Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Ja stale odpisana ta moja chroma packa stale rovnako ziadne zlepsenie
aby ste mi zavideli, tak ako @miskap2111, ked je v belgicku. ja si teraz behavam v 12 stupnoch pri slniecku a uzivam si prevysenia ;) teraz ideme trochu posightseeingovat a pred obedom sa zas chystam ;)
@opica užite si to tam!!! 🙂
Ja rano trapenie na lade, fakt uplne na hovno a ked som isla uz doma po schodoch, zacal ma tak boliet svina lavy klb, ze som dosla normalne stvornozky, esteze ma nestretol ziaden sused 😀 GPS sa mi krasne hned zaploa po nejakych 30 minutach krasne s celym mobilom vyplo. 😠
Cafte babule,
tak sa hlasim po case. Ja som uz asi vecny marod. Kasel stale, hrdlo nastastie prestalo boliet. Minuly tyzden som bola cely na skoleni, tak taky mensi oddych to bol 😉 mali tam take minifitko, tak som si bola dva razy zabehat. Bezalo sa mi fajn, dokopy ale len 15 km, to je moja januarova bilancia grrrr Ale vonku sa bojim, nasnezilo a je kosaaaaa. A ja fitka straaaasne neznasam. Tento tyzden mam zase dost rozbehany, ale chystam sa okolo stredy do fitka, aspon nejakych 10 km zabehnut. A to nase fitko ma aj saunu, tak by som sa trochu aj vysaunovala. Musim vyuzit cas, kedze muz sa vrati zajtra z Francuzska a buduci tyzden uz zase odlieta do Saudskej Arabie, takze to bude zase sranda sranduca do konca mesiaca. A ked sa vrati, tak zbalit celu bandu a ide sa na tyzden na lyzovacku. Mna uz len raz porazi. To bude zase balenia. Dnes som este rychlo cez obednajsiu prestavku utekala krpcovi kupit lyziarske gate. Ma len overal a to je strasne neprakticke. Vlani mal este plienku, tak to si pustil do nej a nemuseli sme behat a vyzliekat a zase vsetko obliekat. Teraz to bude zlozitejsie, ked si niekde na svahu zmysli, ze musi curat. No to bude sranda. Mu ten pipicek aj zamrzne a odpadne ;-DDDDDD
Inak som vas len tak prebehla, nemam cas na citanie, ste toho nacarbaliiiiiiii ;-DDDD
Nema niekto chut mit to v kratkosti zrekapitulovat? Pjosim 😉
Som vytesena ako leco, lebo som konecne bola trochu behat ;)
@romanovic to bolo SUPER :D stručné a výstižné :DDD
ja som bola dnes u tety doktorky...čo som bola v decembri chorá-tak som tam mala bacila - a asi ho ešte aj mám, keďže som zas chorá...tak radosť nad radosť...fakt
Konecne dnes poladovica polavila a tak som cela vytesena vybehla. Dorovnala som si svoje doterajsie bezecke maximum - hobby beh z budapestianskeho polmaratonu 😀 😀 😀 😀 😀 Takze 3,6km - hned sa citim lepsie.
Lebo vsak straaaaaasne veci robim, moj muz bol v piatok na firemnej "zabijacke" - a tak davam vsetko co doniesol - oskvarky, kasu, masko.... - FUJ HANBA MI!!!!!
@putney klud, pri lepsom pocasi dame vsetko dole. ja som vcera sundala flasu DeLuxe, dnes si davam iba pohar cerveneho, lebo to mi az tak nejde a viem, ze pohar postaci, lebo zase triezva tento cely blazinec odmietam znasat 😀 😀 A dala som na etapy asi 3 kopky nakrajanej salamy (fuj, nikdy som take nekupovala - ako hlboko som klesla).... 😀
ahojte bezkyne 🙂 ,
dnes 7,5km- musela som trosku dobehnut 4 dni nicnerobenia a zistila som, ze to ide v pohode 😎 , asi som si tych standardnych 6km davala len zo zvyku 😀 , poriadne ste ma tu nakopli 😀 😀 😀
caute, to bola aka povinna odstavka kvoli poladovici 🙂
baby, nemate tu problemy niektora s tou kostou co je na nohe pri palci, niekto ju ma taku velku a ja som ju zdedila. Ta na lavej nohe ma zacala dost casto bolievat. Mam velky problem s topankami, mozem nosit iba s okruhlou spicou, aby mi to netlacilo. Preto aj ked si budem kupovat topanky na beh, potrebujem take vyslovene okruhle, ked uz nejake vidim za normalnu cenu, tak nemaju cislo ☹
kukam na tu moju foto, tak mobil zaostril na dlazku, hehe ;)
@opica kľudne to može byť alergia. Ja mám napríklad asi alergiu na ten pás, čo meria HR. Tiež to mám úplne červené po behaní a ak to nosím viac dní po sebe, tak sa mi normǎlne vyhodí lišaj.
Ja dnes klasika - 7,5km bežecký pás.
Ja dnes 14.4km vo fajn tempe..tesim sa
no teda, sa tesim ;( len neviem, co budem nosit
este som spekulovala, ze ci to nie je len karrimor...ale teraz mi napadlo, ze aj z tchibo gati sa mi to robi. kurnik sopa! natrela som si to pletovym mliekom a je to lepsie, len nemam chut to tak riesit. a teraz neviem ani, co s tym hrudnym pasom, ked @miskap2111 vravis,ze to mavas aj po nom...jooooooooj

@iconka Ty nemozes spat? 😀 😉
A ja hlasim, ze viecko takmer uplne odpuchlo, dr teda vynecham a zajtra uz aj vybehnem do terenu 😀 , dnes to este nebudem riskovat, aby sa mi to nevratilo.