icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

iconka
28. feb 2014

@mirka907 neboj, ty to dobehnes a este nas aj obehnes ako ta uz poznam 😉

janicca
28. feb 2014

@nufanek ahoj zo začiatku to bolo cca 15 min a teraz je to cca 30 min dávam tak 3 km neviem to presne vačšinou behám do kruhu ale sem tam sa zadarí aj iná trasa a behávam 3 až 5 krát týždenne podľa toho ako je čas a nebehám len preto aby som schudla ale ja mám celkovo rada pohyb a pri tom si aj hlavu vyčistím 🙂 🙂

janicca
28. feb 2014

@iconka si sa chcela pochváliť vypracovanými nohami alebo krásnymi ružovými ponožkami 😀 😀 😀 aj nohy aj ponožky môžu byť 😵 😎
úctihodné výkony klobuk dole babenky pred vami bežkyňami 🙂

iconka
28. feb 2014

@janicca to ma len tak napadlo cvaknut, este som cvakla aj jednu hroznu fotku (modry necht a pluzgiere), ale to by skor demotivovalo tak som pridala radsej tuto 😀 😀

romanovic
28. feb 2014

Zeny, doma po tyzdni, neodvazim sa postavit na vahu, total prazdninovy rezim - zila som na hranolkach a alkohole a este ma od stredy skolili sople a bolenie hrdla (co mi ale nebranilo jest 😀 ) Teraz si davam DeLuxe 😀 😀
Dufam, ze pondelka nabehnem na nejaky normalny rezim, aj ten ortoped by uz mal byt vybaveny.

janicca
1. mar 2014

@romanovic hlavné je že ty si bola spokojná 😉 za dva dni nebudeš ani vedieť že si jedla nejake hranolky a chlastala 😀 😀 😀

janka7177
1. mar 2014

Ahojte žienky, opäť sa hlásim.Z týchto jarných prázdnin som si poctivo odbehla 4 dni . Jeden beh mi trvá asi 55 minúť. Ešte mi musí niekto zmerať dĺžku trasy, ale môj muž hovorí, že je to asi 10 km. Všetko je o.k, len ma v noci bolieva chrbtica v driekovej časti. Pripisujem to nadváhe a aj hornému obvodu. 😝 Dnes cestujeme k bráchovi na oslavu, tak dúfam, že sa tam nebudem vykrmovať. 😝 Prajem pekný deň! 😀

janka7177
1. mar 2014

@putney Ja si musím dávať dve podprdy. Kedysi som mala takú perfektnú pevnú zn. ADIDAS, vydržala veľmi dlho, no odvtedy som ju už nikde nevidela. Akoby už nevyrábali také pevné. 😉

opica
1. mar 2014

u mna februar tiez slaby 85 km. po mojich zavratiach vsak z rekonvalescenciu neberiem na lahku vahu..takze 9 dni som nebehala v kuse. ale dnes uzasny den,lyzovanie s gregorom,poobede beh s muzom,dokonca prevysenie...juchu

iconka
1. mar 2014

Ja dnes relax, boli sme na 13km turistike. 🙂

janicca
1. mar 2014

ahojte ja dnes klasika moje obľubené 3 km 😀 a dnes boli so mnou na ihrisku aj manžel a moj drobec tam pobehoval a pri každom kolečku kričal mamááááááá ahoooooooj a samozrejme manžel múdry že behám pomaly 😅 tak som mu to vysvetlila že sa lepšie behá 60 kg ako 82kg a idem na to pomaly že ja potrebujem spáliť kalorie a mne to tak vyhovuje hlavne že bežííííííííííííííííím 🙂 🙂

milly3
1. mar 2014

Ahojre baby, chcela by som poradiť, v lidli budú v akcii bežecké hodinky, neviete či sa oplatí kúpiť. Teda, ake sú, nie som náročná len by som bola rada keby fungovali ako maju, ďakujem

romanovic
2. mar 2014

@milly3 Obavam sa, ze tu asi ziadna nebehame v lidlovych topankach. Vies co, myslim, ze si ich v pohode mozes kupit a ked sa ti beh zapaci a vytrvas pri nom, tak ked zoderies lidlove, kupis si ine. Drzim palce pri behani!!

iconka
2. mar 2014

@romanovic ona sa pytala na hodinky 😀 😀 😀 😀 ale ja v lidlovych cvicim doma a nemozem na ne nic zle povedat, su pohodlne, kludne by som v nich sla behat.

@milly3 nemam ich, ale co som citala skusenosti s nimi na forach, tak vraj su nepresne, kritika bola na ne, ale neviem posudit, osobne by som do nich asi nesla.

iconka
2. mar 2014

Odbehane, dnes 15,2km. Juj, ale krasne bolo vonku, vsak konecne. 🙂

romanovic
2. mar 2014

@iconka vidis, co urobi sopel s ocami?!?! 😀 😀

janicca
2. mar 2014

@romanovic
@iconka som sa z chuti zasmiala treba menej piť a viacej smrkať sopel 😀 😀 😀 😀
ja dnes sopel a horučka na ustach sa mi vyhodila to som fakt dlho nemala ináč dnes som plánovala prestávku tak ju aj pekne dodržím a zajtra vybehnem a už musím zlomit tie moje 3 km 😎

miskap2111
2. mar 2014

Ja dnes 14,3 km a včera 17km pomaly. Chcela som ísť ešte viac dnes, ale nevedela som sa ráno vymotať. 🙂

romanovic
2. mar 2014

@miskap2111 ja dnes Muconasal s eterickymi olejmi... 😀 😀

miskap2111
2. mar 2014

@romanovic 😀

putney
2. mar 2014

@miskap2111 a aj ostatne kocky................ked pisete ze POMALY o akom tempe zhruba hovorime? 😉 Ja sa fakt ale fakt snazim pomaly, ale priznam sa ze posledne dva kilometre mi to nejde (ked beham cca 5) sa uz vidim doma 😀 Takze bezne prve kilometre davam okolo 7:30, snazim sa sem tam aj 8. Je toto to POMALY, alebo treba to POMALY este POMALSIE POMALY 😀 😀 😀

opica
2. mar 2014

baby, ja vcera 5.4 na liptove. dokonca som si aj celkom tempo udrzala, hoc vramci prevysenia. predtym sme s gregorom zliezli na lyziach otuplne raz, bola to teda makacka, vobec sa mu nechcelo.
ale dnes som si to vynahradila. po 4 rokoch sme vysli na ziarsku chatu, vzdy sme sa museli vratit, lebo deti nevladali. dnes gregor vysiel az hore aj dole sam, som nanho strasne hrda. jerguso chvilu slapal, chvilu siel v krosnach, bolo prenadherne 😀

miskap2111
2. mar 2014

@putney áno, to je pomaly 🙂 - okolo tých 7.30. Ja som dnes a včera išla tempom 7.00, ale stále to bolo tepovo ok - okolo 140-145. Keď mám tep 135, tak to mi vychádza tempo okolo 7.50.

isabel11163
2. mar 2014

Ahojte baby..mám otázočku..ako ste začali s behom ? a ako ste si k nemu našli cestu ? nejaké typy,rady,skúsenosti..chcela by som začať ale neviem aké tempo navodiť aby som si skôr neublížila než pomohla..ďakujem 🙂

henika40
2. mar 2014

@milly3 inak tie veci v aktualnom letaku vyzeraju fajn 🙂, aj ja zvazujem….
http://beh.zoznam.sk/clanok/483/test-bezeckeho-...

janicca
2. mar 2014

ahoj @isabel11163 tak ja ti píšem čisto za seba som úplný začiatočník amatér zatial behám mesiac 🙂 tak čo má k tomu prinutilo ? hlavne to robím pre seba a svoje zdravie a samozrejme moja nadváha ma k tomu trošku dohnala nie že by som pred tým nešportovala.ale beh mi pri mojom krpcovi vyhovuje hlavne časovo.a ako som začala ? zatial som si kupila Malu červenu knihu o behaní a kukám na internete na youtube je toho na mraky 🙂 napr

https://www.youtube.com/watch?v=el6cyEHFb9I

.......su tu kočky ktoré su fakt dobre a tie ti určite poradia viac 😵

janicca
2. mar 2014

@henika40 mám pár veci z lidla z tej značky a som spokojná 🙂 ináč rozmýšlala som tiež nad tými hodinkami ale neviem sa rozhodnut

opica
3. mar 2014

@henika40 ja som si v lidli tiez kupila par behacich veci, ale gate som darovala, mi padali ;) a prislo mi uz blbe kupovat sebe S. inak mam soft-shellku na behanie odtial, jednu porprdu a v pohode.
mali sme s muzom aj hodinky, na zaciatok fajn, ale potom zacali neskutocne blbnut. ale zas, co by si chcela za tie peniaze 😉

dracik1
3. mar 2014

ahojte, @opica, jee zavidim na ziarsku chatu......ake mas stare deti? nasi chudaci musia pomalicky od narodenia slapat s rodicmi....
my sme mali ake tiez krasny vikend u svokrovcov, ja som dala uzasny single track na Kalvariu a dalej po banskej ceste cez rozpravkovy les s medevedimi hovienkami , ktore som "stretla" , 5 km prevysenie 300 m este teraz ma boli brucho 😀 , makacka strasna ale tie vyhlady na stiavnicko z kalvarie boli fantasticke.....v nedelu vylet na rozhladnu na krahuliach uplne zdola. z Kremnice ...a velky okruh naspat....ja niekedy tie moje deti lutujem 😀 ale ked oni maju tolko energie...

@putney , aj ja tak chodievam 7-7.30

tilly
3. mar 2014

ahojte, ja tyzden bez behu, ale za to na lyziach cca. 30km denne 😅