icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

dracik1
11. mar 2014

sa tu hrajkam namiesto prace lebo som nasrata na nasu blbu konkurenciu
@iconka, povodne som hladala, ze za kolko vybenu nejaki borci z pezinka na babu , aby som videla ze aky som slimak.......tam som nasla janinkukvetinku a teba - lebo mas obrazok s hradom 😀, tak som si domyslela? dobre? alebo to nie si ty?

laja77
11. mar 2014

dnes je vonku krasne, mm ma zobral behat 😀 , maly behal s nami v kociku 🙂 a baby, mam novy rekord: 11,3km v tempe 10km/h

iconka
11. mar 2014

@dracik1 si dobra ;)

gromkaver
11. mar 2014

tak dievcence, dnes som prvy krat bezala, neviem, ci som robila spravne, ale 5min. som bezala a 5min.isla chodzou. ak bz ste mi vedeli poradit, budem vdacna, ci behat kazdy druhy den ako som nasla na nete... pravdou je, ze som nevydrzala dlhsie dnes utekat ako 4min. 😖 , ake boli vase zaciatky? a dokopy som dala iba cca 2,5km - kazda rada pomoze, povdbudi 🙂 dakujem 🙂

justice007
11. mar 2014

@gromkaver
Aj ja som dnes bezala prvykrat, a priznam sa ze tolko som nevydrzala :D Mam pri dome 200 m okruh a kedze viem ze mi beh nejde a nikdy nesiel, povedala som si ze na to pojdem pomaly... Tak som si odbehla skoro rano jedno kolo, potom kolo chodza a takto som to opakovala 4x, dokopy teda len 1600 m. Zaciatky su naozaj tazke 🙄 Klobuk dolu ze si si odbehla ako si si odbehla 😉 Malo by sa behat 3-5krat do tyzdna. Co sa tyka mnozstva, podla mna to zavisi na cloveku, ako komu vyhovuje.. Niekto sa radsej sustredi na cas, niekto na vzdialenost, niekto na kolecka 😀 Toto ti mozno pomoze http://aerobic.cvicte.sk/aerobic-1/chcete-behat...

draik
11. mar 2014

@gromkaver
@justice007
Na začiatku treba behať veľmi pomaly a beh striedať s chôdzou resp. v niektoré dni iba rýchla chôdza. Telo si musí na záťaž zvyknúť. Akonáhle to začiatočník prepáli, riskuje zranenie, svalovku a predovšetkým nechuť pokračovať. Na nete je kopa tréningových plánov, už som tu spomínal začiatočnícky harmonogram:
http://runningtrainingplan.com/schedules/Beginn...

iconka
11. mar 2014

Odbehane a konecne sa mi podarilo trosicku zlepsit desinku ;) A na ihrisku ludi ako este nikdy, otras, normalne mi tam vadili 😖

gromkaver
11. mar 2014

@justice007 dakujem, no to som rada, ze je niekto aj zaciatocnik. ja som tiez isla rano, jedneho som supla do skolky a druhy bol s tatinkom, takze o osmej som uz bola pekne doma. pred tyzdnom som si upravila stravu a sem-tam sa mi pdoari cvicit Jilian Michaels, tak tam som malilinku kondicku ziskala, dakujem, pokukam tu stranku a drzim palce

gromkaver
11. mar 2014

@draik dakujem 🙂

laja77
11. mar 2014

@iconka sa vycasilo, tak aj ludia sa vyrojili 😀

sono2
11. mar 2014

Tak akurát som dnes s manželom začala!

janinkakvetinka
11. mar 2014

ahojte baby, teraz tu idem pravdepodobne s nereálnou "požiadavkou"... manžel mi dovliekol topánky na behanie, no sú mi obrovské, je to asics model t1f9n, je to veľ. 39,5, ja by som možno potrebovala max. 38,5 (bežne topánky nosím 37). No toto je aj užší strih, ale aj tak sú mi dlhokánske. Možnosť vymeniť za menšie nemám. Tak sa chcem len opýtať, či náááhodou niekto takéto nemá menšie, a potrebuje väčšie...ak áno, skákať budem meter dvadsať...len aby som už dola zdravá konečne....no a priladám aj obrázok. Topánky sú úplne nové, ešte s tými všetkými vysačkami

janinkakvetinka
11. mar 2014

@dracik1 idem ti hneď "potvrdiť priateľstvo"...ale pri mne sa budeš cítiť veľká hviezda, lebo ja tuším od kedy mám tie hodiny, tak som chorá...pár krát som s nimi bola...ale nie je to žiadne terno

zuzkabm
11. mar 2014

Ahojte, ja som dnes bežala 7x. Pvých 5 behov som mala tak na 20 min, teraz pridávam na 30 a po ďalšom týždni na 40 by som chcela.. Stiahla som si aplikáciu Pedometer, kde mi ukáže km, kroky, tep, čas,...a počúvam pri tom hudbu. Potrebujem schudúť :D po behu počkám 45 minút a dám si bielkovinovú večeru. Strááášne chcem už vidieť výsledky :D kedy ste začali vidieť prvé výsledky? trochu sa obávam, že mi zhrubnú nohy..Máte s tým skúsenosti?

janicca
11. mar 2014

baby čafte 🙂

@zuzkabm ja po mesiaci a celkom sa dá na váhu sa moc nedívaj lepšie su cm a oblečenie najlepšie ukáže ako si na tom....snažím sa behať 4 až 5 krát týždene ako mi to čas dovolí a začala som behať ako 86 kg určite som tu najťažšia 😀 😀 😀 a nohy ti určite nezhrubnú 🙂

romanovic
12. mar 2014

Odbehnute. Hor sa budovat stastne zajtrajsky! 😀

janka7177
12. mar 2014

Ahojte, ticho vám závidím, že môžte behať. Minulý týždeň ma niečo obchádzalo a dnes u mňa prepukla nejaká črevná viróza, takže opäť ,,zbohom beh." ☹

dracik1
12. mar 2014

@janinkakvetinka, prosim ta, ja tam mam az 3 behy, viacej som tam nestihla nahrat....ja na nic nemam cas, som z toho uz riadne frustrovana...vcera som bola dohodnuta s muzom , ze pride o 18, prisiel o 19 ja som bola nasrata na neho, na deti , na seba, tak som nikama nesla......

opica
12. mar 2014

KONECNE zas desinka a pod hodku. teda potrapila som sa posledne 3 km ako ma zacalo pichat v boku, ale inak sa mi slo fajn...snad sa forma vrati 😝

verbal
12. mar 2014

Ahojte, ja behavam uz od augusta. Pomalicky pridavam... A ked pisem pomalicky, tak naozaj pomalicky. Teraz behavam 3x tyzdenne 2x po 4,5km a raz 6km.+ po odbehnuti cvicim este ruky a brucho. a 2x este cvicim aerobic a poslinovacie cvicenia. Vaha sa moc nehybe, ale urcite sa fomujem. Otazku mam jedinu: co nosite teraz oblecene? u nas ked je 13 beham vo funkcnom dlhom tricku a veste.

iconka
12. mar 2014

@verbal Ja som mala vcera len tricko s dlhym rukavom bezecke, ale bolo mi teplo a banovala som, ze som si nedala s kr. rukavom.

opica
12. mar 2014

@verbal ja kratke a na to dlhy rukav, ale to s dlhym mam uplne tenucke. poobede by som sla len v kratkom.

laja77
12. mar 2014

@opica ja presne opacne 😀 : natelnik s dlhym rukavom a na to bezecke tricko 😀

laja77
12. mar 2014

dnes po vcerajsku 6km vyklus, joj ale sa fajnucko beha, ked je takto krasne vonku 😵

janejohanna268
12. mar 2014

@sono2 aj my 🙂

romanovic
12. mar 2014

@opica @iconka @laja Vy uz tak nalahko? Ja ked rano vybieham, tak su cca 3 stupne a na balkone sa mi priebezne vetra "zimna" sada a vzdy vecer zabudnem vytiahnut nieco tensie a rano nechcem budit deti svietenim a vyberanim skrine, takze stale behavam v termogatiach Moira 😀 a vyteplenych bezeckych Authority 😀 a normalne si davam aj tenke rukavice, lebo na ruky mi je chladno 😀

sono2
12. mar 2014

Mne sa teda fajnučko nebehá, radšej by som si dala Milku, je jedno akú. 😖

marfigirl
12. mar 2014

ahojte,

ja som vcera videla jedneho v kratkych gatoch aj tricku, som rozmyslala ako bude chodit v lete 🙂

janinkakvetinka
12. mar 2014

@dracik1 nechcem sa opakovať....ja som pernamentne chorá, keď nemám dutiny, tak mám priedušky a ked nie to, tak ma bolí hrdlo...a to dookola...takže ja ani nemám šancu si vybehnúť...už neviem čo mám so sebou robiť...:(

iconka
12. mar 2014

@romanovic moja, keby som sla behat o 4tej rano, tak aj ja sa inac obleciem 😉 len sa pekne zababus, nech neochories