniecko vychadza... ja rano zjem maximalne banan a vypijem pohar vody,nie vela-potom mi to cely cas zblnka v bruchu 😀 a potrebujem cikat. ohladom podpirky pred tehu som nenosila extra sportovu mala son 70Bale pocas tehu a najme pocas kojenia to som mala o 2-3 cisla vecsie sa to uz nedalo -kedy my terpli o hlavu normale otras mozgu 😀 hehe. Kupila som si z TRIUMPH SPORT triatlone extrem podprsenku je bez kostic ale perfektne drzi a je taka hrubsia super v zime ta hreje,ale tiez ma super cenu...teraz po kojeni sa mi cice zmensili do povodneho stavu,ale tak som si zvykla ze ju uz stale nosim ked beham .ohladom pazravosti pred kramamy to neriesim,ved to su len jeden, dva dni zjem a pokombinujem vsetko co sa da no boze to su hormony to vybehas! tak do zajtra bahenky dobru

@tararovicova neda sa objednavat momentalne z tej stranky, tam vpravo dolu to mas vypisane 😉 ja som sla priamo do predajne a podprsenku si vyskusala... jedine, ze by si si spravila vylet do Kosic 😅
Inak dobre ranko.. dnes som dala presne hodinku ale posledne metre sa mi slo uz tazsie, tak na zotrvacnost 😝 teraz som nejaka unavena, asi to vidim na obednajsi spanok s malym 😎