Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Ja dnes nic, zbieram sa po tazkom veceri a muz aj tak isiel od rana do worku, poobede musim zase pracovne notebookovat ja, vidim to klasicky na pracovno-tyzdnove rana..ale vybehnem kuknut na tie tenisky.
Vravite, ze v tych latkovych nie je v zime zima? A ked skocim do mlaky??? Lebo teraz v zime, ked je mokro, beham v kozenych Biomkach od Ecca, ale stale stale ma boli chrbat, tak rozmyslam, ci to nechce special topanky na asfalt....
ja som dnes tuším prvý krát (od kedy behávam ) behala za denného svetla....bolo to supeeer...so slniečkom...ale sa mi zdalo, že behám akosi pomaly, a že na mňa pozerá aspoň sto ľudí...tak som nejak rýchlejšie behala ako zvyčajne a môj nový rýchlostný rekord 9 km/hod...dala som 4 km, ale som myslela, že ma toto...tam niekde šlahne s tou bufkou, strašne teplo mi bolo...aj napriek tomu, že vonku mrzne
@opica rozmyslam nad tymito http://www.bezeckepotreby.sk/product/sk/ASICS-G...
Gel - Pulse - 4rky mam a vyborne mi sedia...78e je dobra cena....len tak ci tak by som ich radsej vyskusala prv ako kupim...a u nas som ich nikde nevidela
@opica @mirka907 @iconka @miskap2111 klobuk dole pred vami, co ste to vcera dali, ja som zvolila radsej fitko 😀 a popoludni prechadzku s malym, ale teda skoro nas odfuklo z hradze 😅 . Dnes len mierny vietor pofukoval, tak sestka bola 🙂
Baby,je tu niekto po cisarskom? po akej dobe ste zacali znovu behat? a ake vykony ste davali? diky
@zuzulkaba fiiiha, tak tolko som neocakavala...sekcia ma caka,ale dlho by som nerada cakala, potom zleniviem...ako sa poznam
@laja77 vďaka, ale ja som teraz v Belgicku ( na Slovensko sa vraciam zajtra) a tu nie je až taká zima- je tu okolo 4 stupňov plus. Takže sa dá v pohode.
Inak ja dnes 14km, takže zaokrúhľujem počet km za tento týždeň na 70km. Od zajtra to však zase klesne.
@romanovic behám v látkových a v pohode. Ak skočíš do mláky, tak mokrota, ale noha ti nevychladne za behu a doma vysušíš bez problémov. 🙂
@petruska1212 mozno ze tebe to pojde skor 🙂 ja som skusila po pol roku a bolo to neprijemne,tak som este pockala a potom to uz bolo fajn.. A aby si nezlenivela,mozes robit aspon rychlu chodzu🙂
Moje prve Asics - gel-fuji attack G-TX s membranou sa nesu domov 😉 za 60,- (zo 120,-)
@petruska1212 ja som po cisarskom a zacala som behat dva mesiace po porode. Ale podla mna je to individualne, zalezi od toho, ako prebieha rekonvalescencia, ako sa hoji rana a ci sa na to clovek citi. Ja som to skusila a islo to 🙂 . Ale ja som pravidelne sportovala aj predtym, takze tak.
http://www.bezeckepotreby.sk/product/sk/Asics-G...
presne v tej farbe, juchuchuuu, zajtra vyvetram!!!!
@miskap2111 ja 14,5 km ale zaokruhlujem na 40 😀 ... Dnes len -5 a ak fukalo tak som to necitila...po vcerajsku akoby jar prisla 😀
tak ja k tym vasim dvojmiestnym kilometrovnikom 😉 dnes pridavam svojich 2,6 km, snad sa za urcite obdobie aj ja rozbeham a budem sa moct pochvalit desinkou. Dnes to bolo fajn, sice -5 ale pokial nefuka, tak sa da, len som citila omrznutu ritku a stehna. Tento tyzden teda uzatvaram troma behmi. Buduci tyzden sa chystam zvysit na 3km - tot moj plan.
Ja dnes 11.15km a nahodne som sa ocitla v exisporte na 2minuty a mali super ceny na Asicsy rozne druhy (40-60e) , ale ani som neskusala, ani nic, na buduci mesiac mam narodky, tak potom si kupim (teda moj mi kupi ;) ) hladala som len nejake reflexne srandy, ale nic som nenasla, tak som pratrala, lebo som bola po behu, neosprchovana, tak som sa nechcela medzi ludmi zdrziavat prilis 😀
@miskap2111
@mirka907
@iconka teda, vy mate iny mesiac 😝 to u vas tak funguju novorocne predsavzatia, ci co? 😀
ja dnes najtazsi beh v zivote, ste mi tu vasimi naturalistickymi recami pocarovali. Na siestom kilometri mi zrazu zacalo krutit creva a skoro som domov nedo sla. Tak uz vam rozumiem a teda ak sa vam toto stava castejsie yak
na endomonde som sa prave zbavila vsetkych requestov....dufam, ze uz mam pokoj...normalne sa citim akoby som bola obetou utoku 😠 😠 😠

Caute,ja som vcera tiez vybehla,ale asi mi omrzli lica.bola som az po 19.00. Mam ich dnes take skarede cervene,flakate.inak sa mi slo perfektne,aj som si predlzila trat a normalne uz vidim zlepsenie kondicky co chodim na ten crossfit.
Ja mam rada takyto zimny beh, horsie sa mi bude behat v lete