icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

laja77
3. mar 2014

a ja si uz zapisujem do kalendara 😉 , zatial v marci slabych 9km 😀 😀 😀 , ale ved este je len tretieho 😎

opica
3. mar 2014

@dracik1 my turisticka rodina tiez vlacime deti. maju 4.5 a 2.5. ked mal mladsi 6 tyzdnov, tak bol na chopku 😀 v satke.
u nas je hlavny problem,ze obaja spavaju take 2-3 hodky poobede, cize nemozeme ist nadlho, lebo by mi odkvecli.

nitrankanr
3. mar 2014

Má niekto túto knihu http://www.martinus.sk/?uItem=158290 , potrebovala by som nieco vysvetlit

@isabel11163 beham 1,5 mesiaca. Prisla som domov s dietatom a manzel mi povedal, ze bol behat. To ma nakoplo a isla som aj ja. 1 km polovica beh a pol chodza. Dalsi krat 1,2 km...... teraz dam 7 km v kuse. Beham kedy sa da.

mracik
3. mar 2014

ja zatiaľ za marec 20km, kiež by to takto pokračovalo. 🙂 Práve som si bola odbehnuť intervaly, fuj hnusné to bolo, som rada, že mám po tom. 😝 😀

opica
3. mar 2014

ja zatial tych 5.5 😀 ale zas za tie 4 dni som stihla-beh, lyze, turu, pilates...toto milujem najviac, tu rozmanitost

putney
3. mar 2014

no dobre, vsak dam aj ja teda 😀 ja zatial velka tucna NULA km - stale nadcha ako hrom 😝

gudulo
3. mar 2014

Ja ani nejdem pisat, kolko za februar, lebo ako som sa dobre rozbehla na zaciatku tak som to v druhej polovici odflakla ☹ . Marec zatial tiez nula ☹ ale tak verim ze sa rozbehnem

opica
4. mar 2014

neuverite, ale ja som fakt uplny looser. este furt sm nekupila ani tenisky ani hrm 😒 v mikulasi som aj bola kuknut tenisky, ale niky ani adidy velmi nechcem. neviete, kde maju nejake vypredaje? ci som uz zas vsetko totalne prepasla? idealne asics, nb...

iconka
4. mar 2014

Aj ja som zatial rozmanita: 1.3 - turistika, 2.3 - beh, 3.3 - cvicenie a dnes uvidim, rada by som beh, ale nejako sa zase zacala ozyvat noha, tak uvidim poobede.

dracik1
4. mar 2014

ahojte, @opica, tvoji krpci su este malicki naozaj, my sme na tom uz lepsie, chalani budu mat zaciatkom leta 6 r. a co to vydrzia a hlavne vyse roka uz nespavaju naobed....

konecne mi muzik spojazdnil rozhranie garmin connect, som nadsena co vsetko sa da odsledovat, dokonca aj mapa a kalorie....

magdus999
4. mar 2014

Takže tento týždeň pokračujem s vami - začínam tretí 😀 dnes sa mi síce behať nechcelo, bolo mokro, zima, no našla som si asi milión výhovoriek, určite to poznáte 😀 tak som sa prekonala a dala som 5x po schodoch hore-dole - bývame na 9. poschodí.
Čo sa týka behania, stále nevládzem s dychom. Fyzicky by som zvládla viac behať, ale s dychom som v .... Kombinujem rýchlu chôdzu s behom, ale po 1 km behu som na tom vždy zle. Hádam sa už pomaly rozbehnem a budem vládať viac..... a na schodoch by som s dychom zvládla oveľa viac, tam mi to problém nerobí

laja77
4. mar 2014

ja som dnes dala dopoludnajsie dvojhodinove behanie po obchodoch s malym 😀 a obednajsi 6km okruh- moj oblubeny 😝

laja77
4. mar 2014

@opica no exisport mal este minuly tyzden vypredaje- teraz neviem, ale mm si bol kupit bezecke tenisky a ze to uz mali dost popreberane 😖 , teda aspon v TT, inde mozno nie

janinkakvetinka
4. mar 2014

baby ja idem z choroby do choroby...:(...kedy to skončí?!

janka7177
4. mar 2014

Čaute, baby potrebujem poradiť, behávam 4x už tretí týždeň, 55 minút. Kondičku mám dobrú.Váha mi však ide hore aj keď si dávam pozor na stravu a neprejedám sa. ☹ Spočiatku mierne klesla, žiaľ teraz je to naopak.Máte s tým skúsenosti?

katpetdo
4. mar 2014

Ahojte,

tak som bola ZImnu desiatku. Vonku bolo krasne jarne pocasie, idealne na beh. Odbehla som to nad svoje momentalne ocakavania 4:30/km, ale dusu som skoro vyplula. Ked si vezmem, ze pred rokom som bezala rovnaky pretek v snehu rychlejsie, tak mi je smutno, ale zase nie som na tom tak zle, po tej 3-mesacnej pauze. Uz sa tesim na dalsie preteky.

jedne veci nerozumiem. Od preteku mam nohu uplne ok, dokonca sa uplne bezpbolestne postavim aj na spicky a lytko necitim...zeby boli preteky ten spravny liek 😝

Za minuly tyzden 37km,takze spokojnost.

@janka7177 svaly vazia viac ako tuk,tak mozno preto

@isabel11163 beh som neznasala az do pubety, potom ked som sekla po 9 rokoch s inym sportom, to bol jediny sport, ktory sa dal robit kdekolvek a kedykolvek. Zo zaciatku je to trapenie, ale ak ta chiti, tak uz neprestanes. Idelane je zacat striedanie chodze a behu. Na nete je toho vela.

katpetdo
4. mar 2014

@isabel11163 pardom za tu obrovsku hrubku 🤐 . hanbim sa

janicca
4. mar 2014

čafte tak ja za marec 3 km 😝 a som totálne nachladnutá 😠 nádcha si so mnou robí čo chce tak dufam že do konca týždna sa dám do normálu lebo doma ma mrle žeru ............včera si otváram pašteku že také zdravé jedlo si idem dať s bielymi ešte zdravšími rožkami a manžel sa na mňa pozrel a mi vraví načo behám mesiac a držím disciplínu a potom idem chladničku vylomiť 😝 🙄 tak som sa zahanbila vložila to naspať on je taká moja brzda vždy mi to tak taktne povie 😵

mracik
4. mar 2014

@katpetdo super, to si mala asi aj pekné umiestnenie, že? 4:30 je moje vysnívané pretekové tempo na leto, no uvidíme 😅

@janka7177 1. spomaľ
2. neváž sa, meraj si len obvody, aj to len tak raz za mesiac 😉

iconka
4. mar 2014

Po praci ma to zlakalo zabehat si, reku vybehnem len na hrad, ale nejako ma to zlakalo na ihrisko este a tak som odbehla 12km 🙂

janicca
4. mar 2014

baby ja vám tak závidím tie behy ale tak úprimne 🙂 ale aj ja to raz dám !!!! 😵

iconka
4. mar 2014

@janicca toto iste som aj ja pisala pred ani nie rokom, ze 10km je pre mna nieco sci-fi a nikdy to nedam a pod. A ani som sa nenazdala a odbehla som to. To pride, neboj nic. 😉

jewelry200
4. mar 2014

Poradím ti ako najrýchlejšie schudneš a vyformuješ postavu, mne to pomáha 🙂 striedanie rýchleho šprintu s rýchlou chôdzou, najlepšie na bežiacom páse 🙂

janka7177
4. mar 2014

@mracik Máš pravdu, akurát sme sa dnes o tom bavili s kolegyňou, že vážiť sa raz za čas a nemyslieť stále na chudnutie. 😀 Akurát som pred chvíľou dobehla a pri behu som si merala pulz, išla som asi na 65 percent, bolo to veľmi pohodové tempo.Zvyknem behávať aj rýchlejšie, ale vtedy už zrejme spaľujem cukry.

opica
4. mar 2014

@katpetdo tak tohto sa ja nedozijem, ale ani s tym neratam. hold nemam sportovy background 😀

inak som dnes isla a veru citim ten nedostatok krvnych elementov este, som sa natrapila, ale zlepsuje sa to. do 13.4. musim na sebe zamakat. snad uz dam aj intervaly tento tyzden

romanovic
5. mar 2014

GPS vravi, ze za 1,00 hod. som dala 4,56 km.,. co urobi s clovekom choroba... 😀 😀 😀

iconka
5. mar 2014

@opica nic si z toho nerob, ani ja sa toho nedozijem, hold to je tak, ked sa zlovek zobudi po tridsiatke :( 😀 😀 😀

dracik1
5. mar 2014

@opica, ved ty behas rychlo....a najhorsie je, ked sa clovek zobudi po 40tke 😖 ako ja 😖

ja som zacala vcera rychlejsie behat opat tie moje 3km useky, som myslela, ze dam za 17min ale prd, uplne som sa odpalila na zaciatku a dala som za 19:26, hroza, dalsie 3 km som dala za 19:40 ale to som uz bola rozbehnuta.....takze pre mna trenovat, trenavat a trenovat a 1000 x trenovat a zistila som ze vobec neviem dychat ale vobec,

@janinkakvetinka, skore uzdravenie

janicca
5. mar 2014

@iconka
@dracik1 hlavne že sme sa zobudili 😀 😀 😀

virginia
5. mar 2014

caute baby, viete mi poradit? kondicia sa zlepsuje, tep znizuje, s dychom stacim, ale bolia ma lytka pri behani. Konkretne svaly, ziadne zranenie, len svaly. Kolega mi tvrdi, ze to je z toho, ze mam z lodiciek poskracovane svaly na lytkach, co aj moze byt pravda, ale neviete, ako to mam natahovat? Resp. dalsim treningom sa to bude zlepsovat? Klasicky strecing robim.