icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

mirka907
13. feb 2014

@mracik mas to na endo? idem kuknut

opica
13. feb 2014

@mracik no hviezda!!! co si budeme a nech niekto tvrdi,z e pomalym behom sa clovek nezlepsuje...krasa!!! kedy si davala naposledy intervaly? ja asi pred mesiacom a strasne citim,ze sa nezlepsujem nejak 😝 no flakam to, ale sa mi nechcem, ked nemam dobre useky, co je pre mna najidealnejsie na poli ;)

miskap2111
13. feb 2014

@mracik úžasné!!!

aknelka85
13. feb 2014

@janicca parada, gratulujem 🙂
Do leta natrenujeme viac, stretneme sa niekde v strede, tapneme si a pobezime domov 😀 Alebo raz budeme spoznavat krasy v KNM a potom v Ca 😉

laja77
14. feb 2014

vcera len vecer so psami take oddychove 4km 🙂 a babka-opatrovatelka 🙂 je chora, tak dnes nema kto povarovat maleho, takze nutena pauza 😀

mracik
14. feb 2014

@mirka907 nič nemám tento mesiac na endo,lebo to neviem preniesť z garminov a stále som to neporiešila.
Tento mesiac zatiaľ 76 km, lepšie ako január, ale stále málo. 😝

virginia
14. feb 2014

Ahojte, som tu medzi Vami nova bezkyna. V praci som sa nechala dobrovolne nahovorit na stafetovy maraton do prahy. Hlavna motivacia bolo to, ze pohnem zadkom, pretoze zas taku hanbu si nespravim, aby som to nezabehla 🙂.
Tak som tento tyzden zacala (skor som bohuzial nemohla, mala som nejake zdravotne problemy). Nasla som si treningovy plan, 3x tyzdenne beh v intervaloch 5 minut beh a 1 min chodza, zo zaciatku opatkovat 5x a neskor postupne pridavat. Zvladam to, ale rozhodne nie lavou zadnou.
Myslite, ze to do zaciatku maja zvladnem natrenovat (10km) ? Ako sa zlepsuje kondicia? Kolko casu to trva?
Dakujem za radu.

tilly
14. feb 2014

@virginia jeeej, dalsia bezkyna 😵 😵 😵 😵 kam chodis behat? ja mam doma pas... ale niekedy by sme mohli spolu vybehnut... 😵

virginia
14. feb 2014

ahoj, a mam tiez pas, ale jasne, mozeme vybehnut, len musim trosku tu kondicku ziskat, inac by si z mojej spolocnosti vela nemala 🙂

tilly
14. feb 2014

@virginia tak s mojou kondickou to tiez nie je az taka parada, ale tych 8-9km za hodku uz dam 😵
tak na jar, ked bude krajsie, tak vybehneme niekam a nabrezie alebo tak 😉

mracik
14. feb 2014

@marfigirl konečne som si odmerala ráno kľudový tep - 68 😉 . Keď som začínala s behom mala som 79, takže ide to pomaličky dole.
Asi je dôležitejší ten pokles ako absolútne číslo.

@romanovic teraz som si prečítala tvoj príspevok z 11.2. a slzy mi tečú od smiechu. Predpokladám, že dnes už máš naspäť svoju tvár a pripadáš si krajšia ako kedykoľvek predtým. 😀

iconka
14. feb 2014

Piatkovy beh bol prijemnejsi ako vcerajsi. Pekna desinka odbehnuta. Ale zistujem, ze uz mi celkom chyba beh na ihrisku, je tam blata po clenky, neda sa tam behat, tak chodim kade-tade 😀

romanovic
14. feb 2014

Na skoleni bola od pondelka chora jedna pani, no a hadajte co? Dnes na zaverecnych testoch sme cela sala soplili a kaslali, samozrejme mam to tiez, neviem prehltat, boli ma hlava a cely clovek, vrrr! Muz detto. O tyzden v sobotu mame ist lyzovat, cakam, kedy to chyti mladsia (starsia absolvovala presne pocas vysvecka).. 😠 😠

@mracik - ja som uz ja, len som taka mierne ruzova, ako ked clovek trosku pobehne, ale nic vyrazne. A musim povedat, ze vonkajsie ocne vrasky mi total zmizli... Este keby tak bol laser na odstranenie tych 5kg, co som nabrala od leta 😒

romanovic
14. feb 2014

A dnes mame 16. vyrocie s muzom - namiesto romantiky si vecer posoplime a pokychame pri telke a budeme radi, ze sme... 😀

putney
14. feb 2014

tiez na mna tusim nieco lezie, takze dneska davam pauzicku, krk mam omotany salom a dufam, ze je to len plany poplach 😒

miskap2111
14. feb 2014

Baby, ja dnes len 4km ale intervaly. Za február už mám nabehaných 119km. Možno to aj vydá tých 200km tento mesiac. Uvidíme ..

romanovic
14. feb 2014

@miskap2111 Ja som predpokladam na februar skoncila 😠 😠 Aspon dakto moze behat! 😉

miskap2111
14. feb 2014

@romanovic neboj- znovu vybehneš! A nová žena!! 🙂

gudulo
14. feb 2014

ja som nebola od toho nestastneho utorka, v stredu som si dala pauzu a vcera tak lialo a fukalo, ze som nesla ☹ , dnes som zaspala poobede s malou a zobudili sme sa o pol 6, tak som uz ostala doma postarat sa o rodinu, takze opat nic 😖 skratka som nejako vystavena a KO

miskap2111
14. feb 2014

@gudulo trochu oddychu tiež niekedy nezaškodí- hlavne, keď ho potrebuješ!

gudulo
14. feb 2014

@miskap2111 ja viem, hlavne ten dnesok to potvrdil ze som uplne vystavena ☹ som si myslela ze tak pol hodinka mi bude stacit ked si zdriemnem a potom by som vysla von - taky bol plan, nakoniec som spala viac ako 2,5 hodiny 😝

miskap2111
14. feb 2014

@gudulo aspoň si si riadne oddýchla.

opica
14. feb 2014

@miskap2111 kde na to beries cas...kurnik, ja mam okolo 60 km a dufam,ze aspon 100 dam 😀

opica
14. feb 2014

baby, ja som si dnes uzila jarneho pocasia...sice len nieco cez 5 km, klasicka nestihacka, kedze muz konecne po 5 dnoch vybehol, tak som mu povedala, nech si da, na kolko ma chut...ale zas celkom tempicko som si dala...tesim sa!

miskap2111
14. feb 2014

@opica výhoda mať dospelé deti 🙂

opica
14. feb 2014

baby, idem sa este pochvalit.
moje posledne keramicke diela, velmi sa z nich tesim, na jar idu obe von. to vpravo je svietnik

janicca
14. feb 2014

@opica krásne umelecké dielo 🙂 to je z čoho robené ak smiem vedieť ? 😉
baby ja dnes zase len 3 km ale s velkým trápením strašne ma lýtka boleli tak som to nejako došmatlala a možno som to aj prehnala ale ked som sa videla v tieni ako bežím ako kačka tak som sa sama na sebe smiala ešte že bola tma a nikto ma nevidel teda aspoň ja som si to myslela 😀 zajtra skúsim zase ale pred tým si dám dobrý strečing 😵

opica
14. feb 2014

@janicca hlina

mracik
15. feb 2014

dnes cez 12km, parádne počasie je 😵

mirka907
15. feb 2014

@mracik mne sa dnes podarilo cez 20,5km...Mat viac casu este beham...ale ved aj zajtra je den 😀