icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

hennyinnsbruck
9. mar 2014

Ja sa k vam pridam ak smiem....
Ja nepotrebujem schudnut-prave naopak...ale minuly rok som chcela zacat behat koli zlepseniu si kondicky a preto lebo moj peso potreboval schudnut...moc nam to nevydrzalo, peso lenivy,a k tomu som zvolila zle rocne obdobie-zimu 😅

Ja mam rada dlhe vychadzky-aj pes chvalabohu 😀
ako u nas zacalo byt jarne pocasie chodim denne pred pracou takmer na hodinovu prechadzku plus ked mam volno som takmer 2 hodky vonku.
Ja mam ale ozaj rychle tepmo plus chodim vela do kopcov.
Ci verite ci nie za tri tyzdne som schudla 1 1/2kila plus aj manzel povedal i sama to vidim ze mi vrchne brusne svaly lepsie vidno a to mini brusko co som mala sa zmakcilo a zmensilo.. 🙂

Tymto vsetkym som chcela napisat ze aj rychla chodza (aj do kopcov) je podla mna super a klby sa tak nemahaju ako pri behu
Ja len dufam ze viac chudnut nebudem ze sa mi len svaly spevnia kedze vazim necelych 43,5 kg 😖

sunshineka
9. mar 2014

@hennyinnsbruck pred pracou?o kolkej zacinas v praci?ja snivam o rannych prechadzkam so psikom,ale to by som musela vstat o 4 😀

sunshineka
9. mar 2014

@magdus999 aj mna,pokial som nezakopla o schod a nevyrubala sa tak,ze som si skoro usta rozbila.odvtedy mam velky respekt pred schodami 😀

hennyinnsbruck
9. mar 2014

@sunshineka ja mam fajny pracovny cas na stastie...alebo zacinam 9:30 alebo 10:30.
Vstavam kolo 7:20 bez budika, dam kavicku a ide sa 🙂 zaspavam pred polnocou.

,,bojim,, sa leta ked bude dlhsie svetlo vonku lebo urcite aj po praci budem chodit von 😠
Uz mi moj vravel ci neprehanam trosku..mna to hroozne taha von,ale pride vikend a som paf 😀 unavu citim zato dost...nemam sedavu pracu takze nachodim toho vela ...ale ked ja sa tak rada prechadzam...nedaleko odomna je lesny par mega velky tam sa da hodiny prechadzat tolko chodnickov je, potom zamocky park.... 🙂

Po praci nevies ist?

sunshineka
9. mar 2014

@hennyinnsbruck chodim po praci,ale vzdy som snivala o rannych prechadzkach.milujem ranne slnko,ked sa vsetko este len prebudza,vtacky stebocu.v sobotu chodim na ranne prechadzky,ale obcas by dobre padlo aj cez tyzden takto sa nastartovat.

romanovic
9. mar 2014

Stale ma boli hrdlo, uz 3. tyzden, aj sople presli, len hrdlo citim 😠
A este aj dosiel svokor na vikend, takze nebeham. Dufam, ze od zajtra zacnem nabiehat na normalny rezim!!

iconka
9. mar 2014

Vonku bolo taaak krasne a mne sa taaak nechcelo ist behat, ale napokon som sla, dala som si nieco malo cez 10km a taka som bola nakoniec rada, ze som sla, juuuj ;)

putney
9. mar 2014

Dnes ma uz svrbeli nozky, aaaaale predsavuatie bolo, do konca tyzdna pauza. Taaaaakze od zajtra som BACK 🙂 Sople porazene!!!! 😉

petruska1212
9. mar 2014

Isla by som aj ja, len som po SC tri tyzdne este pockam dva a skusim ako to pojde.tiez ma to taha von

opica
9. mar 2014

@hennyinnsbruck to ja uz mam 1.5 hodiny odpracovanej ;) hehe, ale @romanovic veru vstava o 4, aby si dala svoju hodinku, ma u mna obdiv. ja sa v lete donutim vstat aj tak skoro, ale v zime nie 😎 v lete je aj tak najlepsie behat este pred rozvidnenim, nie je taky hyc, potom to je o dusu 😎

marfigirl
10. mar 2014

Ahojte,
opat sa mozem hlasit, vcera som dala mozno 2.5 km na zaciatok, ze co to spravi s kolenom a v pohode. Budem takto pomaly pridavat, nech si kolienko zvyka a budem sa snazit co najviac po poli behat.

romanovic
10. mar 2014

Zeny, neuverite - mam novy mobil Samsung Galaxy SIII mini a na cca 11km trati mi dnes rano nameral 4,6km, je*ne maaaaa 😠 😠 😠 , s priemerom 17 min/km.
A tu frustraciu a amok som potrebovala posunut dalej, tak som to nahlasila muzovi, tak dostal svoj vlastny ranny amocik, ze odmieta pocuvat dalsieho 1,5 roka o GPS... 😀
A ako bonus ma sice prestal boliet klb, ale zacala prava achilovka (uz som raz mala a pol roka som sa trapila ako kon), uuuuuuuaaaaaaaa!!!! 😠 😠 😠

iconka
10. mar 2014

@romanovic jujha, to nie je dobre 😒

dracik1
10. mar 2014

ahojte, prajem krasny tyzden

@opica, ohladne behania sa neodvazim radit...ale skus sa vykaslat na nejake mety, stafety....aj ked chapem, ze je to tazke / zodpovednost....atd
mas krasne tempo, ktore ja asi nikdy nedosiahnem, ja ta obdivujem...aj ked chapem, ze moj obdiv asi nie je pre teba smerodajny....

ale baby, ste tu perfektnym prikladom pre ostatne baby, mottivatorom, keby nebolo vas, ja sa asi nerozkyvem...
@romanovic....namiesto mobilu treba nove hodinky, ja som veeelmi spokojna

bjanulienka
10. mar 2014

ahojte, neviete kde sa dá behať v skupine (niekde som tu čítala, že sa dá tréningovo behať na kolibe, ale už to neviem nájsť) v rámci Bratislavy? Ďakujem

dashka81
10. mar 2014

ahojte, tak ja som vcera konecne po 2 mesiacoch vybehla, dala som 5,5 km a predsavzala si, ze je cas zacat znova viac-menej pravidelne behat...nastavila som si bezecky plan na najblizsi mesiac (do behu Devin-BA), tak snad ho aspon na 80% splnim

suezana
10. mar 2014

kočky, prosím poraďte mi - práve som prišla z cvičenia, čo mám jesť, aby som chudla? myslím teraz tesne po - ďakujem

romanovic
10. mar 2014

@suezana Ja poslednu dobu veceriavam pol flase sampanskeho 😀
Ale ked chces schudnut, tak si daj zeleninu, alebo maso so zeleninou, alebo nieco tvarohovo-cottageove...to by som mala aj ja...

suezana
10. mar 2014

@romanovic ovocie nie?

romanovic
10. mar 2014

@suezana Ovocie iba doobedu.
Heh, keby aj prax isla u mna spolu s teoriou... 😀 😀

suezana
10. mar 2014

@romanovic mne teraz stačí teória, ešte som nič nejedla.... mám si dať tvaroh? radšej? nevadí, že je sladký? 😅

aluska01
10. mar 2014

ahojky...rada by som sa k vám pridala...kedysi som pravidelne robila aerobic,potom som to nechala...cítim však na sebe že potrebujem pohyb...chcem začať behať,dúfam že vydržím,trošku zhodiť by bolo príjemným sprievodným javom 😀 vybieham v stredu

putney
10. mar 2014

nooooo, tak som dnes teda vybehla...............ale skoro som tam dusu vypustila. Ja ked mam tyzden a pol pauzu, to ako keby som dva mesiace nebola. Ale tak nejako som sa hecla a 3,5 som dala 😀

draik
10. mar 2014

@suezana
Po jedení sa logicky nechudne 😉
Inak závisí od intenzity tréningu. Ak to nebol záhul, netreba sa pchať sacharidmi, ale jesť tak, ako je uvedené vyššie. Všeobecne by som vylúčil cestoviny a bielu ryžu na večeru a výrazne obmedzil až vylúčil chlieb a pečivo (na večeru už vôbec nie).

suezana
11. mar 2014

@draik ďakujem - bola som na jumpingu - je to vlastne tiež behanie - trvá to hodinu - neviem, či záhul, ale milujem to 🙂 🙂 🙂

dracik1
11. mar 2014

ahojte, objavila som ameriku, baby, ktore frcite cez garminconnect? mozem si Vas pridat? nasla som iba @janinkakvetinka a tusim @iconka , diky

janinkakvetinka
11. mar 2014

@dracik1 ty si vesper1?

mirka907
11. mar 2014

@dracik1 ja som veduca

dracik1
11. mar 2014

ano, dala som si taky poeticky nazov 😀 😀 😀

iconka
11. mar 2014

@dracik1 a mna si ako nasla, ja tam nie som Iconka 🙂 a jasne, mozes 😀